Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Ihon hehkun salaisuus

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

 

Mää oon aina rakastanut erilaisia naamioita uskonkin, että niiiden säännöllinen käyttö on tehnyt mun ihosta huomattavasti kosteutumman ja pehmeämmän, sekä tietenkin säännöllinen kasvohoidoissa käyminen. Pääsin testaamaan Maybeautyn uusinta tuotetta bio celluloce face maskia, mikä on kasvojen super kosteuttaja. Varsinkin nyt kesä aikaan kasvojen ihoa tulee pestyä normaalia enemmän ja auringossa tulee oltua enemmän, niin ainakin oma ihoni vaatii enemmän huolenpitoa.

Naamioissa parhainta on se, ettei niitä tarvi pestä iholta pois ja ylimääräisen naamion voi hieroa kevyin hierovin liikkein kasvoille. Bion celluloce naamio on super helppo. Puhdista ensin kasvot huolellisesti. Naamiot tulee yksittäispakattuina. Naamion molemmilla puolilla on suojapaperi, mikä pitää poistaa ennen naamion levittämistä. Naamion on valmistettu fermentoidusta kookoksesta. Naamioissa on jo pitkään ollut hittinä fermentoidut, eli hapatetut tuotteet. Sen ansioista esimerkiksi terveelliset probiotit pääsevät ihollemme kun myös elimistöömme ja tekevät ihmeitä.

Naamiossa on aivan ihana tuoksu ja se on materiltaan pehmeä ja hieman joustava ja sopii ja istuu erinomaisesti kasvoille. Varsinkin näillä helteillä se myös viilentää ihanasti kasvojen ihoa. Naamio sisältää hyarylonihappoa, mikä kosteuttaa todella tehokkaasti ihoa, sekä se sitoo kosteutta. Mitä paremmassa kunnossa kasvojen iho on ja mitä kosteutetumpi se on niin esimerkiksi pienet juonteet näkyvät vähemmän ja niitä voi enneltaehkäistä. Naamion on hyvin tiivis ja pysyy hyvin iholla, jolloinka tehoaineet pääsevät hyvin imeytymään kasvojen iholle.

 

Naamio tuntuu miellyttävältä kasvoilla. Naamio saa vaikuttaa kasvoilla noin 30-40min ja se on myös ihana hetki itselle rentoutumiseen. Mulle oli pitkään epäselvää mitä tarkoittaa kosmetologin jälkeinen ihon hehku, kunnes sen tajusin ja tämän naamion jälkeen kasvot todellakin hehkuu ja tuntuu aivan uskomattoman pehmeitä ja kosteutetuilta. Itse suosittelen aina tekemään naamiot illalla. Naamion on erittäin helppo poistaa kasvoilta. Reunasta vaan kiinni ja se on valmis.

Itse tykkään aina jättää naamion kosteuttavat aineet iholle ja annan niiden vaikuttaa yön yli, milloinka tutkitusti tehoaineet imeytyy paremmin. Tästä naamiosta tuli heittämällä mun suosikki ja tulee ehdottomasti vakkari käyttöön. Varsinkin kesällä iho saa oikein hehkua ja mitä enemmän sen parempi. Kaunis kuulas iho on muutenkin terveen ja raikkaan näköinen.

Suosittelen namioo ehdottomasti, jos nostat käden vaikka vain yhden listatun sanan kohdalla:

  • Ihosi tuntuu kuivalta ja kiristävältä
  • kasvojesi iho on velton ja elottoman tuntuinen
  • Olet laiska pitämään huolta ihostasi
  • onko ihosi samea
  • onko ihossasi pieniä alkavia ryppyjä
  • tuntuuko ihosi karhealta
  • onko ihosi epätasainen
  • haluat kasvoille lisää hehkua
  • haluat että kasvojesi iho näyttää kosteutetulta ja hyvinvoivalta
  • haluat kasvoille kimmoisan ja raikkaan fiiliksen

Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata itsellesi tuote edullisemmin. Koodilla primebio saat -30% alennusta tuotteesta. Koodi on voimassa 28 vuorokautta ja loppuu 25.8.2019 ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. . Tilaa tuote itsellesi TÄSTÄ*

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.