Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Iho rasvoittuu ja on aina kiiltävä

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Nyt olis taas luvassa hieman kauneuteen liittyvää postausta. Mä oon käyttäny jo tosi pitkään MayBeautyn tuotteita, niinkun kaikki varmaan tietää. Mä käytän niitä säännöllisesti, koska mä tykkään hoitaa ihoa  myös paljon kotona. Nyt mä esittelen teille Peel off face maskin. Se poistaa kasvoilta mustapäitä. Se kuori hieman ihon pinnasta kuollutta ihosolukkoa jo ihan ensimmäisellä käyttökerralla. Se auttaa siihen, että sun iho pysyy puhtaana ja terveenä. Tuote on tosi helppo käyttää se on pakattu yksittäisiin annaspusseihin.Ihon pitää olla puhdas eli ei meikin päälle. Jos tuntuu että iho on  hirveen rasvainen, niin se kannattaa puhdistaa ennen naamion levitystä. Namia kannattaa levittää siveltimenllä mikä on mahdollisuus tilata naamion yhteidessä.

 

Pussi vaan auki ja sivellin käteen ja siitä levittämään. Naamiossa on mieto mutta miellyttävä tuoksu.  Kun naamion levittää kasvoille niin se tuntuu aluksi hieman väärältä. Namio saa vaikuttaa iholla niin kauan kunnes se on kauttaaltaan kuivunut 30-45 min. Sitä ei saa huuhdella pois vaan se pitää irooittaa ”repimällä”.

Tykkään käyttää tätä naamioo tosi paljon, koska sen jälkeen mun iho on aivan super super pehmeä ja puhtaan tuntuinen. Mun ihossa on aina ollut ongelmana se, että se rasvoittuu tosi nopeasti t-alueelta, niin just tämä naamion auttaa siihen todella hyvin. Kun naamioo levittää kasvoille, niin kannattaa käyttää hiuksissa esimerkiksi parantaa, jolloinka ne pikku hiukset ei joudu naamion sekaan. Vältä myös tuotteen levittämistä esimerkiksi kulmakarvoille. Jos sulla sattumoisin kasvaa vaikka parta, niin leikkaa se ennen namion levitystä, sillä se voi tuntuu aika ikävältä sen irroitusvaiheessa. Mä oon käyttänyt tätä jo muutaman vuoden putkeen ja se on ihan ehdottomasti auttanu mun ihoon, niinkun kaikki muutkin kotona tehtävät naamiot. Hoidan silti kasvojen ihan säännöllisesti myös kosmetologilla, sillä ihan kaikki kotihoitotuotteet eivät riitä siihen samaan mitä kosmetologi tekee.

Kun naamio on kuivunut se irroitetaan kauttaaltaan kasvojen iholta. Toisilla se saattaa tuntua inhottavalta se riippuu paljon myös oman jo ihon herkkyydestä. Mä taas jotenki ite tykkään siitä tunteesta kun mä saan irrottaa naamion kauttaaltaan mun kasvoilta. Jos esim hiusrajalle jää pieniä kohtia naamioo saa sen helposti pois kostutetulla pumpulilla.  Mä koen että naamio on auttanut mua pitkällä aikavälillä siihen, että mun ihoon ei synny niin paljon esimerkiksi mustapäitä. Se myös auttaa siihen että mun iho pysyy paljon öljyttömämpänä ja rasvattomampana. Naamion  jälkeen on aina ihana laittaa meikki, koska se näyttää niin freesiltä ja raikkaalta.

 

Mä tykkään itse asiassa kaikista MayBeautyn tuotteista mitä mä käytän säännöllisesti. Mä myös rakastan sitä arjen helppoutta että mä voin tilata ne tuotteet ja ne tulee mulle postilaatikkoon kotiin. Nyt sulla on myös mahdollisuus hyödyntää tarjous elikkä mun blogin lukijana saat miinus 30 % alennusta. Koodilla Primeface. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja muista käyttää tuotetta säännöllisesti. Koodi on voimassa 28 päivää ja loppuu 28.10.2019

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.