Hae
Prime Life by Umppu

Näitä asioita ette tiennyt musta

*Sisältää mainoslinkkejä

Edellisestä postauksesta inspiroituneena, kun moni aina väittää ”tuntevansa” mut , niin ajattelin kirjoittaa asioita mitä ette tiennyt musta. Ne ketkä nämä asiat tietää  entuudestaan tuntee mut ihan oikeasti :).  Osa on mun mielestä jotenkin ehkä vähän noloja, kuten esimerkiksi se, että keräilen kahden euron kolikoita… Mun perheenjäsenet suunnilleen häpee mua aina kaupassa kun juttelen myyjille, että taas sain uuden erikoiskolikon mun kokoelmiin… Mää oon koittanut metsästää sellaista keräily kansioo, mikä on tarkoitettu kolikoille, eli jos joku tietää mistä sellaisen saa niin kertokaa. Mulla on ihan hirvee määrä erilaisia kolikoita ja kaikissa on erilainen kuva selkäpuolella. Mää en tiedä miks mutta en kehtaa koskaan sanoo kenellekkään että keräilen kolikoita…… SIIS 36-v akka kerää kolikoita 🙂

-Moni myös aina yllätyy siitä, kun kerron että juon päivässä (silloin kun olen kotona,) niin ainakin litran maitoa päivässä. Mun meilestä maito on paras ruokajuoma, mitä maan päältä löytyy. En juo rasvatonta maitoa ollenkaan, koska se ei edes maistu maidolta, vaan ihan tavallista sinistä maitoa. Maito on vaan ihan best. Se ei ole koskaan aiheuttanut mulle mitään oireita, kun kaikki niistä aina paasaa…

-Mää en myöskään osaa lukea ohjeita.. Tarkoitan tällä sitä, että jos mun pitäis jonkun ohjeen perusteella vaikka kasata joku kaluste tai rakentaa vaikka lego alus, niin siitä ei tulis yhtään mitään. Vaikka lukisin ne miljoonaan kertaan niin en vaan tajua.  Saan ehkä kaksi ensimäistä osaa paikoillee ja sitten menee hermot. Mulla on tässä asiassa ehkä maailman lyhin kärsivällisyys, vaikka muuten mulla onkin aika pitkä pinna.

-Mää oon myös juuri se ihminen kuka ei löydä koskaan perille. Mua suorastaan ärsyttää kaikki navigaattorit, jotka sanoo aina liian myöhään kun pitäis kääntyä. Siks mää lähden aina vähän liian ajoissa, koska mun on aina jätettävä se eksymis vara aikatauluun. Mää en osaa ajaa edes omassa kotikaupungissani ja pidän usein kävellessäkin navia päällä…

 

-Mää en kestä ollenkaan pahoja hajuja. Mää en voi sille mitään, mutta kaikki asiat mitkä haisee on mun mielestä jotenkin oksettavia. On se sitten hiki tai jonkun hengitys, niin mulla tulee oksennus aina kurkkuun. En kestä ollenkaan ihmisiä, jotka ei peseydy ja pakottaa muiden haistelemaan sitä omaa hajuaan. Mää myös päinvastaisesti rakastan tuoksuja ja musta on aivan ihanaa kun jokin paikka tuoksuu hyvälle. Mää myös keräilen hajuvesiä ja mulla on niitä aika paljon. Toki kaikki on käytössä eikä vain koristeina. Tunnistan paljon hajuvesiä ja mulla on sellainen tuoksu muisti. Saatan muistaa jostain hajuvedestä montakin tapahtumaa.

– Vaikka meillä on kotona tavarat aina vähän hujan hajan, niin mun vaatekaappi on aina siisti. Mää pidän hyvää huolta vaatteista ja oon ihan himo pyykinpesijä. Mulla on varmaan 10 erilaista pesuainetta, pyykkietikkaa, värinkeräysliinoja ja valkaisuliinoja. Mikään ei voita puhtaan pyykin tuoksua.

– Mää vihaan yllätyksiä. Mää en oo yhtään sellainen tyyppi että tykkäisin että mun seläntakana suunniteltais mulle jotain juhlia tai vastaavaa. Mulla pitää olla aina tietyt tavarat mukana tietyissä tilanteissa. En oo myöskään mikään extempore tyyppi, jollen ole lomalla. En saa mitään väläyksiä että lähdempä tästä nyt terassille tai oikeastaan minnekkään muuallekkaan. Tarviin aina aikaa valmisteluun.

– Mää elän aina päivä kerralla. Illalla aina mietin että mitä on huomenna ohjelmassa. Vaikka suunnittelenkin asioita aina tosi pitkälle, niin en mieti niitä yleensä sen tarkemmin. Mun stressi taso olis muuten ihan katossa. Oon ihan hyvin pärjännyt tällä systeemillä elämässä ja aioin tehdä sitä jatkossakin.

