Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Miltä kuulostaisi viikko-osake? (mukana arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Holiday club resorts oy

Me oltiin pitkä viikonloppu perheen kansaa Holiday Club Saimaalla tutustumassa minkälaista olisi omistaa viikko-osake. Nykyään lapsiperheet viettää kiireistä arkea ja esimerkiksi suvun mökki saattaa olla ennemmin rasite kun rentoutumispaikka. Kun kotona on jo tarpeeksi hommaa, niin viikonloppuna haluais ennemmin rentoutua ja relata, kun miettiä loputonta to-do listaa.  Moni valitsee usein lajin helppouden vuoksi viikko-osakkeen siitä syystä, että moni asia on valmiina ja ympäristössä on paljon erilaisia aktiviteetteja. Ruokaa ei ole välttämättä pakko laittaa, vaikka huoneistoissa on keittiöt vaan syömässä voi käydä esim Saimaalla lukuisissa ravintoloissa, mistä löytyy aivan varmasti joka makuun syötävää.

Se mikä ero on osakkeen omistuksessa versus oma mökki on se, että sinun ei tarvi huolehtia esimerkiksi kiinteistön huollosta ollenkaan, vaan kaikki tehdään sinun puolesta. Osakkeita on eri hintaisia riippuen paljon esimerkiksi  siitä, minkä kokoiselle perheelle yöpyminen on ja missä, sekä minkälaiset toivomukset/vaatimukset perheellä on.  Maksat  osakkeesta x-summan ja joka kerran vuodessa vastikkeen. Kun osake on kokonaan maksettu, niin maksat vaan vastiketta. Osakkeen omistaja voi hyödyntää omaa osaketta myös ulkomaan matkailussa ja saa omistajana jatkuvia etuja.

Saimaa oli kaiken kaikkihan ihana paikka. Upeat  järvimaisemat, kaunis luonto ja aktiviteetit kohdillaan. Vaikka siinä paljussa mökin rannassa on oma hehkunsa, niin kyllä täällä voiton veti ihan mahtava vesipuisto. Käytiin loman aikana joka päivä polskimassa ja lapset oli enemmän kuin innoissaan. Hitiksi nousi lasten sauna, missä näkyi piirretyt samaan aikaan. . Suomen sää on aina vähän arvaamaton ja meillä ei tällä kertaa säät oikein suosinut, mutta onneks alueella oli lasten mieleen Angry Birds puisto, sähköpotkulautoja, puistoja ja käytiin vielä perheen kanssa hohtokeilaamassa.

Alueella on upea uimaranta, missä voi vaikka halutessaan suppailla ja rannassa oli saatavilla muitakin aktiviteetteja. Löytyy tenniskentää ja golfin ystäville kunnon kentät. Saimaalta löytyy jopa iso jääkiekko kaukalo. Osakkeen omistajana voit siis nauttia vain olostasi tai viettää hieman aktiivisempaa lomaa, mikä juuri sinulle tai teidän perheelle sopii.

Kun meidän perheessä lapset on 10,4 ja kohta 3-v niin pakko sanoa että ihan jokainen reissu tässä vaiheessa tehdään niin että mietitään aina mitä tekemistä lapsille on kohteessa. Me ei olla juurikaan matkusteltu kotimaassa, koska mää yrittäjän kaipaan sitä että oon oikeesti lomalla ja rakastan myös sitä paahtavaa aurinkoa.  En silti pois sulje vaihtoehtoa että jatkossa suosisi enemmän kotimaan matkailua, mitä ollaankin tänä vuonna tehty normaalia enemmän.

Mulle loma on sitä että mun ei tarvi esimerkiksi laittaa viittä ruokaa päivässä, sillä valehtelematta se päivä menee vain ja ainoastaan siihen ruoanlaittoon. Mää myös tässä elämäntilanteessa arvostan nukkumista sen verran, että lomalla haluan nukkua sängyssä sekä ilmastoidussa tilassa. Vuosien valvomisien takia pois suljen kaikki mahdolliset häiriötekijät  nukkumisesta ja moneen paikkaan vien mukanani myös Tempur tyynyni etten herää niskajumiin joka aamu.

