Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Ilman kahvia en selviydy

Kaupallinen yhteistyö: Slurp

Voi kun sitä saisi nauttia aamu kahvia yksin terassilla, mikä  oikeassa elämässä harvoin on mahdollista. Mun päivässä kahvi näyttelee todella suurta roolia. Oon kahvin suurkuluttaja ja se kuuluu jokaiseen aamuun ja päivän käynnistymiseen. Päivästä ei voi tulla hyvä, jos mustat siinä vaiheessa, kun olet laittanut veden koneeseen ja tajuat, että kahvi on loppu. Siihen pulmaan on loistava ratkaisu SLURP.  Mää oon kova hifistelijä kahvin kanssa. Mää en osta koskaan kotiin niitä perus markettikahveja, koska ne ei täytä mun kahvitoiveita, eikä niiden makukaan hääppönen ole.

Meidän perheessä ei juo kahvia, kun minä ja saan nauttia niistä omista suosikki mauista ihan yksin. Mää juon aina kahvia todella reilulla maidolla ja sitä varten mulla on kotona myös maidonvaahdotin, mikä lämmittää ja vaahdottaa maidon. Sain tutustua yhteistyön merkeissä Slurp kahvielämykseen. Ehkä tämä on just se, mitä kahvi hifistelijä tarvitsee?

Slurp on kahvipalvelu, mikä toimittaa kahvisi suoraan kotiovelle 2-4 viikon välein. Saat juoda vain sellaista kahvia, josta nautit ja vasta paahdettuna. Palvelussa saat itse räätälöidä oman kahvisi juotko sen jauhettuna, vai jauhatko itse pavuista. Saat valita makumieltymyksesi eri vaihtoehdoista ja myös sen, minkä mukaan kahvisi valitaan ja näissä käytetään noin kahtakymmentä pientä Suomalaista paahtimoa. Kahvi toimitetaan suoraan paahtimolta postiluukkuun ja samalla tuet kestävää kahvituotantoa. Tän parempaa palvelua ei oikeastaan voi olla ja vielä jos puoliso painaa keittimen päälle niin vola!.

Slurp on mun mielestä ihan paras keksintö, koska sielä panostetaan nimenomaan siihen makuun, mikä ainakin mulle on tärkeintä. Vaikka kahvia juonkin paljon, niin pakko sanoa, että jätän juomatta jos se maistuu pahalta. Kamalinta on sellainen pannussa seissyt vanha kahvi. Suomalaiset kuluttaa kahvia todella paljon, mutta harva tietää että niitä kahvimakuja on saatavilla aivan laidasta laitaan. Mää oon itse ollut aina kahvikokeilija. Oon siitä asti kun olen kahvia juonut, niin ostellut kaupasta erilaisia ja eri makuisia kahveja ja kokeillut niitä. Mun yks lemppari mauista kahvissa on suklaa.

Kun meille tulee vieraita niin lähestulkoon jokainen sanoo, että ompas hyvää kahvia ja mää aina ihan polleena esittelen mun kahvivalikoimia. Mää suosittelen kokeilemaan uusia makuja ehdottomasti, koska sitä kautta usein löytyy se oma suosikki. On olemassa kahvia, pahaa kahvia ja kahvinautinto. Mulle kahvi merkkaa paljon ja se on todellakin nautinto. Se on usein sellainen hetki päivässä milloinka saan aikaa edes sen kupin verran itselleni. Töissä meen usein aina ulos sen mun kupposen kanssa. Joskus taas se kahvi on se mikä mut pitää hengissä lähestulkoon koko päivän. Mää en luopuis kahvista missään hinnasta. Tuleko sun juotua kahvia paljon vai vähän? Tiesittekö muuten, että Suomalaiset kuluttavat eniten kahvia henkilöä kohden, kun mikään muu kansa koko maailmassa.. Mä en tiennyt.

Mää odotan vielä sitä aikaa, kun voin kesällä aamutakilla mennä omalle terassille juomaan kahvia ja kuunteleen linnunlaulua. Se vasta olis sitä elämää. Mää suosittelen ihan jokaiselle testaan tätä palvelua. Slurpilta on myös mahdollista tilata vaihtuvat kahvit esimerkiksi työpaikoille ja sepä vasta hyvä idea onkin. Varmaan kaikki tietää ne takahuoneen ikuiset riidat siitä kuka on viimeksi tuonut kahvipaketin ja kuka maidot. Nyt olis jo selkeästi yksi riidanaihe vähemmän.

Tää mun kahvihetki yksin terassilla jää siis edelleenkin unelmaksi, mutta aina tietysti kannattaa unelmoida, koska ilman päämääriä ei voi koskaan saavuttaa yhtään mitään.

Nyt sulla on blogini lukijana mahdollisuus testata Slurp palvelua. Koodilla PRIMELIFE lukijana saat kahvielämyksen ensikahvin 5 euron alennuksella ja ilman postikuluja, eli 200g kahvielämyksen saa 4,89 eurolla. Suosittelen ehdottomasti niille kenellä on aina se kahvi loppu 🙂 

-Umppu

 

Kaupallinen yhteistyö: Slurp

3 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Mä rakastan myös kahvia ja on ihanaa ja jännittävää maistella uusia kahvimakuja. Nokipannukahvit luonnossa on se oma suosikki, mutta myös aamukahvi ihan kotona on tärkeä. Slurp kuulostaa kyllä hyvältä ja varmaankin täytyy joskus testata tilata kahvit kotiin 🙂

 2. Ninni kirjoitti:

  Näytät ryhdikkäältä ja hyvinvoivalta ❤

 3. Karoliina kirjoitti:

  Moikka!
  Oon ite ihan vasta oppinut juomaan kahvia ja ihan amatööri tässä kahviskenessä, niin ois mielenkiintoista kuulla mainitsemastasi kahvivalikoimasta sun omia lemppareita et mistä tykkäät ja miks! Täytyy kyllä tutkailla tuota Slurpia tässä lomalla ja kenties innostun testailemaankin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.