 

-Lomailen lähes aina ulkomailla. Syy siihen on yksinkertainen. Se on ainut paikka missä pääsen kunnolla irtautumaan arjesta ja saan olla perheen kanssa ilman arkisia velvotteita. Mulle on ihan sekin lomaa että en pese pyykkiä, laita ruokaa tai siivoa jatkuvasti. Lomalla voin tehdä töitä sen mikä huvittaa. Myös ulkomailla ollessani mua ei niin paljon vaivata työ asioilla, kun normaalisti. Mun ei ole sitä että voisin olla kokonaan tavoittamattomissa viikko tolkulla. On paljon asioita, mitkä on mun vastuulla.

-Mulle mun työ on samalla harrastus. Varsinkin nyt mulla on tullut ihan uskomaton draivi ja haluan tehdä kaikenlaisia juttuja ammattini parissa. Mää usein kotona treenailen erilaisia juttuja harjoituspäihin ja mulla on sitä varten meidän kodissa työhuone. Tekisin sitä enemmän, jos mulla olis enemmän aikaa olla ihan yksin ja rauhassa.

-Mää häiriinnyn metelistä. Meillä on kotona kokoajan sellainen tasainen taustahälinä, mikä on myös töissä ja jos vaan mahdollista niin olen mielummin tilassa, missä ei ole mitään ääntä. En juuri koskaan kuuntele edes autossa radioo, koska nautin hiljaisuudesta. Mua ärsyttää jos televisio on turhaan päällä tai joku pitää tahallaan jotain ääntä.. Mää myös koen sellaiset ihmiset jotka puhuu jatkuvasti ihmisiks jotka imee musta ihan tuhottoman paljon energiaa.

-Mää en tykkää kun valkosista kukista. On muutama poikkeus, kuten pioni mutta muuten vain valkoisia. En tiedä tietääkö tätä asiaa oikeastaan kun Juuso, kuka mulle niitä kukkia ostaa.

-Mää haluan aina mahdollisuuksien mukaan auttaa ihmisiä. Teen tosi paljon työtä ihmisten eteen, mutta en ole koskaan kokenut tarpeelliseksi tuoda sitä millään tapaa esille. Ehkä halusin sen nyt tuoda, koska usein kuulen että mua sanotaan itsekkääksi ja sitä mää en ole, vaan oon ihan vastakohta sille. Mulle on tärkeintä kuitenkin se, että mä itse tiedän sen <3

Tässä vähän erilainen postaus täältä ukkosen ja salamoiden keskeltä.

Kuva Noora Näppilä

Asu House of Brandon*

Koodilla TOPS15 kaikki topit ja paidat -15%. Shoppaile TÄÄLTÄ*

-Umppu

6 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Rahapaja.fi voi ostaa mm. 2€n erikoiskolikoita. Ja ainakin joskus siel on myyty myös kolikoille säilytysrasioita. 🙂

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Niin samaistun tuohon huonoon suuntavaistoon ja ohjeiden mukaan tekemiseen 😀

 3. Henna kirjoitti:

  Hei Umppu
  Jossain vaiheessa sun blogissa on ollut kuvia susta ilman meikkiä. Olet todella kaunis nainen, mutta miksi niin paljon pakkelia ja muita turhia ripsen pidennyksiä yms.
  Ymmärrän, että ne helpottavat ja nopeuttavat laittautumista, mutta olisit varmasti kaunis ihan ilman näitä turhakkeita.

  Olisi kiva nähdä ja lukea juttu, kun olet viettänyt tovin ilman näitä ripsiä yms.

  • primebody kirjoitti:

   Mää meikkaan koska Mä haluun. Ei mun tarvi ”luopua” mun tyylistä sen takia että joku ei tykkää mun ripsistä… en määkään sano kenellekkään että olisit kauniimpi jos meikkaisit. Se on ihan jokaisen oma asia 🙂

 4. Seija kirjoitti:

  Meinasi jo epätoivo iskeä, että oletko edes koskaan kirjoittanut tällaista postausta, mutta löytyihän se viimein.. ?
  katsoin instasta että olet kipeänä.. musta tuntuu että taas jotenkin tuntuu että olet usein tukkoinen.. Toki siihen voi vaikuttaa moni asia mutta tiedätkö että maito voi tehdä sen?
  Miehelläni oli sama ”ongelma” ja hänen jättäessään maidon pois jäi myös flunssa/tukkoisuus. Alkuun mies perusteli itselleen että no hei meillä on neljä lasta ne tuo kaikki pöpöt ja flunssat, sitten hänen työssään kohtaavat ihmiset oli syypäät, mutta kyllä maidon poisjättämisestä löytyi helpotus..

  Pahoittelut tästä paatostuksesta, mutta itse koen että maidon ”haittoja” ei tuoda tarpeeksi ilmi. Toki siinä on hyviäkin puolia, mutta ne on itseasiassa helposti korvattavissa. Tietenkin makua ei pysty korvaamaan, mutta kun maidon jättää pois niin aika nopeasti se ei edes enää maistu niin hyvältä jos menee uudelleen testaamaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.