Hae
Prime Life by Umppu

Uusi postaussarja viisi asua!

sisältää kaupallisia linkkejä*

 

Mää päätin että aloitan uuden postaussarjan viisi asua viikkoon. Tämä ei ilmesty välttämättä joka viikko, mutta ainakin pari kertaa kuukaudessa. Mun tyyli on omasta mielestä aika rönsyilevää ja ajattelin, että jos joku saa mun tyylistä inspiraatioo, niin mikä ettei. Tämä ensimäinen asu on mielestäni sellainen, mikä käy sekä arkeen että juhlaan. Voisin hyvin kuvitella olevani tällä asulla töissä, toki ilman korkkareita, mutta muuten. Asu on päällä todella mukava, mikä merkitsee mulle itselleni paljon. En käytä enää epämukavia vaatteita ollenkaan. Mekossa on kauniita yksityiskohtia, kuten hihat ja vyö ja housuissa taas punttien leikkaus. Harmaa musta combo on mun mielestä myös kokonaisuutena sellainen että käy oikeastaan ihan minne vaan. Valitettavasti tämä oli ainakin toistaiseksi loppuunmyyty.

ASU HOUSE OF BRANDON*

 

 

Mun kevään yksi ehdottomia suosikkeja on ohut trenssi. Mää en ole koskaan varmaan aiemmin omistanut kyseistä takkia, koska oon aina pitänyt sitä jotenkin epämukavana mummo takkina. Tämä raidallinen takki oli kuitenkin jotain ihan muuta. Todella kevyt ja ohut materiaalinen ja mukava päällä, minkä saa nopeasti kietaistua päälle. Raita kuosi tekee mukavaa piristystä mun normaaliin mustaan pukeutumiseen, tai siis takki pukeutumiseen. Oon pikkuhiljaa opetellut käyttään värejä, koska aiemmin mun vaatekaappi täyttyi pelkästä mustasta. Trenssi takkina on mielestäni hieman tavallista kevät takkia siistimpi ja sopii niin korkkareiden kanssa, kun myös lenkkareiden kanssa pidettäväksi.  Materiaali on hyvin ohutta ja sopii myös lämpimällekkin säälle.

TAKKI*

Beige on ollut mun inhokki väri pukeutumisessa ja sisustamisessa ties kuinka kauan. Nyt sitä näkee taas paljon katukuvassa, mutta ihan pelkälteen en sitä osaa pitää. Tämä neule on myös ihan super ihana päällä ja yhdistin sen leopardikuosia olevaan silkkitoppiin, missä on pieni pitsireunus. Neuleen pinta on hieman kiiltävä, joka mielestäni erottelee sen ihan sellaisesta arkisesta villaneuleesta hieman tyylikkäänmpään suuntaan. Mulla on ollut jo pitkään printtikuoseja ja tuntuu, että ne on tullut jäädäkseen mun vaatekaappiin. Toppi on kevyt, mutta materiaaliltaan myös kiiltävä ja tekee myös hieman juhlavuutta pukeutumiseen pelkän trikoopaidan sijaan. Mulle materiaalinen pinnoilla on isokin merkitys. Vaate voi näyttää tyylikkäältä vaikkei se olisi super kallis, mutta vaate voi näyttää myös todella halvalta ja niitä koitan välttää.

NEULE* TOPPI*

Keväällä juhlakausi tulee myös ajankohtaiseksi. Musta tuntuu että ihmiset panostavat juhlapukeutumiseen kokoajan enemmän. Mulla on niin harvoin mitään juhlia ja sitten kun on, niin haluan pukeutua erikoistilaisuutta varten juhlavasti. Rakastuin tähän mekkoon ensi silmäyksellä. Yläosa on helmikirjailtua kristallia ja seassa on paljetteja. Mekko on päältä tylliä ja alla on kaunis kiiltävä silkkiä muistuttava kangas. Myös juhlissa haluan että asu on päällä mukava. Tässä mekossa ei tarvi miettiä pömpöttääkö vatsa, voiko syödä, istua saati tanssia. Myös vessassa käynti sujuu kumemmin vetoketjuja availematta.  Mekon helma on pitkä ja halutessaan, jos jalat puutuu korkkareista voi helman alle piilottaa mukavasti vaikka lenkkarit kenenkään huomaamatta. Kangas on myös sen verran paksua, että esim sukkikset voi laittaa hyvin mekon alle viileämmällä säällä.

MEKKO*

Asuihin kuuluu myös mulla aina liikunta. Urheiluvaatteissakin olen koittanut suosia jotain muuta kun mustaa. Keväällä kaipaan aina värejä urheiluvaatteissa ja nyt mulla löytyykin niitä kaapista. Alaosa on denim kuosia. Näitä voi oikeastaan halutessaa käyttää arkipukeutumisessakin alaosina, jos siltä tuntuu. Biancaneven housuissa rakastan sen vyötäröosaa, koska vyötärö tulee sopivan korkealle. Ei tarvitse nykiä tai miettiä näkyykö vako. Takki on ihan super ihanan värinen ja kun sen vetää päälle, niin tulee jo pelkästä takista sportti fiilis. En tiedä onko muut sellaisia, joilla vaikuttaa myös ne treenivaatteet siihen omaan tekemiseen? Mulla ainakin vaikuttaa. Mää aina hamstraan keväisin muutaman neon vaatteen kaappin, joita käytän aina läpi kesän ja tää takki on just eikä melkein siihen tehty.

TAKKI* TRIKOOT* SÄÄRYSTIMET*

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.