Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Ihana vartalokuorinta

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Mää tykkään hoitaa mun ihoa ja oonkin jo pitkän aikaa panostanut siihen ja keskittynyt säännöllisyyten. Moni hoitaa kasvoja, mutta unohtaa kokonaan vartalon. Nyt mulla on testissä MayBeautyn uutuus tuote Body Scrub vartalokuorinta. Moni varsinkin kesällä välttelee vartalokuorintaa, sillä olettamus on että siinä samalla kuorii rusketuksen. Mää itse oon sitä mieltä, että hyvin hoidettu ja kuorittu iho ruskettuu paremmin ja se kestää kauemmin. Vaikken itse juurikaan enää ota aurinkoa, niin pidän kesällä siitä, että iho on hieman päivettynyt.

Kuorinta on ihan oikeasti niin hyvän tuoksuinen, että sitä tekee mieli syödä. Mun iho on hieman kuiva ja karhea varsinkin jos en muista pitää siitä huolta. Jos tämän tuotteen myötä siitä tulis säännöllistä? Vartalokuorintaa suositellaan käytettäväks kerran viikossa. Mää tiedän että on olemassa ihmisiä, jotka ei koskaan kuori ihoaan. Ihan niin huono en itse kuitenkaan ole. Mää oon aina tykännyt tehokkaista tuotteista ja tästä tuli heti sellainen fiilis, että se toimii.

Vaikka kyseessä on vartalokuorinta, niin tein sen tässä pelkkiin jalkoihin, koska halusin, että saatte realistisen kuvan tuotteesta. Lähtötilanne oli suhteellisen huono. Oltiin oltu just viikonloppu kylpylässä ja lilluttu kloorivedessä joka päivä, eikä mulla ollut tietenkään mukana edes rasvaa.

Tiesittehän että, kun ihoa kuorii iertoaa ihon pinnasta kaikki kuollut ihosolukko. Kuorinta myös kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa ja tekee ihosta tasaisemman sävyisen. Kuorinta myön kosteuttaa ihoa ja hoitaa arpia ja näppylöitä. Tämä kuorinta on ihan huippu jos etsit luonnollisempaa vaihtoehtoa, mutta kuitenkin sellaista mikä on tehokas ja toimii. Kun iohoa kuorii säännöllisesti pysyy se joustavana, kimmoisana ja tuotteet imeytyvät paremmin. Sama päätee vartalon, sekä kasvojen ihoon.

Mää odotin avatessani pussin, että kuorinta on valkoista…. En tiedä miksi. Kuorinta-aineessa on mukana ihoa kosteuttavaa kookosöljyä ja laadukkaita kahvinpuruja, jotka takaavat tehokkaan, mutta luonnonmukaisen kuorinnan. Mää olin jo ihan fiiliksissä tästä ennen kun edes avasin pussin. Pakkaus on muuten ihan super helppo ja nopea käyttää ja pussin sulkijan vuoksi ei tarvi miettiä kuivuuko tuote.

Aika pieni määrä tuotetta riittää. Aluksi iho pitää kosteuttaa kunnolla. Paras on tehdä tämä kuorinta suihkussa. Aloita työstämään vartalokuorintaa pyörivin suht napakoin liikkein kostealle iholle. Tuotetta saa hetken aikaa pyöritellä, jotta kuollut ihosolukko ehtii kunnolla irtoamaan iholta. Tuote saa vaikuttaa iholla muutaman minutin ja on valmis huuhdeltavaksi. Siis mun iho ei oo ihan oikeesti koskaan ollut näin pehmeä ja ihanan tuoksuinen. Ihan kun iholle olisi tullut paljon tasiasempi ja kauniimpi väri kauttaaltaan. Jalkojen iho oli niin kosteutettu, että kuorintaa huuhdellessa se oikein hylki vettä. Ihon pinta oli todella kauniin ja seksikkään näköinen.

Tuotetta testanneena tää jää ihan varmasti mun vakkari tuotteeks jatkossakin. Niin helppo, nopea ja miellyttävä käyttää. Mulle kauneudenhoito on aina ollut kokonaisvaltaista eikä suinkaan tarkoita pelkkää meikkaamista. Siihen kuuluu ihan yhtälailla kasvot, hiukset kun vartalokin.

 

Nyt sinulla on blogini lukija mahdollisuus tilata tämä ihana kuorinta itsellesi koodilla primescrub -30% alennuksella. Alennus aktivoituu painaessasi TÄTÄ* linkkiä. Koodi on voimassa 28 vuorokautta umpeutuu 16.9.2019

 

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Yksi kommentti

  1. Jenni kirjoitti:

    Moi.
    Itse olen jo vuosia kuorinut ihoni kahvinporojen ja kookosöljyn sekoituksella. Hyvin toimii ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.