Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Kuukaudessa vaaleat pitkät hiukset

Kaupallinen yhteistyö: BP Hair oy

Mun hiusten vaalennusprojekti alkaa olemaan nyt loppusuoralla. Olen kirjoitellut tänne blogiin jo aiemmin hiusten vaalentamisesta muutaman postauksen ihan siitä syystä, koska omassa kampaajan työssäni törmään päivittäin samanlaisiin ”ongelmiin” eli halutaan mustasta valkoinen kerralla, mikä ei suinkaan ole mahdollista.

Mun hiuksiin on nyt tehty 5 vaalennusta ja lopputulos alkaa pikkuhiljaa olemaan se mikä oli itsellä tavoitteena. En halua valkoista hiusta, mutta en myöskään lämmintä ja se tarkoittaa silloin sitä, että mun on saatava vaalennettua se kaikki vanha tumma väri pois hiuksesta ennen kuin siitä tulee haluamani värinen. Mun jokainen vaalennus on tehty hiuksen kuntoa ajatellen. Kuukauden aikana (ja joka vaalennuksessa) oon tehnyt varmaan 10 Olaplexhoitoa hiuksiin. Uskokaa tai älkää ne ovat vaalennuksien jälkeen edelleen hyvässä kunnossa.  Voit siis todellakin myös itse vaikuttaa missä kunnossa hiuksesi säilyy, kun niitä vaalennetaan. Tässä kohtaa ei kannata ajatella että ”sääsätän” enkä ota hoitoa, sillä maksaa…. koska voi olla että ilman näitä hoitoja, mulla ei olisi hiuksia ollenkaan. Myös se kotihoito on erittäin tärkeää.

Mulla on ollut hiuksissa tää lyhyt malli nyt reilun vuoden. Tää on ehkä maailman helpoin pitää. Peseminen ja kampaaminen on nopeaa ja helppoa, mutta kaipaan myös niitä pitkiä hiuksia, mitkä mulla oli monta vuotta. Onneks nykypäivänä voi saada mitä haluaa ja hyvinkin nopeasti. Mää teen työssäni aika paljon pidennyksiä. Haluan kuitenkin aina testata kaikki omassa päässäni ennen kun laitan niitä asiakkaille. Vaaleat hiukset on sellaisia, mitä on vaikea löytää hyvälaatuisena ja vielä kylminä väreinä.

Eilen mää sain istua itse asiakkaan penkkiin ja mun kollega Julia Delli laittoi mulle BP hairin Slaavi pidennykset. Tällä kertaa kun mun koko pituus on rakennettava jolloinka hiusta menee paljon. Valitettavasti pidennyksissä ei voi oikein säästää ja miettiä että en ota kun vähän hiuksia, koska lopputulos on silloin sellainen rotan häntä.  Toki jos omassa hiuksessa on pituutta jo valmiina, niin pidennyshiusta ei tarvitse niin paljon. Jos hius on hyvin ohut ja hento, niin harvoin silloin se kestää yhtään ylimääräistä painoa ja silloin en itse suosittele pidennyksiä ollenkaan.  Parhaan ja luonnollisimman lopputuloksen saa kun hiuksia pidennetään maksimissaan 50%. Kun pidennetään enemmän, niin hiusta tarvii olla paljon ja myös laittajan koulutettu ammattilainen, minkä varmasti kaikki ymmärtää.

Mun hiuksille paras tekniikka on teipit tässä tilanteessa. Mulle laitettiin BB-hairin slaavihiusta kolmea eri väriä, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman luonnollinen. Omassa hiuksessa on vielä hieman lämpöä, mutta se jää piiloon osittain pidennyksien alle. Temme vielä parin viikon päästä omaan hiukseeni yhden raidoituksen jotta saamme ne täydellisesti sulautumaan pidennyksiin ja vaalennusprojekti tulee tiensä päähän.

BPhair Premium -pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Yhdessä puntissa on aina vain yhden luovuttajan hiusta, ei usean sekaisin, joka takaa tasaisen laadun. Valikoimassa on myös pehmeä luonnonkihara lainehius. Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä, keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu :)BPhair Premium Slavic -pidennyshius on suunniteltu kaikkein vaativampaankin makuun! 

-Surulllisen kuuluisa punapigmennti

-Miksi hiusten vaalentaminen on vaikeaa?

-Mun oma värimuutos hiuksissa Miksi?

