Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Vääntyneet sälekaihtimet jää historiaan

Kaupallinen yhteistyö: Visor

Tässä näette oikealla vanhan pimennysverhon ja vasemmalla Visorin kaihtimen. Ero huoneen valoisuudessa on huomattava

Visorin kaihtimien läpi valo tulee kauniisti sisälle, muttei häikäise

Kun pidimme pimennysverhoa alhaalla jouduimme istumaan kesälläkin valot päällä sisällä..

Verhoja voi säättääsillä kaihtimet liikkuu molempiin suuntiin. Ne voi kohdistaa vaan siihen kohtaan, mistä aurinko paistaa

Me ollaan kohta asuttu vuosi tässä talossa. Pikkuhiljaa ollaan laitettu kotia pintaremontin merkeissä, sekä tehty pieniä käytännön ratkaisuja kotiin. Meillä on esimerkiksi olohuoneessa on isot kaihtimet mitkä on ikkunan pinnassa. Ne on osoittautunut hyvin epäkäytännölliseksi siitä syystä, että ikkunat on niin matalalla ja lapset pääsee niihin käsiksi. Itse pienenä perfektionistinä en voi sietää, jos kaihtimet on vääntynyt tai näyttää epäsiisteiltä. Lapset muutenkin renkutti niitä niin, että nosti ne ylös ja laski alas ja kaihtimien välistä lensi joka kerta aivan kamala pöly pitkin asuntoa.

Näin työkaverillani Visorin kaihtimet. Ne toimii ihan eri tavalla, kun perus sälekaihtimet. Ne ovat hyvin ohutta kangasta, mikä avatessaan tekee kauniin ja siistin vekki kuvion. Kaihtimia on saatavilla useissa eri väreissä, sekä niitä on saatavilla valoa läpipäästäviä, mutta myös pimennysmateriaalia. Meillä kotiin paistaa jostain aamusta iltaan aurinko. En kuitenkaan halua istua aurinkoisella ilmalla sisällä verhot kiinni ja valot päällä.

Mun äitini on kätsyyden ihminen ja nyt ymmärrän miksi meillä täällä mun kotitalossa on aina ollut keittiössä alakapat ikkunoissa. Itsehän riuhdoin ne heti meidän muutettua irti, koska ne oli mun mielestä jotenkin mummomaiset.. Siitä ne ongelmat sitten alkoikin. Haetiin hätäpäissä pimennysrullaverhot ikkunoihin, mutta ne pimensi tilaa aivan liikaa.  Istuttiin ruokapöydässä aurinkoisella säässä pimeässä valot päällä.. Halusin että valo pääsee läpi, muttei kuitenkaan häikäise. Visorin kaitimet kiinnitetään ikkunan päälle. Ne on hyvin helppo asentaa. Nettisivuilla löydät ohjeet kuinka mittaat sopivan kokoiset kaihtimet ja valitset kiinnitystavan. Ikkunan ylä ja alapuolelle kiinnitetään kiinnikkeitä johonka kahtimen reuna kliksautetaan kiinni.  Jos meillä oli jäänyt esimerkiksi verhot auki keittiössä ja aamusta paistoi aurinko täysillä oli esimerkiksi pöydällä olleet hedelmät mennyt jo pilalle. Aurinko lämmitti kaikki valoon asuvat tavarat ihan paahtavan kuumiksi.

  • Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.
  • Kaihtimen kangas on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä. Listat maalattua alumiinia.

Tässä esimerkiksi näette meidän olohuoneen uusilla kaihtimella saatavia mahdollisuuksia. Kaihtimilla voi tehdä niinsanotut kapat joko ylä tai alkulmaan tai laittaa vaikka keskelle ikkunaa erillisen kaistaleen. Olohuoneeseen paistaa aina ilta-aurinko enkä sitä haluaisi kokonaan kuitenkaan blokata. Nykyään varsinkin uusissa asunnoissa on todella suuria ikkunoita. Uusissa asuinalueissa olen vieraana ollessani huomannut sellaisen, että jokaiseen asuntoon näkee aivan suoraan sisälle. Tässä olisi siihen aivan loistava ratkaisu eikö? Ikkunoissa ei tarvi olla kaihtimet kokonaan kiinni vaan niistä voi nostaa vaan sen alareunan, millä saa estettyä suoran näköyhteyden asuntoon ja sielä voi halutessaan hillua vaikka alasti :). Näitä voi myös asentaa parvekkeelle, kaiteisiin, terassille ja vaikka kattoon.

Moni saattaa miettiä, että mitä jos on lyhyt niin mitenkä näitä ylettää vetelemään. Itsehän olen 155cm ja mietin ihan samaa mutta kaihtimien saapuessa mukana oli erillinen työkalu siihen.  Ihan super helppo käyttää. Nää on ollut meillä jo kovassa käytössä ja kestävyystestissä. Nää sopii todella hyvin lapsiperheelle, sillä ainakin meillä lapset on renklannut näitä menemään eikä niille ole tapahtunut yhtään mitään. Kaihtimet säilyttää todella hyvin muotonsa.

Voit lukea lisää Visorin kaihtimista täältä.  Sivuilla on myös nähtävillä eri väri vaihtoehdot, hinnat, soveltuvuudet ja oikeastaan kaikki mitä tietoa haluat. Sielä on myös näkyvillä erilaisia videoita, mistä voi havainnoillistaa eri vaihtoehtojen erot.

 

Kaupallinen yhteistyö: Visor

Yksi kommentti

  1. Tiitu kirjoitti:

    Hei! Pakko kyllä kommentoida asiaa kun meillä on myös kolme lasta ja arki vaikuttaa hyvin pitkälti samalta kun teidän, vaikkakin itse olen vielä tällä hetkellä äippälomalla. Mutta pääpointti tällä mun viestillä on se että me saatiin hurjan suuri helpotus arkeen (kiukkukohtauksiin, yölevottomuuksiin ym) raudasta. Joskus olet maininnut että kärsit alhaisesta ferritiinistä, niin oletko siitä tietoinen, että jos sulla ei ole rautaa ollut varastossa raskausaikana niin lapsetkin ovat raudanpuutteisia. Minä tutkitutin lapsemme yksityisellä ja nyt puoli vuotta myöhemmin lapset ovat huomattavasti rauhallisempia, turhia kiukkuja ei ole, yöt nukkuvat heräämättä, ruoka maistuu ihan eritavalla. Voi sanoa että arki on helppoa ja kaikki voimme hyvin! ❤ Pitkää pinnaa ja ihanaa kesää teille!? terkuin 10-, 4- ja 1 -vuotiaan äiti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.