Hae
Prime Life by Umppu

Muutokset on tuoneet mulle vain hyvää mun elämään

*Sisältää mainoslinkkejä

Moikka vaan ja tervesiä uudelta portaalilta nimeltä Vaikuttaja Media. En jaksa sen kliseisemmin ”yksi ovi aukeaa toinen sulkeutuu” löpinöitä, mutta hei tässä sitä ollaan. Toivotan kaikki vanhat ja uudet lukijat tervetulleiks mukaan mun matkaan. Kirjoitan aika laajalla aihepiirillä asioista, enkä ainakaan itse halua kategorioitua mihinkään tiettyyn kastiin. Mun omia suosikki aiheita on kantaaottavat ajankohtaiset aiheet, mutta kirjoitan myös paljon yrittäjyydestä, perheestä, sisustamisesta, kauneudesta, työstäni ja asioista mistä moni ei uskalla kirjoittaa.

Mun kirjoitustyyli on rohkeaa, mutta huumorilla höystettyä.Mää yks päivä havahduin siihen, että ei ole enää kauaa, kun olen blogannut jo kohta 10-vuotta. Miettkää kuinka pitkä aika se oikeasti on. Jotkut teistä lukijoista on kulkenut mun matkassa ihan sieltä alusta asti. Voi olla että te tiedätte musta melkein enemmän kun minä itse, koska olen kärsinyt kahden pienimmän lapseni takia pienen muistinmenetys vaiheen hahah.

Paljon on mahtunut näihin vuosiin ja haluankin palata hieman ajassa taaksepäin.Mistä mut tunnetaan: Voi olla että joku teistä ei ole koskaan edes kuullutkaan musta, eikä tiedä musta yhtään mitään, mutta haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleiks mun blogiin.  Osalle saatan olla tuttu somesta tai omaan alaani liittyvistä jutuista tai vaikka fitness tai voimistelupiireistä. Kun aloitin bloggaamisen, niin se oli sellaista hassun turhanpäivästä löpinää. Oikeastan silloin pystyi kirjoittamaan ihan mistä huvitti ”miettimättä seurauksia” sen enempää. Blogaaminen on vuosien varrella muuttunut todella paljon ja tietenkin itse blogaaminen muuttuu siinä vaiheessa, kun siitä tulee työ. Tänne uudelle alustalle siirtyi mun muutaman vuoden takaiset postaukset ja ihan kiva niin, että ne vanhat ei..

Mää aloitin blogaamisen silloin, kun olin ihan hairahtanut bikinifitnekseen. Musta oli aina jotenkin tosi siistiä laittaa kerran viikkossa niitä surullisen kuuluisia kehityskuvia, missä ei ihan aikuisten oikeesti näkynyt yhtään mitään muutosta. Oli kiva kirjoittaa omasta treenistä ja dieeteistä, mitä ennen kisoja tuli vedettyä useampikin. Oli niin hienoa mukamas syödä kaksi vuotta kanaa ja parsaa ja kertoa kuinka ruoka toimi mulla pelkkänä polttoaineena. Nyt mua naurattaa ne mun höpinät. Mun olis pitänyt kuunnella mun äitiä joka sanoi lajista, että hullun homma toi tommonen, missä heilutellaan rasvatonta persettä lavalla… sitähän se käytännössä oli..

Fitnes hairahduksen jälkeen touhusin kaikenlaista. En edes muista mitä kaikkea. Elin ehkä hieman villimpää aikaa. Oon aina tehnyt paljon töitä ja tykäänyt mun työstä. Mulla on ollut oma liike lähes yhtä kauan kun blogikin. Oon ollut todella pitkään yrittäjänä ja se onkin mun yks vakkari aiheista täällä blogissa.

Mää oon aika sosiaalinen tyyppi ja mulla on rento elämänasenne. Mun mottoni onkin: kaikki järjestyy, mitä hoen itselleni jokainen päivä näiden ruuhkavuosien keskellä. Mää en oo missään suhteessa tosikko ja osaan todellakin nauraa itselleni. Se tässä elämässä onkin yks hauskimmista huveista. Kolmen lapsen äitinä ja eteenpäin painavana bisnes naisena on osattava suhtautua asioihin aika rennosti, jollei halua heti polttaa itseään loppuun.

Mut saattaa nähdä laittautuneena tai kani yöpuvunhousuissa kaupassa ostamassa maitoa. En juuri välitä mitä ihmiset musta ajattelee, vai ajatteleeko mitään. Mun kirjoitukset on elämämakuisia ja aitoja, koska en koe tarvetta keksiä että mun elämä olis jotenkin toisenlaista, kun mitä se on. Mää oon todella innoissani tästä uudesta portaalista, koska koen tässä työssä myös vertaistuen todella tärkeäksi. Vaikka blogaaminen on yksinpuurtamista tietokoneella, niin kukaan muu ei ymmärrä tähän työhön liittyviä juttuja, niinkuin toinen blogaaja.

Mää tykkään muutoksista, koska lähestulkoon aina ne on tuonut mulle pelkästään vaa hyvää elämään. Harvoin jåän haikailemaan vanhojen asioiden perään. Ajattelen aina muutenkin niin, että jos joku ei toimi, niin sitä pitää muuttaa, jotta tilalle saa jotain parempaa. Blogaajana olen aktiivinen ja päivitän blogia useita kertoja viikossa, jollen päivittäin. Tykkään myös siitä että lukijat osallistuu keskusteluun kommentoimalla, mutta asiallisilla sellaisilla.

Jotkut postaukset varmasti jakavat mielipiteitä ja se ei suinkaan tarkoita sitä, että ihmisten tarvii olla mun kanssa samaa mieltä. Tykkään myös kuulla muiden näkemystä joka auttaa mua paremmin ymmärtämään asioiden eri kulmia, vaikka sellaisia mitä ei ole itse tullut ajatelleeksi. Tykkään myös suorasta puheesta, mutta vielä enemmän tykkään rehellisyydestä. Mun mielestä elämän ei tarvi aina olla sellaista, että hetket pitää feikata somen takia näyttämään hyvältä, mikä tuntuu olevan tän päivän trendi.

Meidän elämää voi myös seurata mun ig:stä @umppu. Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan meidän liikkeen insta @primehairandbeautydesign ja mun ja mun kolleegan hiustili @prime_estrada

 

 

Kuvat blogissani on suurimmaksi osaksi tän naisen käsialaa. Noora Näppilä 

Asu löytyy House of Brandonin valikoimasta, missä on nyt koko kauppa vapun -20%. . Toppi*, Neule*

 

 

-Umppu

2 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    Oli kyllä harvinaisen kuvaava (ja rehellinen) luonnehdinta susta ja sun kirjoitustyylistä. Olisit voinut vielä mainita sen, että kaikenkarvaiset pilkunviilaajat voi suoraan hypätä seuraavaan blogiin, ettei tarvitse (taas) pahoittaa mieltään. 🙂

    Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja sun videot on instan parasta antia – normisti mua ei kiinnosta katsella toisten ihmisten eloa, mutta sulla/teillä on jotenkin niin ihana, aito, rento ja hauska meininki himassa, että sitä ”vakoilee” mielellään. Puhut lisäksi tosi kivasti teidän lapsille – kunpa mäkin kuulostaisin samalta.

    Seuraamista takana pari vuotta ja varmasti jatkan. Haleja ja ihanaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.