Hae
Prime Life by Umppu

Ahdistutko kun et ehdi tai jaksa?

Arjen hubaloo on taas alkanut. Loma aikana on ihanaa jos silloin olis ihan toden teolla lomaa.. Mää koitan pusertaa lyhempää viikkoa, mutta pidennetyillä tunneilla, jotta viikonloppuna Koskinen sais vähän hengähtää kun on päivät lasten kanssa. Näillä ilmoilla kun tuppaa katuun seinät päälle. Mää oon toisaalta siitä onnellinen että oon päässyt tietyistä paineista ja ahdistuksesta eroon. Ajattelen että mun ei tarvi tehdä tiettyjä asioita jos en halua tai jos en jaksa, jollei ne ole välttämättömyyksiä.

Ruuhakavuosien keskellä jokainen äiti tuntee varmasti olonsa riittämättömäksi monessakin asiassa ja usein se itseensä panostaminen jää viimeiseksi. Mää oon koittanut tehdä mahdollisuuksien mukaan tilaa liikunnalle arjessa sen minkä pystyn ja pakko sanoa, että kyllä se piristää. Oon kirjoittanut usein meidän lasten yöhulinoista ja siitä että kun olen joka aamu väsynyt, koska en saa katkeamatonta unta kun ehkä kerran viikossa 6h putkeen. Väsyneenä tekee usein super huonoja valintoja. kuulostaako tutulta? Mää haluan heittää teille kysymyksen, että mitä sun kehon hyvinvointi vaikuttaa suhun? Mitä taas tyytymättömyys omaa kehoa kohtaan vaikuttaa suhun.

Mää oon lopettanut niin monen ”fintness” tyypin seuraamisen kun en jaksa sitä be your own motivation meininkiä tai sitä kun elämässä ei ole muuta kun asettaa tavoitteitas kuinka poltat rasvaa ja kasvatat lihasta. Ei sekään väärin ole, mutta harvan väsynen äidin listalla ykkösenä. Ei se rasvattomuus sulle onnea tuo jos olet sisältä aivan romuna..

Mää voin itse tällä hetkellä aika hyvin, jos sitä unenpuutetta ei lasketa. Raskauskilot on pikkuhiljaa lähteneet ja mun on hyvä olla. Ihan helposti tähän ei ole päästy, vaan pikkuhiljaa ja se on ottanut oman aikansa. Kaikista tärkeintä mulle kuitenkin on se oma hyvinvointi eikä se miltä näytän. Tarkoitan tällä sitä että voin sisäisesti hyvin.

 

Mun työ on mahdollistanut sen, että mää oon saanut tutustua ihaniin ihmisiin. Ilman blogaamista en tietäis näitä tyyppejä ollenkaan. Moni meistä on kasvanut blogin mukana ja tullut äidiksi ja mikä parasta me jaamme samoja ajatuksia esimerkiksi siitä hyvinvoinnista. Mun ihana ystävä Monna on mun mielestä hyvä esimerkki siitä kuinka äitiys on muuttanut omaa ajattelumaailmaa. Hän on liikunta-alalla työskentelevä pienen tytön äiti ja on itsekkin joutunut välillä väsymyksen kouriin. Monnalla on jalat maassa ja järki päässä ja hän onkin lanseerannut verkkovalmennuksen juuri meille väsyneille äideille kenellä se aika on kortilla ja jumppaan ehtii joskus ja jouluna. Valmennus on tarkoitettu äideille, jotka haluaa pitää itsestään huolta, mutta aika on kortilla.
Äideille, jotka haluaa tuntea jälleen oman kehonsa tutuksi ja saada lisää energiaa arkeen.

Tää valmennus tulee siis puhelinsovelluksena. Ei meilejä, ei mitään turhia pdf:iä. Kaikki samassa paikassa, sovelluksen takana kännykässä!! Ihan super helppo käyttää ja aina mukana!

 

Valmennuksessa opit rakentamaan itsellesi sopivan ruokailurytmin ja koostamaan ateriat värikkäästi ja rikkaasti.
Saat liikunnan kipinästä kiinni ja opit ottamaan silloin tällöin myös omaa aikaa, potematta siitä huonoa omatuntoa.

Haluatko sä olla energisempi äiti ? Jos vastaat kyllä tähän tai edes yhteen alla olevaan kysymykseen, valmennus on JUST SUA varten!!

? Haluatko saada lisää energiaa arkeesi?

? Haluatko saada liikunnan osaksi elämää?

? Haluatko syödä hyvin, monipuolisesti terveellisesti, punnitsematta ruokia ja nipottamatta kuitenkaan turhista?

? Haluatko tehdä tehokkaita treenejä kotona, kun lapsi nukkuu päikkäreitä tai on juuri mennyt yöunille? Tai ehkä ennen töihin lähtöä, kun muut perheessä vielä nukkuu?

? Haluatko haastaa itsesi syömään vähän vähemmän herkkuja?

? Haluatko oppia rakastamaan peilikuvaasi?

? Haluatko ottaa omaa aikaa välillä, tuntematta siitä huonoa omatuntoa?

Lue lisää valmennuksesta tai osta se itsellesi TÄÄLTÄ

 

 

Mää haluan jakaa tän Monnan valmennuksen teille siksi, koska mää oon itse saavuttanut noista jo todella monta kohtaa ja mun elämä on tällä hetkellä oikeesti aika lepposaa ja mää haluan että te kaikki voitte tuntee saman fiiliksen.  On oikeesti aika jees viihtyä omassa kehossa ja huolehtia siitä. Mää en juurikaan syö herkkuja, koska mun ei tee niitä mieli. Voin silti hyvällä omalla tunnolla syödä joskus karkkia tai herkutella. Oon oppinut tekemään arjessa kokoajan parempia valintoja ja energia tasot on kokoajan paremmat.  Mää haluan kannustaa meitä äitejä voimaan ja jaksamaan paremmin arjessa. Jos susta tuntuu ettei sun paukut riitä niin hyppää monnan kelkkaan. Mää annan sitten muuten tukea teille väsyneideille äideille mun ig stoorissa. Omaa hyvinvointi ei saa unohtaa mutta se pitää toteuttaa omien voimavarojen mukaan -Umppu

Kuvat Noora Näppilä

 

 

2 kommenttia

  1. Aada kirjoitti:

    Tyttösinäoletvahva oli tägännyt sinut äläkuvaakunajat haasteeseen. Olisikohan ollut sinulle vinkkivitonen? Ei ole kauaakaan kun ajaessa aina kuvasit ja kirosit tampereen työmaita ja ruuhkia. JOKA kerta auton ratissa samalla ajaen.. Ehkä se oli pieni näpäytys sinulle.

    • primebody kirjoitti:

      ANTEEKS?????? MÄÄ EN KOSKAAN KUVAA KUN AJAN JA SIKS NIMENOMAAN OTIN KANTAA ASIAAN…..EI TODELLAKAAN OLLU NÄPÄYTYS VAAN HALUTAAN LEVITTÄÄ SANOMAA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.