Hae
Prime Life by Umppu

Tätä en vaihtais mihinkään

Mää oon hoitanut jo vuosia mun ihoa säännöllisesti. Suurin syy siihen on se, että mä nautin kasvohoidoista aivan suunnattomasti, eikä ne tuloksetkaan yhtään huonoa tee. Musta on ihana maata sillä lämmitetyllä pehmeällä pedillä viltin alla ja rentoutua. Oon käynyt jo pitkään samassa paikassa Tiialla Petite Cabinetessa. Se sijaitsee vielä kaiken lisäks mun oman työpaikan yläkerrassa, mikä on ihan loistavaa. Tiia jo tuntee ja tietää mun ihon, jotenka mun ei tarvitse itse miettiä mitä hoitoa juuri nyt tarvitsen, vaan hän tekee sen mun puolesta. Kertaakaan en vielä ole pettynyt.

Ikääntymistä ei voi kokonaan estää, mutta sitä voi hidastaa. Mua on aina kiinnostanut kaikenlaiset hoidot ja tykkään kokeilla kaikkea uutta. Nyt mulle tehtiin kasvoihin Hydradermie lift hoito.

Kasvonpiirteet kohoavat jo ensimmäisellä hoitokerralla

HYDRADERMIE LIFT on lifting-kasvohoito, joka kiinteyttää ihoa ja stimuloi kasvojen lihaksia. Syvällä sijaitsevat iholihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu, erikoishoidon kasvoja kohottava vaikutus näkyy ja tuntuu.

HYDRADERMIE LIFT on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle. Se muotoilee kasvonpiirteitä kiinteyttäen lihaksia ja palauttaen nuorekkaan ulkonäön. Hoidon jälkeen kasvot näyttävät tasaisemmilta ja kiinteämmiltä –ilman pistoksia! Huomaat eron katsomalla peiliin.

Aloita kokeilemalla kolmen kerran hoitosarjaa. Parhaisiin tuloksiin päästään kymmenen kerran hoitojaksolla.

Tämä oli ehkä erikoisin kasvohoito, missä olen koskaan ollut eikä mitenkään huonolla tavalla. Iho aluksi putsattiin meikistä ja kuorittiin kevyesti. Sen jälkeen kasvoille levitettiin geeli, mikä toimii apuaineena laitehoidossa. Kasvojen iho käsitellään kahdella käsikappaleella, mitkä antavat sähköimpulsia kasvoille. Kasvot saattaavat vääntyä mitä kummallisempaan asentoon etkä voi hallita kasvojen ilmeitä ollenkaan. Se tuntui vähän hassulta, mutta ei mitenkään sattunut.

Mää huomasin jo heti eron omissa kasvoissa illalla kosteusvoidetta levittäessä. Ne oli huomattavasti kiinteämmän tuntuiset. Parhaat tulokset saa aina tämän tyyppisissä hoidoissa sarjahoidoilla. Ennen ja jälkeen kuvasta voi heti huomata silmänympärysalueen eron. Hoitoa ei suositella, jos asiakkaalla on sydämmentahdistin, metalli imblantit, epilepsia, migreeni, syöpä tai hermo/iho sairauksia.

Mun elämä on aina jotenkin niin hektistä, niin parasta omaa aikaa on kasvohoidot. Mulla ei ole henkisesti mikään ongelma vanhentua, mutta en pidä rypyistä, jotenka jos niiden tulemista voi hidastaa niin haluan kokeilla. Mulle muutenkin ihonhoito on tärkeä asia. Edelleen meillä lapset nukkkuu kausiluontoisesti todella huonosti ja se näkyy mulla aina heti ihossa. Yö on ihon uudelleen rakentumisaikaa ja myös ihon kannalta ne yöunet on todella tärkeitä. Yöllä ihon solutoiminta aktivoituu ja mikroverenkierto elpyy, jolloin myös tuotteiden vaikuttavat aktiiviaineet imeytyvät parhaiten öisin.  Mulla on itselläni käytössä sellainen naamio, minkä voin laittaa yöksi kasvoillae mikä on ihan täydellinen tässä elämäntilanteessa. Moni sanoo usein, että ei ole koskaan käynyt kasvohoidossa. Mää suosittelen sitä ihan jokaiselle.

Kasvojen ihoon kerääntyy epäpuhtauksia ja niitä ei sieltä omin voimin saa pois, vaan siihen tarvitaan ammattilaista. Kun iho on puhdistettu imeytyy tuotteiden ainesosat huomattavasti paremmin ihoon. Iho on paremmin tasapainossa, eikä ainakaan itsellä rasvoitu yhtä nopeasti.

Mää oon käyttänyt Guinotin tuotteita kasvoilla säännöllisesti jo kohta vuoden. On todella suuri ero laadukkaassa kosmetiikassa verrattuna kauppojen halpatuotteisiin. Mulle itselle on myös tärkeää, miltä pakkaus näyttää ja mille se tuoksuu. Haluan kokea sen saman fiiliksen tuotteita käyttäessä kotona, kun minkä koen hoitolassa.

Guinotin tuotteet on ainoat, joiden käytön jälkeen olen huomannut oikeasti tuloksia kasvoissani. Mää itse uskon siihen että esimerkiksi luonnonkosmetiikalla ei voida tehdä samanlaisia aineyhdisteitä, kun kemiallisesti ja siksi nämä tuotteet on huomattavasti tehokkaampia. Tästä asiasta voi olla montaa mieltä, mutta kun vähän ymmärtää tuotteiden kemiaa, niin ymmärtää purkkien sisältöäkin paremmin. Ei ole todellakaan sama mitä sinne omiin kasvoihin tunkee.

Mulle on myös tärkeää se fiilis. Jo ajatuksena, että laittaisin naamaani jotain etanalimaa, vai mitä onkaan on jotenkin oksettava. Otan huomattavasti mielummin mun kauniista lasipurkista sen ihanalta tuoksuvan yövoiteen, joka hoitaa jo kosteuttaa mun ihoa iltaisin kasvoille. Jos et ole koskaan käynyt kasvohoidossa, niin nyt on korkea aika. Ihan paras tapa hemmotella itseään.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.