Hae
Prime Life by Umppu

Kuinka hoidat pidennyksiä oikein

Nykyään käytetään paljon pidennyksiä ja tuuhennoksia. Itse pidän pidennyksissä aina kaikista tärkeimpänä hiuksen laatua, mutta heti kakkosena tulee sopivat tuotteet. Pidennyksissä valitettavasti pätee se, että halvalla ei saa hyvää. Kun pidennykset laittaa kannattaa niihin sijoittaa, sillä se palvelee sinua myös jatkossa kun hiukset näyttävät hyvältä pitkään. Mulla on nyt ollut Bp-hairin premium slavic pidennykset. Voit lukea edellisen postauksen tästä. Mulla ei ole ollut pitkään aikaan vaaleita hiuksia ja tumman kanssa olen ollut todella huoleton hiusten hoitamisen kanssa ja kun ne vielä oli lyhyet. Nyt mun tarvii ehdottomasti keskittyä enemmän nimenomaan niihin hoitaviin tuotteisiin.

Kun otat hiustenpidennykset niin budjettiin pitää aina varata hiustenhoitotuotteet, jotka soveltuu pidennyksille, sekä pidennysharja. Nämä on asiat mitkä on aivan välttämättömät. Bp-Hairilla on tuotesarja mikä soveltuu täysin pidennyksille. Siitä sarjasta löytyy myös syväpuhdistava ja hopeatuotteet jotka nimeomaan sopii pidennyksille (sekä pitkille hiuksille). Vaalea hius ylipäänsä tarvii aina  ekstra hoitoa. Mää käytän aina hiuksiini pidennyksille sopivan shampoon sekä hoitoaineen. Pesun jälkeen käytän aina lisäksi jätettävää hoitoainetta sekä luxury drops tippoja. Oikeilla tuotteilla hiukset pysyvät pehmeinä, kiiltävänä ja helposti kammattavina. Tämän jälkeen lisään niihin muotoilutuotteet.

Pidennyshius suositellaan aina pesun jälkeen föönattavan kuivaksi, sekä itse suosittelen joko suoristamaan tai kihartamaan. Pinta pysyy näin aina pidempään paremman näköisenä. Kaikilla (laadukkailla) pidennysvalmistajilla on pidennyksen takuun ehtona, että hiuksissa käytetään juuri niille soveltuvia tuotteita.

Mitä pidennyksien kanssa ei kannata/saa tehdä:

-pidennysten kanssa ei koskaan kannata mennä märillä hiuksilla nukkumaan. Siitä syystä, että pidennysten tyvet helposti taakkuntuu silloin ja ne menevät helposti huonoon kuntoon. Etenkin teippipidennyksissä märillä hiuksilla nukkuminen saattaa ”huovuttaa” pidennysosion tyven, mikä alkaa kerämään takkua ympärilleen.

– Kuivaa aina pidennykset föönillä. Kun föönaat pidennykset saat osiot varmasti kuiviksi, jos hiukset antaa vain kuivua ja ne kiinnittää esim märkänä ponnarille saatta kostteus hautua hiuksissa tai oikeastaan hiuspohjassa.. pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tulehdusta päänahkaan ja epämielyttävää hajua.

-Hiustenpidennyksien kanssa pitää olla tarkkana myös hiuslakan kanssa. Joissain hiuslakoissa on niin voimakas hartsi että se jää hiuksen pintaan kiinni ja tekee hiuksista hyvin takkuisen tuntuiset. Hiuslakoissa on todella eroja.

-itse suosittelen pidennysten kanssa aina kahta shampoo vaahdotusta. Hius pitää saada hyvin vaahdotettua hiuksen tyvestä, jotta se puhdistuu kunnolla.

-Muista noudattaa kampaajalta saamiasi ohjeita pidennysten kanssa. Kun olet valmis ostamaan kalliit pidennykset, niin ole myös valmis sijoittamaan hyviin hoitotuotteisiin.

-Vältä pidennysten kanssa lillumista kloori ja merivedessä ja muutenkin ui aina hiukset kiinni.

-Itse laitan hiukset aina yöksi pään päälle kevyelle nutturalle. Jotkut suosittelee letitystä, mutta esim itse en tykkää lettikiharasta ollenkaan.

-Luota pidennyksissä aina ammattilaiseen. Vaikka joku kaveri tilaisi netistä ja tekisi halvemmalla, niin jälki ei ole koskaan sama kun ammattilaisen tekemä.

-Umppu

4 kommenttia

 1. Maija kirjoitti:

  Onko sitten huono juttu, jos antaa pidennyksieen kuivua itsekseen pyyhepuristelun jälkeen? Ja entä kihartaminen ja föönaus? Itse olen nimenomaan välttänyt niitä! Ja ja kiharran sellaisilla perukoilla…käyytön runsaasrhoitoainetta, tavallista ja jätettävää

 2. Maija kirjoitti:

  Siis patukoilla!!!

 3. Maija kirjoitti:

  Minulla siis klipsi-pidennykset

 4. Kaisu Heiskanen kirjoitti:

  Hei, mistä tuotteita voi ostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.