Hae
Prime Life by Umppu

Prime X Balmain hair collection SS19!

 

Tässä se nyt on Prime X Balmain

Mä oon työskennellyt Balmainilla reilun 1,5 ja kokoajan rakastan sitä enemmän ja enemmän. Kevään koulutus Milanossa vahvisti mulle sen, että oon juuri oikealla alalla ja oikean brändin alla työskentelemässä. Mää asetin itselleni tavoitteen kolmannen lapsen jälkeen, että nyt alan tosissani keskittymään myös uraani ja asetin itselleni kovat tavoitteet.. Ne mun tavoitteet on kuitenkin ylittynyt jo moneen otteeseen.  Kevään muoti hiuksissa  Balmainilla on hyvin naisellista ja monimuotoista. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että se arkikampaus on sellainen, että sen voi muokata myös juhlaan. Leikkaukset on muunneltavissa eri muotoilutuotteita ja lämpötyökaluja käyttäen. Halutaan, että hiukset on terveen ja kiiltävän näköiset ja ennenkaikkea hoidetut ja luonnolliset.

Me halusimme toteuttaa liikkeni Prime hair and beauty designin kanssa meidän ensimäinen collction Balmainin inspiroimana. Muoti on kokonaisuus ei pelkkä asuste ja siihen kuuluu vahvana myös hiukset. Teemme liikkeessäämme todella paljon pitkiä hiuksia ja halusimme tuoda myös sitä esille meidän collectionissa. Hiukset saa olla elävät ja liikkuvat eikä niiden tarvi olla liian aseteltuja. Myös värit hiuksiss on pehmeitä ja luonnollisia. Hiukset saavat tällä hetkellä näyttää hoidetuilta, kiiltäviltä ja huolettomilta.

Toteutimme meidän kuvaukset yhdessä meidän Prime/Balmain ambassadorien kanssa. Nämä upeat naiset ovat toimineet tämän vuoden meidän brändi lähettiläinä ja meillä on aivan uskomaton porukka kasassa eikö.?  Halusin, että kuvat ottaa mun luotto kuvaaja Noora Näppilä. Mua on jo pitkään ärsyttänyt kuvat , missä on näkyvissä vain hiukset, tai että hiukset on aseteltu kuviin niin tarkasti, että jos niihin käy tuulenvire on ne pilalla. Mää halusin tehdä kuvaukset ilman mitään satenvarjoja ja valonheittimiä, koska mää en koe niitä tarpeelliseks. Eihän kukaan tosi elämässäkään sellaisia kai käytä…. Mun mielestä look pitää myös kestää elämistä.

 

Tämä meidän tekemä collection edustaa käyttömuotia, mikä on mahdollista toteuttaa kuluttajalle ja on ”kaikkien saatavilla”. Meidän collectionin toteutti meidän tiimi: Ulla-Riitta Koskinen, Hanna Tyrmi, Esther Fair, Vilma Iso-Hirvelä ja Julia Voloshchuk. Malleina meillä oli Milja, Emma, Maria ja Elli-Noora. Meidän tyyli on muutenkin hyvin naiseelista ja pehmeää emmekä toteuta liiketyössä juurikaan mitään shokkivärjäyksiä ja lyhyitäkin hiuksia tulee tehtyä vähemmässä määrin.

Niinhän sitä sanotaa että hiukset on naisen kruunu ja jos hiukset on hyvin niin kaikki on hyvin. Me haluamme muutenkin liikkeenä kulkea omaa polkua eteenpäin ja uudistumme kokoajan. Mää oon ollut aina kunnianhimoinen myös omassa työssäni ja olen saanut uskomatonta inspiraatioo vuoden sisällä alaani kohtaan. Syksyllä lähdemme koko porukka Lontooseen kouluttautumaan ja mua kiinnostaisi myös lähteä opiskelemaan venäjälle. Jos mä vertyaan tätä meidän edelliseen collectioniin niin me ollan menty hurja harppaus eteenpäin. On mahtava huomata myös oamssa työskentelyssä kehitystä. Haluan kuitenkin kehittyä edelleen ja kouluttautua lisää, koska se on juurikin tän alan suola.

Mää haluan että Suomessa kampaamoihin tulisi enemmän mukaan myös kokonaisuudessan muoti. Tehtäisiin enemmän kokonaisuuksia asiakkaille ja sovitettaisiin tän hetken trendejä siihen persoonaan. ei muoti ole mitään ihmeellista, vaan ehkä ennemmin ne jutut, mitkä on ollut muodissa jo 20 vuotta sitten ja joku ajattelee että tämän on nyt se trendi juttu. Mulle hiukset on ihan sydämmen asia ja teen tätä työtä ihan oikeesti puhtaasti rakkaudesta lajiin. Mää haluisin tän saman fiiliksen muillekkin kampaajille. Edelleen sen oman opin jakaminen tuo mulle hyvää mieltä, sillä yhdessä vankalla ammattitaidolla me voidaan päästä pitkälle. Omaa ammattitaitoa ei koskaan saa vähätellä, mutta sitä pitää myös kehittää. Mulla ei ole ollut koskaan ainuttakaan vuotta hiusalalla etten olisi käynyt useissa koulutuksissa vuoden aikana. Mää saan aina niistä jotain uusia juttuja ja se vie mua eteenpäin.

Mää haluun että mut tiedetään ja muistetaan oman alani yhtenä suunnannäyttäjänä, kun joskus jään eläkkeelle <3 Kiitos meidän koko tiimille näistä kuvauksista. oli aivan mahtava päivä

-Umppu

2 kommenttia

  1. Sonja kirjoitti:

    Kannattaisi varmaan laittaa sinne vanhan blogin puolelle linkki joka ohjaa tänne. Google ohjaa sinne ja siellä on vaan tekstissä lyhyt maininta blogin siirtymisestä.

    • primebody kirjoitti:

      Luulin tai siis muistin että olin sen sinne lisännyt, mutta laitan sen. Kiva kun muistutit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.