Hae
Prime Life by Umppu

Väsynyt iho freesiksi parissa minutissa

Elämä on ollut taas hetken sitä hieman raskaampaa vaihetta. Omat aikatauluni olen todellakin säätänyt itse, mutta en ole sovittanut siihen valvottuja öitä… Vaikka yks tai kaks yötä menee siinä arjessa, mutta sitten kun niitä heräilyjä alkaa olemaan useita viikkoja putkeen ja viikonloppuisinkin lapset herää 5.00 alkaa olemaan rättipoikki.. No mitä seurauksia valvomisesta ja väsymyksestä sitten on..

Mulla ainakin naamasta näkyy kaikki ja varsinkin väsymys. Musta tuntuu siltä että aamulla peiliin katsoessa sieltä tuojottaa vanha ja elähtänyt naama. Sen huomaa muutenkin arjessa kuinka kaikki vaikuttaa ihoon. Mun iho kuivuu väsymyksestä todella paljon ja kuten lähtötilanteesta saatatte huomata on mun leuan alue aivan toivoton.  Lomalla tuntuu että joka aamu on freesin ja raikkaan näköinen, mutta siinä arjessa on tehtävä superisti töitä monenkin asian eteen.

Mun ehdoton niksi ja suosikki pikakaunistukseen on MayBeautyn Face gel. Tää kulkee mulla joka paikassa mukana meikkipussissa, koska ikinään ei tiedä minkälainen yö on ollut takana. Tää on vielä kaiken lisäks nopee tehdä vaikka aamulla ennen meikkiä tai vaikka suihkussa, koska vaikutusaikaa ei juurikaan ole.

Face gel tulee näppärissä yksittäisissä pakkauksissa. Se levitetään puhtaalle iholle. Tuote on tuoksultaan mieto, mutta silti raikas. Mää itse tykkään levittää face gelin niin, että ensin levitän sen kauttaaltaan koko kasvoille, annan vaikuttaa muutaman sekunnin ja sitten alan työstämään sitä iholla hieroen kasvoja sormenpäillä pyörivin liikkein.

 

 

 

Huomaat ihossa muutoksen heti. Geeli poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Ainakin mun ihosta lähti tällä kertaa todella suuri määrä irti. Iho elävöittyy hetkessä ja puhdistuu ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Face gel on mun valvottujen öiden salaisuus ja teen tän lähestulkoon aina kun on niinsanotusti putki päällä. Tuote on kasvoilla erittäin miellyttävän tuntuinen. Se ei missään vaiheessa kirvele tai polttele kasvojen ihoa. Sopii myös herkkäihoisille. Face gel puhdistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräsitä talia ja tekee ihostasi pehmeemmän ja sileämmän.

Tämä on sellainen tuote, mikä pitäisi ehdottomasti löytyä jokaisen meikkipussista. Oon käyttänyt tätä tuotetta jo useita vuosia ja sen käyttö on mulle jo rutiinimaista. Joskus geeliä käyttäessä on tuntunut siltä että vaikka kuinka pöyrittelee kasvoja, niin mitään ei tapahdu. Siihen olen itse käyttänyt ratkaisuna sellaista, että olen kostuttanut sormenpäät veden alla ja jatkanut pyörittelyä. Kuollut ihosolukko on alkanut heti irtoamaan.

 

Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata tuotteet edullisemmin. Koodilla primefg saat tuotteet -30% edullisemmin.  Tilaa tuotteet itsellesi TÄSTÄ* Koodi on voimassa 19.5.2019 asti, eli 28 vuorokautta. Mun instastoryssä voit katsoa videon miltä tuotteen käyttäminen  näyttää ja tuntuu. Löydät mut sieltä @umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.