Hae
Prime Life by Umppu

Postaussarja viisi asua

*Sisältää mainoslinkkejä

 

Nyt olis taas postaussarjan aika. Näytän teille viisi erilaista asua, mitkä soveltuu arkeen ja juhlaan. Mää oon itse pyrkinyt kokoajan pois mustasta pukeutumisesta, koska tuntui vielä pari vuotta sitten siltä, ettei kaapista löytynyt muutakuin mustaa. Hyvin se on pitänyt ja itse asiassa värikkäät vaatteet tuo itsellekkin ihan erilaista fiilistä. Ensimäisenä asuna on sporttinen Hilfiger look.  Tommy Hilfiger on mun  mielestä nostanut taas päätään. Muistan kun käytin kyseistä merkkiä varmaan 15 vuotta sitten edellisen kerran. Oon nyt ihan hullaantunut näihin eri sporttivaatteisiin, mitkä sopii niin liikuntaan, kun ihan vapaa aikaan. Vaikka kotona mulla on lähes aina kollarit, niin kireämmät jumppikset kulkee hyvänä kakkosena. Vyötärö on tarpeeksi korkee, mikä on mun vaatimuksissa urheiluvaatteissa nro 1.  Mulla ei oo pitkään aikaan ollut mitään sinistä, mutta pikkuhiljaa sekin löytää taas tien mun kaappiin.

Housut* lippis*

 

Jos mä kävisin terassilla, niin mun ykkös suosikki olis löysät hamehousut. Näissä on korkea vyötärö ja niin mukavat päällä. Mitä vanhemmaksi tule, niin arvostan todellakin vaatteissa ja pukeutumisessa mukavuutta. Nää on myös todella kevyet ja viileät housut päällä. Housuissa on myös joustava vyötärö, mikä tekee niistä vielä erityisen mukavat. Mulla on keväästä asti raidat lisääntynyt vaihdilla mun vaatekaapissa. Housut on yhdistettu korkeakauluksiseen toppiin, mikä asettuu kauniisti housujen kanssa. Kevyet korkkarit jalkaan ja terassi look on valmis.

Housut *

 

Maximekkoja on ollut kesäisin jo niin kauna kun muistan. Ne on varmaan tullut jäädäkseen, mutta haluan antaa hieman erilaisen vaihtoehdon. Mulla on ollut lapsena ihan saman mallinen yöpuku, kun kuvassa ja jos joku on mukava päällä niin tää. Mekkoa saa muokattua erilaisilla asusteilla, kuten esimerkiksi vyöllä tai hatulla. Tää vaate ei tunnu yhtään miltään päällä ja on todella kevyt ja väljä. Ei tarvitse edes meittiä näkyykö mekosta läpi, koska se laskeutuu kauniisti. Myös kenkiä vaihtamalla saa asusta ihan erilaisen kokonaisuuden. Tän kanssa voi laittaa korkkarit, lenkkarit  tai vaikka sandaalit. Huomasitteko muuten mun punaiset kynnet. Nää on tullut mulla jäädäkseen ja mätsää hyvin tähän mekkoon.

Mekko*

 

Jatketaan mukavuus teemalla, sillä tää on ehdottomasti mukavin ja viilein jumpsuit, mikä mulla on koskaan ollut. Mää itse tykkään, että kirein kohta on vyötärön yläpuolella, kuten tässä. Kangas on pehmeää ja ilmavaa, ei rypisty eikä purusta. Taas on havaittavissa raitaa. Tää tulee oleen mulla töissä kesällä varmaan joka päivä. Tykkään pidemmistä punteista ja hihattomista ylöosista.  Haalareiden ainut huono puoli on vessassa känti, sillä sen joutuu aina riisumaan yläkautta, mutta haittaneeko tuo? Toki jos tykkää käydä bilettämässä, niin silloin kannattaa valita joku toinen.

Jumpsuit*

Viimeisenä tulee koko musta asu, mitä on hieman twistattu huivilla. Kerron joskus teille huivin tarinan. Tässä asussa on samanlaiset lyhyet, mutta todella leveät housut, missä on korkea vyötärö. Mää itse tykkään päällä aina enemmän housuista, koska mun reidet on sen malliset, että ne hinkkaa yhteen ja varsinkin lämpimällä säällä huomattavasti mukavampi fiilis housuilla, kun hameella. Asu on todella helposti muokattavissa asusteilla ja vaikka punaisella huulipunalla. Tässä teille taas viiden asun verran pukeutumis inspiraatioo.

 

Housut*

muistattehan, että teille lkujoille on vielä tän kuun looppuun voimassa mun henkilökohtainen alekoodi UMPPU20, millä saatte -20% kaikista tuotteista. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Shoppaile TÄÄLTÄ*

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Anna kirjoitti:

    ”Tuotetta ei löytynyt”. Useamman linkin takana ei ole mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.