Hae
Prime Life by Umppu

Jalat hilseilee kuivuudesta..

tuotteet saatu

 

Mää uskon että kaikilla on joskus käynyt niin, että kun ottaa talvella housuja pois jalasta niin kuiva iho vaan pöllyää jaloista. Housut voi olla jopa sisäpuolelta ihan valkoiset siitä kuolleesta ihosolukosta. Pääsin testaamaan Organic shopin tuotteita, josta mulle löyty heti lempparit. Moni unohtaa talvisin ja toki myös kesäisin vartalonkuorinnan. Ehkä sitä ajattelee että se on jotenkin todella työlästä vaikkei se sitä olekkan. Lähes saman verran aikaa vie pestä iho suihkusaippualla.  Mää suoranaisesti ihastuin tähän mango&sugar kuorintaan. Rakeet on suht isoja, jolloin ainakin itsestä tuntuu että tuote kuorii tehokkaasti. Tuote on miellyttävän tuntuinen iholla, tuoksu on raikas ja mikä parasta ihosta tulee pehmeä, muttei tahmea.

Joskus tuntuu että vartalokuorinta jättää ihon pinnan liian öljyiseksi ja vaatteet jäävät ihoon kiinni, mutta tässä ei ollut sitä ongelmaa. Oon käyttänyt kuorintaa nyt kerta viikkoon ja ihossa huomaa todella suuren eron. Se on ihan super pehmäa ja se hilseily on jäänyt kokonaan pois.  Mun on pakko myöntää että oon aina hyvin skeptinen luonnonkosmetiikkaa kohden. Ehkä siksi että moni käyttää sitä sanaa hieman väärin ja moni kuluttaja luulee käyttävänsä luonnonkosmetiikkaa, vaikkei se aina sitä ole. Sillä usein myös huijataan kuluttajaa. Osa luonnonkosmetiikasta mitä olen testannut on ollut tosi jees ja osa on ollut todella huonoja.  Tää sarja yllätti mut kokonaisuudessaan positiivisesti tuotteiden koostumukseltaan, tuoksultaan, purkeillaan ja ennenkaikkea sisällöltään.

Toinen tuote mikä saa multa ihan 5/5 on  bodybutter. Ekan kerran kun sitä testasin niin mietin mielessäni että mikähän hippituote tää on. Vartalovoita joutui hieman kaivamaan purkista ja se lähtee sieltä himan jopa kökkömäisenä. Hyvinkin pieni määrä riittää, koska tuote levittyy iholle todell hyvin. Ihana pehmeä ja kevyt tuoksu. Kuorinta ja tämä siihen päälle, niin iho on aivan eri tuntuinen. Super pehmeä, muttei tahmea.

 

Meillä käy pikkuväki ahkeraan kylvyssä. He halusivat tietysti heti testata kylpygeeliä ja muitakin tuotteita.. Ihana topiikkimainen tuoksu. Tuote vaahtosi hyvin, muttei liikaa. Kauniista purkista plussaa.  Tämä tuotesarja on todella edullinen, sillä lähes jokainen tuote maksaa alle 10€. Tuotteet on BDIH ja Cosmos-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joten voit vihdoinkin ostaa aitoa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa edullisesti. Tuotteet valmistetaan Virossa sertifioiduissa tuotantotiloissa. Organic Shop tuotteet eivät sisällä silikooneja, parabeeneja, hajusteita, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai polyeteeniä. Lisäksi tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä ja pelkistettyjä.

Mää itse ajattelen kierrätystä kokoajan enemmän ja enemmän ja vaikka aluksi olin ehkä jopa välinpitämätön  ilmasto asiasta, niin kyllä asenne sen suhteen on muuttunut. Vaikka tuskin kukaan pystyy olemaan kaikessa täydellinen niin musta on hienoa että ihmiset ovat kokoajan kiinnostuneempia asioista. Yks asia mikä aika usein unohtuu monella on mun mielestä tuotteen kulkeutuminen Suomeen. Mää itse koen, että moni käyttään sanaa luomu/eko yms jopa hieman harhaanjohtavasti.

Esimerkiksi hiustuotesarja Kevin Murphy Australiasta alkaa pian valmistamaan kaikki tuotepullonsa meren muovijätteestä, mikä on mun mielestä aivan super mahtava juttu. . . Mutta mahtava juttu Australiassa. Sarjassa on paljon hyvää ja tykkään sen ideologista. Purkit on esimerkiksi siitä syystä suurinosa neliömäisiä, jotta niitä pakatessa säästyisi mahdollisimman paljon pakkausmateriaaleja. Nytkin pulloista suurinosa on tehty kierrätysmuovista. Osalla tuotosta istutetaan uutta sademetsää. Koko tuoteperheessä on todella hyvä arvomaailma ja ajatukset taustalla….  mutta kun se tuote tuodaan tänne Suomeen sieltä Australiasta niin sillä on aikamoinen matka…. toki ne toimitetaan suurissa erissä, mutta silti.

 

Tykkäätkö sää käyttää luonnonkosmetiikka ja miksi? Mikä on sun lemppari tuote? Ootko päässyt testaan näitä tuotteita?

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Emma kirjoitti:

    Mukavaa kun teit postauksen liittyen luonnonkosmetiikkaan! Itse olen ekokampaaja ja kiva kun välillä näitä nostetaan esille ? Ja todellakin on tullut huomattua miten sitä sun tätä markkinoidaan luonnonkosmetiikkana ja monesti ekologinen ja luonno kosmetiikka sekoitetaan keskenään..niin paljon on viherpesua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.