Meidän lapset on sen verran kaupunkilaisia, että viikko mökillä vois olla jo heille liian pitkästyttävää ja tällainen vaihtoehto siihen verrattuna olis todellakin jees. Saimaalta on myös helppo tehdä päivän retkiä esim Lappeenrantaan, mikä on ihan vieressä. Vaikka olimmekin niin sanotusti hotelli aluella, niin esimerkiksi meikkipussiin en koskenut kertaakaan. Oltiin ihan muina mökkiläisinä liikenteessä. Kävimme joka ilta vanhimman pojan kanssa metsästämässä myös tapamme mukaan pokemoneja.

Saimaa oli mulle ihan uus paikka ja pakko kyllä myöntää, että olen liian vähän matkaillut kotimaassa. Hyvällä kelillä järvimaisema on yhtä rauhoittava, kun se meri mitä olen aina kaivannut kesäisin. Suomessa myös pidän siitä, että illat on hieman viileämpiä ja ilma on raikas. Kävimme kävellen kiertelemässä alueella, mikä on todella suuri ja majoitusmahdollisuuksia on hotellihuoneesta suuriin villoihin. Mää voin ehdottomasti suositella tätä vaihtoehtoa niille, ketä ei kiinnosta kesäisin työleiri mökillä, vaan haluaa rentoutua valmiissa huoneistossa. Kaikki eivät ole nikkaroijia ja usein kesäpaikalla on joka kesä jokin projekti, mikä vie aikaa ja tietenkin rahaa. Vaikka siinä tiskaamisessa järvivedellä on oma hohtonsa, niin pakko myöntää, että mun juttu on kuitenkin painaa se tiskikoneen nappi päälle.

Mun on pakko myöntää että ennen tätä reissua, jos multa olisi kysytty miltä tuntuisi omistaa viikko-osake niin vastaus olisi ollut heti EI. Kun asia kerrotiin ja selvennettiin mikä se on ja mitä se tarkoittaa niin voisin hyvinkin harkita asiaa. Viikko-osakkeet kasvattavat kokoajan suosiotaan, sillä ihmiset haluavat päästä niin sanotusti valmiiseen pöytään ja lomailla huolettomammin. Tämä on myös ihan täydellinen niille, jotka kaipaavat hetkiä luonnon helmassa, muttei sitä ympärivuotista hoitamista ja huolta kesämökistä.

 

Mulla on nyt ilo kertoa, että saan arpoa teille 2kpl kylpylälippuja Holiday Club kylpylään. Kylpylälippu oikeuttaa 1 henkilön kertakäynnin Holiday Club kylpylässä (voimassa 31.12.2019). Kommentoi alle kenen kanssa lähtisit ja lippu voi olla sinun. arvonta suoritetaan 26.7.2019. Muistatha osallistua omalla sähköpostilla, jotta tavoitan sinut.

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Holiday club resorts oy

90 kommenttia

 1. Mariem kirjoitti:

  Siskon

 2. Saara kirjoitti:

  Lapsien, miehen tai hyvän ystävän kanssa.

 3. Aura kirjoitti:

  Ottaisin äidin mukaan kylpylään 🙂

 4. Xeveliina kirjoitti:

  Yllättäisin mieheni, jonka kanssa olemme viimeksi olleet kylpylässä tasan 10 vuotta sitten hääpäivän jälkeen. Nyt olisi hyvä uudistaa hääpäivämuistot tasavuoden kunniaksi. 🙂

 5. Anni kirjoitti:

  Parhaan ystävän!

 6. V kirjoitti:

  Poikaystävän kanssa ehdottomasti 🙂

 7. Ansku kirjoitti:

  Puolison kanssa

 8. Noora kirjoitti:

  Oman lapsen kanssa menisin. 🙂

 9. Kukka kirjoitti:

  Ystävän kanssa menisin 🙂

 10. Jenni kirjoitti:

  Oma mies lähtisi mukaan ?

 11. Nelliina kirjoitti:

  Tyttären kanssa lähdettäisiin kylpylään. Mukana.

 12. Iina kirjoitti:

  Oman kullan kanssa!

