Hae
Prime Life by Umppu

Mää haluun että kaikki tietää

Mun on ollut mahtavaa työskennellä jo muutaman vuoden Balmainilla. Se on mulle paljon enemmän, kun vaikka hiuslakka tai shampoo, se on mulle työ. Balmain brändinä tekee kovasti nousua ja itsellä on tavoiteena saada brändi tunnetuksi koko Suomessa ja siksi haluan , että kaikki tietää mikä se on. Meillä on vallinnut vuosi kaudet markkinoilla samat hiusbrändit ja nyt onkin aika uudelle. Balmain on ainut muotibrändi, kenellä ylipäänsä on hiustuotteet ja oikeastaan kaikki tuotteet hiuksiin liittyen. Balmain on alunperin aloittanut peruukeista. Niitä on käytetty Balmainin muotinäytöksissä ja pikkuhiljaa ne on laajentunut kokonaiseksi brändiksi.

En tiedä mitään tuotesarjaa, keneltä löytyy hiustuotteet, hoidot,  värit, lämpötyökalut, kammat, hiuskoristeet, kalusteet ja kokonainen muotibrändi taustalla. Mää oon tosi onnellinen siitä, että oon saanut tän mahdollisuuden ja kiitos siitä kuuluu Balmainin maahantuojalle SIMI:lle.

Mää itse tykkään siitä, että mulla on liiketyössä sellaiset tuotteet ja välineet, jotka kantaa lupauksensa. Tuoteet ovat tyylikkäitä ja hillittyjä ulkomuodoltaan ja siksi ne ei häiritse omaa mustavalkoista silmää. Balmainin muoti on juuri sellaista, mistä itse tykkään. Se on ajatonta, kaunista ja pehmeää. Musta on todella tärkeää, että jokainen löytää sen oman juttunsa, mitä lähtee toteuttamaan ja tekee just sitä tyylisuntaa, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Mää en ole sateenkaari värjääjä, enkä niinkään lyhyiden hiusten leikkaaja, vaan tykkään tästä tyllistä.

Balmainille on pikkuhiljaa tullut kokoelmiin erilaisia hiuskoruja. Olin eilen kouluttamassa Helsingissä ja koulutuksen jälkeen tein muutaman pikalookin uusilla koruilla. Korut ovat siitä unikkeeja, että niitä saa vain kampaamoista. Niitä ei saa esimerkiksi Balmainin liikkeistä, vain vaan kampaamoista ja Tampereella, niitä saa vain meiltä Primestä. Balmain prestige salongeille tulee aina ensimäisenä kaikki uutuudet ja ne vaihtuvat aina 6kk välein (limited edition).

Hair barretessa on 24karaatin kullattu piikkiosa. Korun nahkaosa on valmistettu erittäin laadukkaasta materiaalista ja se on valmistettu samalla tehtaalla, missä valmistetaan esimerkiksi Louis Vuittonin pienet nahka esineet. Klipseissä kimaltelee ylelliset Swarovskin kristallit. Näitä hiuskouruja tulee Suomeen aina vaan muutama kappale, jotenka jos haluat omasi, niin kannattaa hankkia se heti. Näitä ei tule ihan joka hetki kadulla vastaan.

Balmainin trend collection julkaistaan aina 6kk välein. Se siältää uusimmat jutut kokonaisuudesta, eli muodista ja hiuksista. Balmain edustaa mun mielestä brändeistä parhaiten kuluttajamuotia. Mallit ja lookit suunnitellaan niin, että ne on aina muokattavissa, eikä välttämättä vaadi laittoa ollenkaan.. Mää teen työssäni paljon pitkiä hiuksia ja pitkissä hiuksissa nimenomaan mahdollisuudet on rajattomat. Viimestelyllä ja erilaisella muotoilulla lookkiin saa vaihtelua. Kuitenkaan se ei tarkoita sitä, että hiuksia pitäisi aina leikata.

Seuraava muotikatsaus on keväällä ja sitä kohden mennään. Nyt kuitenkin keskitytään syksyn ja talven trendeihin. Musta on ihana jakaa Balmain tietoutta ja haluaisinkin sen leviävän niin, että jengi oikein odottaa seuraavaa muotijulkaisua, kun kuuta nousevaa. Kevään trendikoulutus on Dubaissa ja toivottavasti pääsen sinne. Tää on ensimäinen sarja, mikä tuntuu täysin siltä omalta jutulta ja on tuntunut ihan alusta asti. Jo sinä aikana, kun olen itse ollut mukana on brändi kasvanut hurjaa vauhtia ja kasvaa edelleen.

Mulle hiukset merkitsee todella paljon. Mulle itselleni ne on iso osa mun persoonaa. Jos mun hiukset ei oo hyvin, niin mikään ei oo hyvin. Tykkään naisellisista pehmeistä muodoista, vaikka tykkään myös joillain lyhyistäkin mallesta. Se sanonta  että hiukset on naisen kruunu pitää todellakin paikkansa. Mää oon itse ollut jo alalla vuosia, mutta vasta nyt musta tuntuu, että mää oon löytänyt sen oman jutun. Vasta nyt mää oon oikeesti lähtenyt toteuttaan niitä unelmia, mitä mulla on ollut. Vaikka tää syksy on ollut aika hevi setti mulle, mutta etenkin kuormittanut myös mun perhettä, niin oon super onnellinen siitä, että mulla on myös perheen tuki tässä mun unelmassa.

Oikeastaan kaiken vapaa-ajan oonkin ollut kotona lasten kanssa puuhaillen. Torstaina lähdetään Primen työporukan kanssa Lontoon hiusmessuille. Musta on ihanaa kun on ollut niin paljon erilaisia tapahtumia, joista on saanut aivan uskomattoman paljon inspiraatioo ja maanataina mulla on vielä meikkikoulutus Helsingissä. Sitten on oma oppiminen purkissa tältä vuodelta (jollen keksi taas jotain uutta) ja vielä jäljellä on omia kampauskoulutuksia 6 kaupunkia. Alkuvuodesta lähdetään perheen kanssa lomareissulle ja sitä odotan todellakin.

Mää haluan näillä mun kirjoituksilla inspiroida myös muita äitejä toteuttamaan niitä omia unelmia. Vaikka haluat panostaa omaan uraan se ei suinkaan tarkoita sitä, ettetkö voisi olla silti ihana äiti lapsillesi <3 -Umppu

Kiitos mallille Ellinooralle <3 ja kiitos SIM

Yksi kommentti

  1. Marika kirjoitti:

    Mää en tajua, miten teet ton kaiken. Mulla on vasta yks lapsi, mut oon jo ihan stressissä sen kanssa, vaikka pääsen joka päivä klo 16 töistä ? Miten sun lapset on reagoinut, kun oot ollut paljon reissussa? Ja pisteet myös sun miehelle, aivan ihanaa että on tehnyt ton mahdolliseks. Mulle tulee hiki jo lukiessa sun reissujen määrää, vaikka oon itekin suht menevä! ? Voimia loppurutistukseen ja kohta näät taas lapsia enemmän ❤️ upeaa, että uskallat toteuttaa itseäs, vaikka se vie yhteistä aikaa! Maksaa kyllä joskus ittensä takas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.