Hae
Prime Life by Umppu

Kokkaava mies on täyttä kultaa

Mulla on käynyt siinä suhteessa flaksi että mulla on kokkaavat mies. Mää en ite oo juuri koskaan tykännyt laittaa ruokaa. Tykkään tehdä salaatteja ja sellaista pikkupurtavaa, mutta kaikki mihin tarvii hellaa tai uunia ei oo mun vahvuuksia enkä sen suuremmin siitä nauti.

Eilen aamulla meidän juhannus aamupalaksi oli köyhiä ritareita. Monelle tää on lapsuuden herkku mutta jää silti jotenkin unoholaan. Ihan paras tapa hukata hieman kuivunu leipä tai pulla. Tekemiseen ei tarvi kun maitoa ja kananmunaa eli munamaitoa, missä viipaleet pyöritellään ja paistetaan voissa pannulla ja nautitaan. Mutta siihen ruokaa laittavaan mieheen. Moni asia on huomattavasti elämässä helpompaa, kun molemmat perheestä tekee ruokaa. Juuso pääsee aina mua aiemmin töistä ja hakee lapset hoidosta ja tekee ruoan oikeastaan joka päivä. Mää olisin varmaan kuivunut rusina jollei meillä olis ruoka valmiina kun tuun töistä ja reeni kuskailusta välillä myöhäönkin illalla. Se mikä on vielä hyvä asia niin Juuso tykkää laittaa ruokaa ja kokeilee aina kaikkia uusia reseptejä. Ruoka on kaiken lisäksi vielä erittäin hyvää.

 

 

Arki aamut on niin hektisiä, että silloin jää yhteinen aamupala aina väliin. Lapset syö aamupalan päiväkodissa ja muutenkin kaikki lähtee aamuisin eri aikaan omiin paikkoihin. Meillä onkin tapana aina viikonloppuisin tehdä hyvä ja runsas aamupala, mitä syödään rauhassa. Kun ollaan käyty muutamaan kertaan Jenkeissä, niin sielä yks parhaita juttuja on aamupalat. Kokeillaan aina eri paikkoja  ja haetaan sieltä vaikutteita meidän aamupala pöytään.

Yks ehdoton suosikki on Losin Blue Jam coffee, missä saa aivan taivaallisia köyhiäritareita. Rauhallinen aamupala on ihan parasta vapaapäivissä, koska siitä jotenkin alkaa aina se kiireettömyys. Ei tarvi sykkiä ja miettiä, että missä kenenkin tarvii olla ja monelta ja mitä mukana. Mää oon eilisestä vieläkin ihan poikki. Mun toive oli juhannuksen suhteen saada nukkua, mutta ainakaan vielä se ei ole toteutunut.  Oon ollut illalla niin poikki että oon herännyt sohvalta joka aamu. Josko sitä vaikka tänään sais nukkua päikkärit. Veilä on muutama viikko töitä ennen kesälomaa, joten eiköhän jaksa vähän vielä puristaa. Pitää toivoo että saataisiin tänään nauttia yhtä mahtavista ilmoista kun eilen ja sais olla mahdollisimman paljon pihalla.  Ei tässä muuta kun ihana juhannusta kaikille.

-Umppu

 

2 kommenttia

  1. Kirsi @kuplivathaat kirjoitti:

    Samaistun tähän sun hyvään flaksiin, kokkaava mies on todellakin täyttä kultaa!

  2. Eve kirjoitti:

    Meillä ei kokkaa mies… Mä tosin tykkään kovasti leipoa ja laittaa ruokaa. Jos joskus on hänen vuoro tehdä ruokaa, on meillä kiinalaista :D:D:D:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.