 13. henna kirjoitti:

  Miehen

 14. Johanna kirjoitti:

  Pikkusiskon kanssa! 🙂

 15. Heidi kirjoitti:

  Mies lähtisi mukaan rentoutumaan! <3

 16. Sari kirjoitti:

  miehen kanssa, samalla reissulla olisi ihanaa yöpyä hotellissa jossakin kivassa kaupungissa 🙂

 17. Hanna Koooo kirjoitti:

  Perheen kanssa 🙂

 18. Tuikku kirjoitti:

  Oman miehen kanssa ?

 19. Riitta kirjoitti:

  Nooran kanssa lähtisin kylpemään??

 20. Katarina kirjoitti:

  miehen kanssa ??

 21. Outi kirjoitti:

  Miehen kanssa, ollaan suunniteltu just reissua Saimaalle alkusyksystä, kiva ois käydä kylpylässäkin?

 22. Karoliina kirjoitti:

  Perheen kanssa.

 23. jasmine kirjoitti:

  äitiäni haluaisin yllättää

 24. Anni kirjoitti:

  Ehdottomasti miehen kanssa kaksin, yritettäs saada noi meidän kolme lasta jokuseks tunniks hoitoon. Kylpylässä oltas vaan hetki nauttimassa ja rentoutumassa ilman että kummankaan tarvis olla vahtimassa lapsia sillä välin kun toinen käy uimassa tai olla muuten tuntosarvet pystyssä jatkuvasti. ?

 25. Kiikq kirjoitti:

  Mieheni kanssa ❤️

 26. Kiika kirjoitti:

  Mieheni ❤️

 27. Johanna kirjoitti:

  Kyllä mä taitaisin panostaa miehen kanssa laatu-aikaan. Hänet ottaisin mukaan.

 28. Linda Lieskorpi kirjoitti:

  Veisin lapseni,kunnon äiti-tytär aikaa ❤️

 29. Sanna Muukka kirjoitti:

  Veisin mieheni 10 vuotisen yhteisen taipaleen kunniaksi kylpylään rentoutumaan. <3

 30. Emilia kirjoitti:

  Miehen kanssa!

 31. Meeri kirjoitti:

  Aviomiehen kanssa?

 32. Susan kirjoitti:

  Ystävän kanssa

 33. hp kirjoitti:

  Miehen kanssa ?

 34. Sanna kirjoitti:

  Ystävän kanssa ?

 35. Kirsi Jääskeläinen kirjoitti:

  Lasteni kanssa ja heidän ihanan kummitätin. Hän ansaitsee kiitoksen kaikesta avusta ?

 36. Satu kirjoitti:

  Puolison kanssa ansaitulle treffiviikonlopulle ?

 37. Marika kirjoitti:

  Ihan yksin tai parhaan kaverin kans ?
  Tulis niin tarpeseen ?

 38. Anniina kirjoitti:

  Oman pojan tai oman miehen ❤️

 39. Marianne kirjoitti:

  Miehen kanssa. 🙂

 40. Anna-Maria kirjoitti:

  Miehen kanssa.

 41. Anna kirjoitti:

  Lapsen

 42. Emmi kirjoitti:

  Vanhimman pojan kanssa ?

 43. Heidi kirjoitti:

  Mieheni kanssa ?

 44. Ida kirjoitti:

  Miehen kanssa

 45. Kirsi kirjoitti:

  Oi pienen poikani ja pojan isän kanssa viettämään perheenlaatuaikaa yhdessä ?

 46. Lotta kirjoitti:

  Äitini

 47. Tiitu kirjoitti:

  Miehen ja kolmen lapsen?

 48. Anne kirjoitti:

  Tiinan kanssa ??

 49. R kirjoitti:

  Miehen kanssa lähtisin.

 50. Ida kirjoitti:

  Mies lähtisi mukaan, ihanaa yhdessäoloa 🙂

 51. Päivänsäde kirjoitti:

  Siskoni kanssa menisin 🙂

 52. Laura kirjoitti:

  Miehen kanssa lähtisin rentoutumaan kaksin.

 53. Maria kirjoitti:

  Miehen ?

