Hae
Prime Life by Umppu

Miksi pidin tauon?

*Sisältää mainoslinkkejä

Näissä kuvissa on vielä kesäinen tunnelma. Mulla oli varmaan pisin tauko blogin kirjoittamisessa koskaan. Syy siihen ei ollut mikään kummoinen… piti hetki keskittyä johonkin muuhun ja kaikki ylimääräinen aika meni palautumiseen. Mulla oli nyt pitkä työputki kampaajan työssä ja alla olleet Pietarin ja Pariisin työreissut tuntui painavan vieläkin jaksamisessa. Mää oon jo etukäteen tiedostanut, kuinka syksy tulee olemaan HC meininkiä ja nyt ollaan oikeastaan homman puolessavälissä. Vielä on edessä 13 koulutusta ja yksi työmatka Lontooseen ja sitten on syksy taputeltu.

Mää oon tänään ollut vaan. Oli ihana tulla eilen Oulusta kotiin, kun lapset oli niin onnellisia äidin näkemisestä, vaikken nyt kauaa ollutkaan pois. Sain aamulla nukkua pitkään ja se kyllä teki hyvää. Kun useimmiten nukun pätkittyä unta, niin silloin kun nukun, niin aamuisin on ihan sellainen krapulainen olo herätessä, mitä jatkuu koko päivän. Lähdettiin aamulla perheen kanssa metsäretkelle ja otettiin eväät mukaan. Teki kyllä niin hyvää, kunnella lasten juttuja ja kävellä happirikkaassa ulkoilmassa, kun olen hengittänyt hiuslakkaa viimeiset 3 päivää.

Lapset meni hetkeksi serkuilleen leikkiin ja saatiin Juuson kanssa nukkua molemmat päikkärit. Eli siis jotain ihan arjen luksusta. Toisilla tää voi olla ihan normi päivä, mutta meille ei todellakaan. Juuso just laittaa saunaa päälle ja mennään vielä koko perhe saunaan. Vaikka mää oonkin usein aina menossa, niin sit mulla on välillä näitä päiviä, kun en tee oikeestaan yhtään mitään ja oon vaan. Viimeiset viikot on ollut aika raskaita hyvällä tapaa, mutta vaatinut kuitenkin veronsa.

Mulla on niin paljon hyviä tekstejä mielessä, kunhan saan ne päästäni ulos kirjoituksen muodossa. Musta on ollut ihan mahtavaa viimeiset viikot tehdä oikestaan just sitä mitä mää haluan, eli töitä ja olla lasten kanssa. Kun syksy on ohi, niin marraskuun ajattelin taasen keskittyä hieman lisää kotiin. Täällä on muutama homma, mikä vaatis hieman työstöö ja sitten on taas aika kollata vanhat vaatteet pois nurkista ja viedä lasten pieneks jääneet vaatteet pois.

Oon koittanut tässä samalla pestä kaikki terassipehmusteet ja koittanut saada ne säilöttyä tänne sisälle vähän joka paikkaan. Tulee ihan sairaasti tavaraa yhdestä terassista. Koitan tässä myös sivussa suunnitella meidän perheelle jotain reissua, koska en kestä tätä pimeyttä sitten yhtään. Tää kesä meni ihan reisille ja tuntuu ettei lomaa olis ollut ollenkaan.

Maanantaina tapahtuu taas mahtavia juttuja. Mää tiedän, että tää lause on ehkä yks maailman ärsyttävimmistä ”kuulette siitä sitten lisää myöhemmin”, muttakun mikään ei oo varmaa, niin en viitsi vielä siitä sen enempää kertoakkaan. Te tiedätte, että mietin asioita aina pitkälle eteenpäin ja nyt mulla on kaikenlaisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Oon so fucking exited!

Palaan teille huomenna hieman ajatuksen kanssa takaisin.

Mekko*

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.