Hae
Prime Life by Umppu

Postaussarja viisi asua

*Sisältää mainoslinkkejä

Ensimmäisenä asuna on sporttiasu. Mää itse tykkään urheiluvaatteista, mutta sellaisista, mitkä tuntuu päällä mukavilta. Tykkään käyttää myös arjessa urheiluvaatteita ja siitä syystä Biancaneve on edelleen mun luottomerkki. Urheillessa mulle tärkein asia on aina ensisijaisesti mukavuus. mua häiritsee jos joudun kokoajan nykimään ja korjaamaan vaatteita. En myöskään pidä liian palajstavista vaatteista urheillessa. Tässä asussa yhdistyy trikoot ja sportti college. Paidassa oleva logo on Swarovskin kristalleilla koristeltu ja kestää hyvin konepesua. Lämmikkeenä on merinovillaiset säärystimet. Olen kokoajan enemmän ja enemmän siirtynyt myös urheiluvaatteissa värilliseen suuntaan mustan sijaan.

Biancaneve* leggarit* säärystimet* paita*

Kesän korvilla juhlakausi käy kuumimillaan. Tämä mekko on ehdoton valinta sinne. Juhlapukeutumisessa arvostan myös mukavuutta ja keveyttä. Mekko on päällä lähes yhtä mukava, kun aamutakki. Itse tykkään myös siitä, että hartiat on peitossa, vaikka häitä ajatellen. Kun asu on yksinkertainen niin silloin tykkään käyttää asusteita. Hiuksissa on useampi helmipinni ja laukku on koristeellinen. Kevyt mutta tyylikäs kokonaisuus. Nudet kengät on myös kesällä mun yks suosituimpia värejä, koska ne keventää asua. Toki  joskus ohut korko on hankala, jos on paljon ulkona olemista ja silloin valitsen kiilakorot, koska jalat kestää niissä paremmin ja ne ei uppoa minnekään..

Mekko* House of Brandon*Laukku LV kengät Loboutin

Kevyt asu kesään. Nää housut on Lontoosta hankittu ja näissä oli aluhousut mukana. Välillä ohuissa vaatteissa koituu ongelmaksi se, että mitä sinne alle laittaa. Housut on ihanan kevyet päällä ja korkeamman vyötärön ansioista voi käyttää hyvin hieman lyhemmän paidan kanssa. Oon huomannut että kesää kohden mun kaappi täyttyy aina aika paljon valkoisilla vaatteilla. Valkoinen onkin ainakin Balmainin ennusteen mukaan tämän kevään ja kesän trendiväri. Oon myös huomannut, että LV:n minilaukku on vilahtanut monellakin muodin vaikuttajalla ja ehkä isot laukut onkin pian vaihtumassa pienempiin.

 

Mää tykkään pukeutumisessa kokeilla sellaisia värejä, mitä en yleensä pue, kuten tämä vihreä mekko. Se olikin yllätävän kiva päällä ja just kesäksi sopiva hieman viileämpään säähän pitkien hihojen ansiosta. Tämä mekko on myös niin mukava päällä että fiilis oli lähestulkoon sellainen ettei vaatteita olisi päällä ollenkaan. Ehkä mä jatkossakin käytän lisää vihreää.

House of Brandon*

Tämä Playsuit on sellainen vaate jonka pitämisestä olen aina fiilistellyt mutten ole koskaan pitänyt. Kun laitoin tän ensimmäistä kertaa päälle tuli sellainen olo, että onpa se lyhyt. toisaalta taas kun on lyhyt ihminen niin on erilaista pitää lyhyttä alaosaa, koska kukaan ei nää sinne ”puntiin”. Tää oli tosi ihana ja naisellinen. Toki pieni rusketus tekis asusta mielestäni paljon tyylikkäämmän. Päällä asu ole todella mukava eikä ollut sellainen tunne, että puntit nousevat tai sitä joutuisi kokoajan korjailemaan. Mää en myöskään itse tykkää olla reidet paljaana… Ehkä syy on iän ikuinen selluliitti ja jotenkin mun mielestä selluliitti vaan ei ole kaunista. Jos joku haluaa omaansa näytellä niin siitä vaan itse en. Tämä asu sopii loistavasti kesäjuhliin.

Haalari* House of Brandon*

Ja hei! Nyt mulla on ilo tarjota teille koodi House of Brandonille*: Koodilla UMPPU20 saat toukokuun loppuun kaikista tuotteista -20% (ei koske jo alennettuja tuotteita) shoppeilemaan pääset TÄÄLTÄ*

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.