Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Tee kesästäsi helppo ja stressitön

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Ihmisillä on aina kesän suhteen paljon odotuksia ja myös velvollisuuksia. Kesä on mökkeilyn kulta-aikaa, mutta toisille sekin saattaa tuottaa pientä stressiä. Kesällä käy normaalia enemmän vieraita ja kestittäviä saattaa olla talon täydeltä. Mää en ite koskaan jaksa stressata juhlista. Teen aina mahdollisimman helppoa ruokaa, mikä vie mahdollisimman vähän aikaa, mutta on hyvää ja ennenkaikkea herkullista. Verkkokauppa.comissa on kaikkea kesään, mikä helpottaa huomattavasti ainakin mun kesän oleilua. Sieltä tulee vielä kaikenlisäksi paketit todella nopeasti, jotenka jos aika on kortilla ennen lomaa, niin mökki tarvikkeet ja jopa kylään viemiset voit tilata valmiiksi.

Varsinkin mökillä, missä ei ole tiskikonetta niin mun inhokki puuhia on tiskaaminen. Harvoin myöskään vieraat kerää omia astioitaan ja siitä syystä mun tän kesän yks ihan ehdoton suosikki on Naturessen kerttis astiat. Nää on valmistettu maahan pudonneista palmunlehdistä, kestää mikron ja on 100% biohajoovia. Nyt kun mietitään paljon ympäristö asioita, niin aivan täydellinen muovisten kerttiksien vastine ja huomattavasti tyylikkäämpi vaihtoehto. Ruokalun jälkeen kaikki vaan bionjätteeseen ruoantähteiden kera. Niin helppoa ja vaivatonta.

 

Meidän kesän yks suosikki ruokia on savukala. Tehdään sitä kesäisin varmaan kerran viikossa. Maailman helpoin ja maukkain kalaruoka mitä tiedän. Tää on lähestulkoon myös aina  vieraiden mieleen ja niin iisi. Ei tarvi notkua grillin luona koko aikaa  päivystämässä ja olla aikataulullisesti kiinni ruoanlaitossa. Kalaan vaan suolat ja savustimeen. Mää arvostan ruoan laitossa ennekaikkea makua, mutta myös laittamisen helppoutta. Kalan kanssa sopii täydellisesti potut ja jos vielä sattuu olemaan mökillä omasta maasta kaivettavia, niin vielä parempaa ja helpompaa.

Ihan super helppo salaatti syntyy kun revit salaatin astiaan, paistat halloumjuuston, vähän pähkinöitä ja joukkoon vähän hedelmää. Ei tarvi pilkkoa yhtään mitään ja salaattikin syntyy parissa minuutissa. Jälkkäriks vaahtokarkki mansikkatikkuja ja lasi kuohuvaa kaniista laseista. Jos haluaa tehdä elämän vieläkin helpommaksi niin tilaa kaikki tavarat vaikka suoraan mökille kotiinkuljetuksena.

Mää rakastan arjessa helpoutta, mutta samalla sujuvuutta. Mulla ei ole aikaa tässä oravanpyörässä kierrellä kaupoissa juurikaan ja tilaan paljon kaikkea netistä. Mä voin tehdä ostokset juuri silloin kun mulle itselle sopii ja vielä parempaa, mitä enemmän saan samasta paikasta sen parempi. Kannattaa tutustua verkkokaupan kaikkea kesään tuotteisiin. Sielä on todella laaja valikoima lemmikeistä valokuvaukseen.

Meillä on lapsilla kovasti meneillään mää ite vaihe ja siitä syystä hankittiin ulos juomavesipiste, mistä lapset saa itse helposti kaadettua vettä. Tämä jaloilla seisova 8l juomakansiteri tulee ehdottamasti tarpeeseen. Ehkä joku saattaa tunnistaa sen, kun kokoajan pitää olla hakemassa vettä ja sitten niitä laseja ja juomapulloja lojuu pitkin pihaa. Tää on ihan huippu kätevä. Lasiseen astiaan voi laittaa halutessaan jäitä ja vettä voi myös hieman maustaa.

Tää meidän nopea ja helppo kesäateria syntyi vartissa ja kala kypsyi hieman kauemmin. Kun oltiin syöty, niin tyhjät lautaset bioon ja pöydän korjaamisessakaan ei montaa minuttia mennyt. Älä siis käytä turhaan aikaa ruoan laittamiseen, hellalla kyykimiseen tai tiskaamiseen vaan tee kaikki itsellesi helpoksi ja nopeaksi, jolloinka aikaa jää enemmän siihen seurusteluun ja nauttimiseen.

Mää toivon että meidän perhe voi myös viettää tänä kesänä enemmän aikaa mökiillä. Viime kesä oli kodin muuton puolesta aika hektinen ja lähes kaikki vapaa-aika meni lähestulkoon siihen. Tää kesä on pitkään aikaan sellainen, kun en ole raskaana, imetä tai muuta. Aikaa voi käyttää ihan eri tavalla. Mun mielestä kesässä parasta on valoisat illat. Tuntuu että jokaisesta päivästä saa paljon enemmän irti, koska aika ei niinsanotusti lopu kesken.

Mitä suunnitelmia sulla on tälle kesälle? Me koitetaan vielä saada joku reissu aikaiseksi, mutta katsotaan onnistuuko. Vaikka molemmilla on lomaa, niin se yhteinen aika on aika kortilla. Pakko myös myöntää, että jos toinen aikuisista on töissä ja toinen lasten kanssa kotona, niin se ei ole lomaa nähnytkään :).

 

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.