Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Kamalista kovettumista eroon kotikonstein

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Me ajateltiin että pidetään vähän yhdessä perheen kanssa hauskaa. Mua rehellisesti sanottuna joskus ärsyttää rakas mieheni, joka repii iltaisin kantapohjiaan, kun me katsellaan telkkaria. Oon sanonut useaan kertaan, että mene jalkahoitoon tai laita edes sukat jalkaan, mutta se on kuin kuuroille korville puhuis. Kuvasta näettekin missä kunnossa jalat on ja jääkiekkoluistimet ei auta yhtään asiaan.. … En oo itsekkään tässä asiassa mikään puhdas pulmunen, koska teen seisomatyötä ja mun jalat on aina kantapohjista kuivat. Oon maailman huonoin rasvaan jalkoja, koska se tunne jotenkin ällöttää.

Kesä on tulossa tai on jo päällä ja avonaiset kengät valtaa eteisen. Nyt oli siis aivan viimeinen hetki tehdä asialle jotain ja päätimme yhdessä laittaa testiin MayBeautyn Foot Mask. Tämä vuodenaika on vielä kaikista kiireisintä aikaa jalkahoitajilla, jotenka tämä on loistava vaihtoehto edesauttaa tilannetta kotoa käsin.

Naamiota on todella helppo käyttää, sillä ne tulee kätevässä annospusissa ja on kuin sukat. Hoito aloitetaan noin 10 min jalkakylvyllä. Ihon pinta hieman pehmenee ja tietenkin jalat puhdistuu. Meillä ei ole koskaan mahdollisuutta päästä kaksin samaan aikaan minnekkään hoitoon, jotenka ihan hauskaa välillä arjessa tehdä yhdessä jotain hemmottelua. Kun jalat on ollet vedessä 10, min otetaan ne pois ja kuivataan. Siinä se hemmottelu sitten olikin hah.

 

Avaa naamiopussi yläreunasta merkitystä kohdasta. Leikkaa sukat irti toisistaan ja laita ne jalkaan. Sukkien reunassa on teipit, millä naamion saa napakasti kiristettyä nilkan ympärille. Naamio saa vaikuttaa jaloissa 2 tuntia. Naamion tehostamiseksi kannattaa laittaa sukat naamion päälle. . Sukat myös helpottaa liikkumista, koska ainakin meidän perheessä on aivan turha odottaa makaavansa sohvalla kasi tuntia.

Naamion tuntuu jaloissa ihanan raikkaalta  ja viilentävältä.  Ei kirvele eikä kutia. Kun naamio on vaikuttanut, niin sukat heitetään roskiin, jalat huuhdellaan ja kuivataan ja sitten odotellaan tuloksia. Naamio poistaa jaloista kovettumia, hoitaa halkeilemia, poistaa bakteereita ja tekee jaloista sileät ja pehmeät.

Jalat lähtevät kuoriutumaan 4-7 vuorokauden aikana. Olisi hyvä tehdä jaloille joka ilta jalkakylpyä, mikä edesauttaa parasta lopputulosta.Lapsien meielstä oli erittäin hauskaa, kun iskä ja äiti istui jalkakylvyssä ja hekin halusivat tietenkin uittaa jalkojaan vedessä. Tosin heille ei tehty naamioo. Kun jalat alkavat pikkuhiljaa kuoriutumaan, niin ainakin itse tykkään sen aikaa käyttää sukkia esim töissä. Mitä enemmän kuollutta ihosolukkoa ja kovettumaa, niin sitä runsaammin jalat kuoriutuvat. Kuivan ihosolukon saa parhaiten pois jaloista nimenomaan sillä joka iltaisella jalkakylvyllä, jolloin kuollut iho pehmenee ja sitä voi kevyesti pyöritellä sormenpäillä pois jalasta. . Voimakasta kuoriutumista ei kannata säikähtää. Ei ole mitään sääntöä kuinka paljon ihosolukkoa irtoaa. Toisilla vähemmän ja toisilla enemmän.

Naamion tekeminen kannattaa hieman ennakoida, sillä esimerkiksi tässä kuvassa näette miltä jalka näyttää, kun iho alkaa kuoriutumaan  (noin 4 vrk päästä)ja kuollut ihosolukko irtoamaan.  Ei siis kannata tehdä naamioo juuri ennen juhlia, missä aikomuksena on laittaa avokkaat jalkaan, vaan ainakin viikkoa eneen. Mun jalat kuoriutui noin viikossa. Viimeisen jalkakylvyn jälkeen viimeistelin kantapäät kevyesti jalkahöylällä ja rasvasin. Yksi suurin syy jalkojen kuivumisessa on kosteuden puute. Jos haluat että jalat pysyvät hyvässä kunnossa ja näyttävät kauniilta, niin muista rasvata jalkoja iltaisin.

Nyt sinun on blogini lukijana mahdollisuus tilata footmask -30% edullisemmin koodilla primefeet. Tilaa tuotte itsellesit TÄSTÄ*

Koodi on voimassa 28 päivää ja umpeutuu 7.7.2019

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

3 kommenttia

 1. Mara kirjoitti:

  Hei! Apua! En saa millään selaimella tuota linkkiä toimimaan!

  ……. edullisemmin koodilla primefeet. Tilaa tuotte itsellesit TÄSTÄ* <— tuota siis.
  Apua! Miten mä pääsen siihen? 🙂

 2. Hellu kirjoitti:

  Mielenkiintoista. Pystytkö suosittelemaan ja toistaisitko käsittelyn itsellesi tarvittaessa? Pitänee tsekkailla mitä vaikuttavia aineita naamiossa on. ”myrkkyjä” kun jalkoihin ei haluaisi eikä tietenkään muuallekaan.

  • primebody kirjoitti:

   Voin suositella ja varmasti teen myös jatkossakin. Rasvaus pitää muistaa jaloissa että tulos säilyy mahdollisimman pitkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.