 54. Anne Palviainen kirjoitti:

  Poikani ja mieheni kanssa❤️

 55. Ida kirjoitti:

  Pienen tyttöni ja mieheni kanssa ?

 56. Annika kirjoitti:

  Siskon tai ystävän kanssa

 57. Melanie kirjoitti:

  Lasten kanssa, tai saattaisin jopa yllättää puolison ja mentäisiin kahdestaan.

 58. Niina kirjoitti:

  Puolison kanssa lähtisin ❤️

 59. Laura kirjoitti:

  Poikaystävän kanssa.

 60. Katariina kirjoitti:

  Miehen kanssa ja kyllä nuo kaksi pientä tyttöä tulisi mukaan ehdottomasti❤

 61. Aija kirjoitti:

  Poikaystävän kanssa ehdottomasti 🙂

 62. Anne-Maarit kirjoitti:

  Mieheni❤

 63. Sara kirjoitti:

  Miehen 🙂

 64. Henna kirjoitti:

  Miesystäväni kanssa lähtisin reissuun jos voittaisin. 🙂

 65. Hillevi kirjoitti:

  Veisin ehdottomasti mieheni viettämään treffi-iltaa. ? Reilu 7vuotta ollaan eletty pikkulapsiarkea ja kahdenkeskisiä hetkiä ollut vain muutaman kerran. Ikinä ei olla tänä aikana oltu yö yön yli kahdestaan missään, joten nyt voisi hyvällä syyllä ottaa irtioton arjesta ja jäädä kylpylän jälkeen vielä hotelliin yöksikin! ?

 66. Mari kirjoitti:

  Mieheni kanssa lähtisin rentoutumaan, lapset pääsisi mummula hoitoon ?

 67. Lotta kirjoitti:

  Perheen kans tietenki!

 68. Lennu kirjoitti:

  Mieheni ja tyttäreni 🙂

 69. Susanna kirjoitti:

  Miehen kanssa mentäis aivan kaksin ja lykättäis neljä lasta mummulaan ?

 70. MarjaKoo kirjoitti:

  Mieheni kanssa, pientä piristystä arkeen 🙂

 71. Mia kirjoitti:

  Puolison

 72. Marika kirjoitti:

  Mieheni kanssa ja tietenkin lapset maksusta mukaan.

 73. Ansku kirjoitti:

  Puolison kanssa lähtisin!

 74. Nina kirjoitti:

  Jos voitan niin otan mukaan mieheni ja lisäksi ostamme liput neljälle lapsellemme ❤️

 75. ElinaM kirjoitti:

  Perheeni kanssa,asutaan sopivan matkan päässä

 76. Mira Vanhatalo kirjoitti:

  Poikani kans ois mahtavaa päästä lillumaan ❤

 77. Johanna kirjoitti:

  Perheen kanssa ♥️ Saimaa kiinnostais myös kovasti, kiva postaus!

 78. Ella kirjoitti:

  Äidin kanssa. 🙂

 79. Ronja kirjoitti:

  Miehen siskon, kun ensi viikolla ollaan reissaamassa Saimaalle!

 80. Maikku kirjoitti:

  Lähtisin mieheni kanssa viettämään 10-vuotis hääpäivää?

 81. Tuulis kirjoitti:

  Yllättäisin hyvän ystäväni 🙂

 82. Kirsi lilja kirjoitti:

  Ystävän kanssa

 83. Jaana kirjoitti:

  Puolison, ehdottomasti ❤

 84. Heli kirjoitti:

  Oman tulevan kolmosluokkalaisen tyttöni kanssa

 85. Hanna kirjoitti:

  Ystävän kanssa, olisi ihana yllättää toinen!

 86. Veera kirjoitti:

  Ystävän kanssa lähtisin 🙂

 87. Sannamarianna kirjoitti:

  Lapsen kanssa.

 88. Cassu kirjoitti:

  Itse kasvoin Saimaan rannalla niin omat lapseni veisin äidin kotimaisemiin

 89. Salli kirjoitti:

  Oi minä lähtisin mieheni ja lapsen lapsen kanssa.

 90. Tuikku kirjoitti:

  Oman kullan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.