Hae
Prime Life by Umppu

Mää sain oman verkkokaupan

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Tää on se kiharrin, millä saa ne ihanat minikiharat tehtyä ja se voi tilata mun verkkokaupasta TÄÄLTÄ*

Muistatte varmaan kun oon moneen kertaan kirjoittanut siitä, kuinka multa kysellään päivittäin kaikenlaisia asioita liittyen hiuksiin. Oon siitä todella otettu, mutta samalla se on aika stressaavaa, koska jos vastaisin aina kaikille tosi kattavasti, niin mulla menis kaikki yöt vastailla niihin kysymyksiin. Oonkin joskus kirjoittanut postauksen en ole kampaaja verkossa, koska mää en valitettavasti millään ehdi oman työpäiväni jälkeen tehdä toista samanlaista vastailemalla viesteihin. Se mikä pitää myös muistaa, niin se on mun ammatti ja mun työ, mistä mun kuuluu saada palkkaa.

Jos ajatellaan vaikka yks keskustelu, missä mulla meni koko ilta aikaa kun viestittelin yhden tyypin kanssa kihartimista. Se kyseli ummet ja lammet, enkä kehdannut sanoa, että en enää jaksa jatkaa tätä keskustelua. Mää laitan videoo kuinka sitä käytetään ja kerron millä tuotteilla sen saa pysyyn yms.. Meillä oli myös silloin juurikin tämä kiharrin liikkeessä myynnissä ja ajattelin, että hän tulee sen meiltä ostamaan, mutta olikin löytänyt sen torista ”halvalla”. Mullehan tästä ei jäänyt käteen kun menetetty ilta näpytellessä ja videoidessa ja tietty ”hei kiitti näistä vinkeistä”. Tää on vähän sama asia, kun moni vaateliike lopettaa, kun ei halua olla ihmisten sovituskoppeina, kun jengi tilaa saman netistä.

Mutta nyt mulla siis on oma verkkokauppa, minkä avulla on mun paljon helpompi konsultoida ihmisiä. Verkkokaupan asiat on ulkoistettu täysin, jotenka älkää vaan luulko, että mulla on talo täynnä kihartimia ja shamppoita ja mää niitä tuola yöllä postittelen. Joku varmaan miettikin jo, että mitä se nyt taas on keksinyt hahaha. Verkkokaupassa on vaihtuvia tarjouksia ja laaja valikoima ammattilaistuotteita. Musta tää on tosi siistiä, koska paljon mun seuraajia asuu muilla paikkakunnilla, eikä sieltä välttämättä löydy niitä tuotteita tai tarvikkeita mitä haluais, enkä ole edes osannut neuvoa, mistä niitä saa.

Sielä on Tarjolla paljon hyviä föönejä ja kihartimia ja ne ovat niitä merkkejä, mitä me ammattilaisetkin käytetään. Sieltä on myös saatavilla tyvirautoja, mitä itse käytän aina, kun laitan mun hiukset niin tyvelle. Tyvirauta on tossa yllä olevassa kuvassa. Sielä on myös paljon vaihtuvia tuotetarjouksia, mitä kannattaa seurata. Tuotteissa on pieni seloste mitä ne on, mutta koitan parhaani mukaan instan puolella auttaa teitä hiusongelmissa. On kuitenkin muutamia asioita mitä multa ei kannata kysyä ja laitankin tähän sellaisia kysymyksiä, mihinkä ette saa multa vastauksia

-Paljonko hiustenpidennykset maksaa. Hinta riippuu aina siitä mikä on lähtötilanne ja mitä halutaan. Hinnat vaihtelee varmaan 300-1000e välillä ja se vastaus tuskin miellyttää ketään.

-Osaatko sanoa paljonko maksaa kun haluaisin tummista hiuksista vaaleat? Vastaus on että en osaa, koskaa osaan tehdä arvion aikasintaan silloin, kun värjään hiusta ensimäisen kerran. En voi myöskään tehdä mitään konsultaatioo toisten kampaajien puolesta. Myös se riippuu paljon siitä paljonko olet valmis maksamaan ja kuinka nopeasti lopputuloksen haluat.

-Saan varmaan joka päivä kuvia jonkun epäonnistuneesta kampaamokäynnistä ja kysymyksen, että mitä pitäis tehdä? Vastaus on että en voi auttaa, vaan mene sinne liikkeeseen missä väri tai leikkaus tai mikä tahansa on tehty. En voi toimia minään neuvonantajana, koska en ole nähnyt lähtötilannetta, seurannut tilannetta, saati koskenut hiuksiin yms.

-Voitko suositella jotain hyvää kampaajaa? Tavallaan voin mutta se on täysin kiinni siitä mitä sinä haluat. Kampaajia on todella erilaisia ja suositukset menee myös sen mukaan. Jos haluat vaikka vaaleat hiukset tai sateenkaari värjäyksen, niin suosittelen aivan eri tyyppejä. Mää ehdotan, että etsitte instagramista silmää miellyttäviä kuvia ja tekijöitä ja teette itse sen valinnan, koska mun on todella vaikea suositella ketään, jollen tiedä tismalleen mitä haluat.

Mää oon tehnyt instaan erilaisia meikkivideoita ja nyt ajattelin siirtyä myös hiusvideoiden pariin. Voin myös verkkokaupan avulla heti neuvoa millä kihara esim on tehty ja mistä sitä saa. Käykää ihmeessä tutustumassa verkkokauppaan. Sielä on juurikin kaikki curly girl tuotteet tarjouksessa

 

Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ*

-Umppu

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Onnea uuteen verkkokauppaan! Pitääkin heti mennä katsomaan! 🙂
    Tuli mieleen, kun taannoin jouduin soittamaan päivystävään lääkäripuhelimeen (poskiontelotulehdus) ja puhelinlasku oli ihan huikea siinä kuussa. Sulla pitäisi olla ”päivystyspäiviä” (esim. klo 9-17) jolloin vastailisit kotona puheluihin- JA veloittaisit kunnon taksat, kuten nämä lääkäritkin tekevät! Haha! Ei sentään… 😉 Mutta, vakavissaan, ilmaista työtä EI pidä tehdä! Ei kukaan mene lääkäriltäkään kysymään hänen vapaa-aikanaan jotain sairauksiin liittyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.