Hae
Prime Life by Umppu

Tämä sun on pakko nähdä!

Nyt olis kuulkaa semmoinen homma, että rakas sisareni haluaa muuttaa lähemmäks rakasta isosiskoaan eli mua ja heidän ihastuttava koti olis myynnissä Kangasalta. Voin kertoa että tässä talossa näkyy myös mun kädenjälki sillä olenhan vahannut muinoin koko alakerran lattian  ja tehnyt kaikenlaista hanttihommaa täällä talossa. Tää on just sellainen koti missä on kaikki tarvittavat. Aivan ihana ja avara keittiö olohuone yhdistelmä. Keittiössä on kaikki tarvittavat siististi piilossa kaapeissa, eli sopii moderniin makuun. Talo on vasta muutaman vuoden vanha, mutta en voi toki sille mitään että olen niin ihana, että siskoni haluaa mun takia luopua omasta kodistaan  (vitsi) ja muuttaa mua lähemmäksi. Talo on kolmessa kerroksessa.  Keskikerroksessa, missä olohuone ja keittiö sijaitsee on myös talon helmi, eli spa osasto. Sielä voi tosi kiekkofani saunoa ja katsoa samalla peliä saunassa olevasta telkkarista. Spa osastolta löytyy myös infrapunasauna. Siellä on myös ihana amme rentoutumiseen, missä on vesihieronta toiminto. On kuulemma parempi kun poreet. Saunaosastolta pääsee takapihalle, missä on olemassa varaus ulkoporeille.

Talo on rauhallisella alueella, mutta hyvien kulkuyhteyksien päässä. Omalla suojaisella pihalla voi vaikka halutessaan vilautella, jos siltä tuntuu. Talo on täysin muuttovalmis ja sisustettu neutraaleilla väreillä ja kauniilla materiaaleilla. Talossa on kome kerrosta, josta alimmaisena on elokuvateatteri. Sielä voi rauhassa katsella omissa oloissaan leffoja vähän isommallakin porukalla ja aivan loistava huone esimerkiksi kaveri synttäreille. Lapset sisään ja ovi kiinni ja voit itse halutessasi mennä vaikka siksi aikaa ottamaan aurinkoa takapihan terassille.  Kuin siistii! Ainakin mun korvaan kuulostaa erittäin hyvältä vaihtoehdolta. Teatterivehkeet ja penkit kuuluu kaupan hintaan.

Tää on kyllä ihana talo ei voi muuta sanoa. Rakkaudella pidetty ja rakennettu.  Yläkerran makuuhuoneessa on walk in closet ja siinä samassa yhteydessä on kylpyhuone. Lattiassa on aivan täykky kokolattiamatto, minkä perään itse liputan. Makuuhuoneet on tilavia ja niistä tekee persoonallisen viistokatto. Mää oon asunut koko lapsuuden omakotitalossa, jossa asun nyt uudelleen. Mää en tiedä parempaa asumismuotoa, kun omakotitalo. Sun ei tarvi oikeesti miettiä, että voinkohan nyt tehdä sitä ja sitä ettei naapurit häiriinny. Varsinkin lasten kanssa omakotitalo on aivan täydellinen. Tää koti on myös aivan loistava juhlien järjestämiseen, koska avaraan tilaan mahtuu hyvin jengiä yhtenäiseen tilaan. Keittiössä on myös hyvin laskutilaa isolla saarekkeella, mikä ei ole täynnä mikroja ja muuta ylimääräistä sälää. Olkkarin ikkunoista näkyy etupihalle ja halutessaan ikkunat saa peitoon näppärillä kangasverhoilla.

Kun pihaan saapuu on vastassa hetki sitten valmistunut autotalli. Pihassa on muutenkin hyvin tilaa autoille, vaikka useammallekkin. Kaiken kaikkiaan loistava paketti. Jos sulla siis on itsellä suunnitteilla omakotitalon osto Kangasalta tai jollain tutulla niin nyt kannattaa napata helmi.  Asuntoa myy tietty Leo Aalto Glikistä ja Leolle voi soittaa 0458571010 ja sopia näytöstä. Hintakaan ei päätä huimaa 476 000.

Itse arvostan myös isoa kodinhoitohuonetta, mikä on kätevästi ulkooven vieressä.  Sielä on kunnolla tilaa pyykeille ja kaappeihin saa kaikki siivous ja pesuaineet hyvin piiloon.  Kodinhoitohuoneeseen saa myös kätevästi mahdollisesti rattaat niin ettei ne törötä eteisessä tai keskellä olohuonetta tiellä. Eteisestä löytyy myös hyvin säilytystilaa vaatteille ja kengille.

Kuvat : Aalto Photography

 

 

Speksit:

Koti missä 1. ja 2. kerroksessa yhteensä 205 neliötä kerrosalaa sekä lisäksi 30 neliön kellari. Valkoinen puutalo, jossa tummanharmaat täydennysosat ja 37 neliöinen talousrakennus autotalli ja -katos /varastorakennus. 2012 rakennettu, lämmitysmuotona maalämpö. Varaava elementtirakenteinen takka. Oma tontti. 6h + k, 3 vessaa ja 3 kylpyhuonetta. Kaiken kruunaa mahtava elokuvateatterihuone. Kaiuttimet terassilla, päämakkarissa, lastenhuoneessa, keittiö/olohuoneessa ja kylpyhuoneessa. Voit vain kännykästä valita, missä huoneessa soi mikäkin musiikki. Alakerrassa khh, keittiö, olohuone, varaava takka, wc, kylpyhuone ja sauna. Tässä kerroksessa SPA-osasto, jossa on luonnonkiveä, hopeinen mosaiikki, 2 suihkua, jacuzzi vesihieronta-amme, puulämmitteinen sauna sekä infrapunasauna. Voit katsoa telkkaria kylpyammeesta, saunasta tai infrapunasaunasta. Kylpyhuoneesta pääsee vilvoittelemaan takapihalle. Alimmassa kerroksessa on elokuvateatterihuone, vaatehuone ja myös sieltä pääsee takapihalle. Ylimmässä kerroksessa on päämakuuhuone, jossa on kylpyhuone/wc, 2 lastenhuonetta, työhuone ja ns. aulatila, joka toimii lasten TV-huoneena. Lapsilla on myös oma wc/kylppäri. Ylhäällä on myös parveke. Vieressä leikkipuisto, pulkkamäki, jääkaukalo, kauppa, terveysasema, useita päiväkoteja, 2020 valmistuva Vatialan uudiskoulu, Pitkäjärven yläkoulu, Sale ja Prismakin lähellä. Liutun uimaranta.  Elokuvateatterihuone on kuten pienennettynä oikea elokuvateatterin sali.

(talousrakennuksessa koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, lämmitysmuoto ILP)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *