Hae
Prime Life by Umppu

Nyt jotain ennenäkemätöntä luksusta

Varmaan kaikki tietää että mää rakastan kaikkea kaunista. Mulle esimerkiksi tuotteiden visuaalinen ilme on usein paljon ratkaisevampi tekijä kun esimerkiksi hinta. Suomeen on lanseerattu uusi hius tuotesarja SHOW, mistä tulette vielä kuulemaan lisää. Ulkonäöstä päätellen voitte jo arvata että minä ihan muina harakkoina iskin silmäni tähän ja halusin sarjan heti meille testiin. Mun mielestä ammatissani yksi parhaita puolia on kehitys ja kehittyminen. En halua jumittua johonkin yhteen tiettyyn asiaan vuosiksi, jollen saa siitä mitään uutta. Myöskin asiakkaat haluavat uusia asioita. Tiedon nälkäisenä olen aina valmis kokeilemaan uusia alani tuotteita ja nyt mulla on testissä tämä tuotesarja.

Pullot huokuvat luksusta ja ovat aivan uskomattoman ylellisen exlusiiveja. Tämä tuotesarja ei ole tarkoitettu niille ihmisille, jotka pesevät hiuksensa järvivedellä ja käyttävät siihen suihkusaippuaa. Tämä tuotesarja on niille, jotka arvostavat myös visuaalista kauneutta ja haluavat palan ylellisyyttä sinne kotiin.

Show tuotesarja on suht suppea. Siitä löytyy shampoot, hoitoaineet, naamiot, volyymituotteet, vaahto, jätettävä hoitoaine, hairparfum, hiusöljy ja muutamia uniikkeja tuotteita. Tuotesarjassa on aivan uskomattoman ihana parfymimainen tuoksu ja hei katsokaa nyt noita pulloja. Mun mielestä tän sarjan visuaalinen ilme on kun jostain linnasta, jonkun kuningattaren pelipöydältä…

Tämän sarjan hiusöljy on aivan uskomaton. Siinä on upea kristallimainen pullo ja annosteluun on pullon sisällä ihana pipetti. Tuote on uskomattoman selvittävä, muttei kuitenkaan tee hiusta liian painavaksi tai raskaan tuntuiseksi. Sarjassa on todellakin panostettu pullojen ylellisyyteen. Suuri osa tuotteista on lasipakkauksessa ja väreinä sarjassa toimii hopea, kulta, musta ja ruusukulta. Pullot on niin kauniita, että niillä on varmasti jopa tyhjinä käyttöä. Ajattelin itse, että veisin niitä päiväkotiin kampaamoleikkeihin..

Harvoin kosmetiikassa hyvä on halpaa. Hintaan kuuluu paljonkin sellaisia asoita, mitä kuluttaja ei ehkä aina osaa huomioida. Tiesittekö, että moni kosmetiikkatuote varsinkin niistä edullisemmista päästä saattaa olla sisällöltään täysin samaa, mutta tuoksu on vaan eri ja sekaan on laitettu tippa väriainetta. On myös totta että kaikki kalliit tuotteet ei ole aina hyviä. Jokin tuote sopii toiselle, kun taas joku toinen toiselle. Joku voi vannoa Nivean nimeen, kun ei tiedä paremmasta.

Jos sun tekee mieli testata tätä sarjaa, niin kannattaa käydä mun instagramissa, sillä sielä on arvonta, missä voit voittaa omaksesi näitä tuotteita. Näitä tuotteita saa myös tulla katsomaan ja testaamaan salonkiini. Onko sulle merkitystä miltä jokin tuotesarja näyttää, vai onko ratkaisevana tekijänä edullinen hinta? Musta tää koko tuotesarja on vaan niin kaunis, etten ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Sen mitä olen tuotteita ehtinyt testaamaan on ne myös sisällöltään yhtä ylellisiä.

 

 

Tuotesarja on saatavilla kampaamostani Primestä

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.