Hius tuntuu päässä erittäin laadukkaalta. Itse tykkään siitä, että osiot on jo valmiina ja sopivan pieniä. Mun mielestä teippi-osio ei muutenkaan saa olla liian leveä, koska silloin se helposti näkyy. Mää niin tykkään tästä uudesta hiuksesta ja tyylistä. Kerron teille vielä myöhemmin kuinka pidennyshius käytössä toimii ja kuinka sitä kuuluu hoitaa. Mää itse koitan aina painottaa asiakkaille sitä, että pidennyksissä yksi tärkein asia on nimenomaan se laatu. Itse esimerkiksi en edes suostu laittamaan asiakkaalle kun minun hankkimaa hiusta.

Markkinat on todella villejä tänä päivänä ja minä ammattilaisena otan kuitenkin sen vastuun tekemästäni työstä. Jos laittaisin asiakkaalle hiusta minkä alkuperää en tiedä ja se menisi takkuun, niin minä olen siitä kuitenkin loppukädessä vastuussa. Vaikka oon aina viihtynyt tummissa hiuksissa, niin jotenkin vaaleammat sävyt tekee musta pehmeämmän ja ehkä helposti lähestyttävämmän. Mitä sä oot mieltä tumma vai vaalea?

Kaupallinen yhteistyö: BP Hair oy

15 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Mun mielestä tumma passaa paremmin :). Tumma on tyylikäs!

 2. Äitipuolitoista kirjoitti:

  Oon samaa mieltä että tuo vaalea tukka tekee sinusta lempeämmän näköisen. Vähän semmonen Neiti kesäheinä. Jotenkin sun räväkkään, karismaattiseen tyyliin istui tumma paremmin (mun mielestä) mutta tärkeintähän on että SULLA on oma olo kun katsot peiliin. Kaunis olet joka tapauksessa.

 3. Hanna kirjoitti:

  Todella kaunis mekko ?! Onko se mistä ?

 4. Nelli kirjoitti:

  Mun mielestä sopii sekä tumma, että vaalea, mutta ehdottomasti oli niiiin paljon parempi ilman noita pidennyksiä.

 5. Miia kirjoitti:

  Kumpikin käy!!! Kaunis nainen

 6. Pioni kirjoitti:

  Mustakin tumma sopii sulle paremmin ehkä. Mut ehdottomasti pituutena tuo lyhyempi! Jos vertaa ekaa kuvaa jutussa ja ekaa kuvaa pidennyksillä, ero on suuri. Ja nimenomaan lyhyempi tukka parempi! Siinä saattaa vaikuttaa vähän myös poseerausilmeet, ekassa ihana luonnollinen ja iloinen. Toivottavasti palaat tuohon olkapituuteen, sillä se sopii sulle ihan oikeasti kuin valettu :)!

 7. Pia kirjoitti:

  Molemmat on tosi kivoja mutta itse tykkäsin siitä tyylistä ennen vaalennus projektia. oli jotenkin tyylikäs ja sopi kasvonmuotoihisi.

 8. Raisa kirjoitti:

  Vaalea väri nuorentaa ❤️?. Kaunis oot ja ihanan aito ja ystävällinen ihminen

 9. Hannis kirjoitti:

  Musta se välivaiheväri oli upea sun kasvoille mutta myös tuo vaalea näyttää kivalta! Ja itse tykkäsin enemmän siitä pituudesta ennen pidennyksiä mutta se on toki makuasia, kivat ovat nuokin ja varmasti monipuoliset.

 10. Heidi kirjoitti:

  Wau! Molemmat kyllä sopii mutta toi on jotenkin suoer freesi??☺️

 11. NK kirjoitti:

  Vaalea on ihanan raikas ja näytät tosi nuorelta (ei tummakaan ruma ollut)! Minusta ok pidennyksillä ja ilmankin.
  Mulla on pituutta hiuksissa jonnekin vyötärölle asti, mutta oikein suomalaisen ohutta koko tukka… Olen miettinyt, laitetaanko pidennyksiä vain paksuuden vuoksi? Siis antamaan sille latvan rotanhäntäosastolle lisää volyymiä? Vai onko se ihan hölmö idea? 😀
  Blondes have more fun!

  • primebody kirjoitti:

   Pidennyksillä voi tehdä pitkään hiukseen myös tuuheutta. Moni tykkää myös siitä että esim kiharat pysyy huomattavasti paremmin pidennyksissä kun omassa tukassa ja käyttää niitä siksi.

 12. Minna kirjoitti:

  Paljonko sulle laitettiin tukkaa lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.