Hae
Prime Life by Umppu

Mun suosikki meikkituotteet ja viimeaikaiset testailut

Multa kysytään todella paljon meikkaamisesta.   Uskotteko jo sanon että multa kysytään päivittäin varmaan ainakin 10 kertaa mikä sun huulikiilto on instagramissa… Semmonen asia mistä ajattelin kirjoittaa on kalliiden ja edullisten meikkien ero vai onko niissä eroa?  Maksaako niissä vaan brändi? Mun mielestä ei voi heti sanoa, että joku edullinen meikki olisi aina lähtökohtaisesti huono. Mä oon testannut elämäni aikana niin paljon erilaisia meikkejä, eikä mulla ole vieläkään mitään sellaista merkkiä, mikä on ihan must juttu koko sarja.  Joskus hyvin kalliitkin meikit ovat huonoja ja tuntuu että niissä maksaa ainoastaan vain brändi.

Yks mitä itse pidän meikeissä ehkä tärkeimpänä asiana on pigmentti ja meikin pysyvyys. Mun meikkipussi on tosi sekalainen  ja sieltä löytyy vaikka minkälaisia meikkejä. Ostan suurimman osan meikeistä niin ulkomailta  Sephoralta, koska siellä on paljon sellaisia merkkejä mitä ei ole täältä Suomesta saatavilla. Luomiväreistä mun ehdoton suosikkimerkki on Huda Beauty. Sarjalla aivan uskomattoman hyvät luomivärit, sävyt ja isot paletit ja multa löytyy itseasiassa ne kaikki paletit. Yhdellä paletilla voi tehdä lukemattomia erilaisia meikkejä. Näissä on myös hyvä erilaiset glittersävyt ja se kimalle pysyys silmässä eikä ole pitkin poskia.

Mä oon kokeillu varmaan 10:iä erilaisia luomiväriä mutta aina palaan tähän Huda Beautyn palettiin. Niissä on niin hyvä pigmentti ja pysyvyys, että en ole vielä tavannut vastaavaa muilla merkeillä. Mun mielestä hyviin meikkeihin kannattaa sijoittaa, sillä kun niitä käyttää puhtailla siveltiimillä, niin ne kestää todella pitkään. Toinen mikä on mun mielestä yksi tärkeä asia on puuteri. Mulla on ollut nyt käytössä vuoden verran Sephoralta  hankkimani Cat von D:n  irtopuuteri, mikä on mun mielestä ihan ainut laatuaan. Ihanan kevyt, kestävä ja miellyttävän tuntuinen kasvoilla.

Välillä näkee ihmisiä kenellä on todella kuiva iho ja  siihen kuivaan ihoon on laitettu kamala kasa meikkiä. Yksi todella tärkeä asia meikkamisessa on: että se iho on siellä meikin alla hoidettu. Silloin se meikki pysyy kauniina pitkin päivää. Mä itse tykkään meikkaamisesta, koska mun mielestä meikki tekee huolitellun ulkonäön ja ainakin itse pidän siitä, sillä olen kauneudenhoitoalalla töissä. Mä tykkään meikeissä kokeilla paljon erilaisia värejä. Varsinkin jos mulla on mustat vaatteet niin meikeillä on kiva luoda vähän sellasta erilaista fiilistä siihen lookkiin. Nyt mulla on  ihan ehdottomia suosikkeja tälle keväälle kaikki erilaiset kuparin ja kullanhohtoisen luomivärit, sekä uudesta Huda beautyn paletista violetin eri sävyt.

Mulle meikkaamisessa kaikista tärkein tuote on laadukkaat pohjatuotteet. Joka kerta ennen kun alotan meikkaan, niin pyyhin kasvot kosteuttavalla kasvovedellä. Sen jälkeen laitan kasvoille päivävoiteen, jonka päälle laitan aina primerin. Käytän kasvojen iholla voidamaisia varjostus ja korostusväriä, sekä käytän poskipäillä neutralisoijaa, millä saan punaisuutta häivytettyä. Tämän jälkeen levitän kauttaaltaan kasvoille meikkivoiteen, jonka viimeistelen aina puuterilla,  aurinkopuuterilla,  poskipunalla ja välillä highlightterilla. Mä tykkään että mun meikkivoide on peittävä mutta ei kuitenkaan liian paksu.

Ostin juuri Dubain reissulta Huda Beautyin meikkivoiteen, mikä on todella todella peittävä ja esimerkiksi mulla en voi käyttää sitä koko kasvoille pelksätään, sillä se on niin tuhtia tavaraa. Uskokaa tai älkää niin mun tähänastiset parhaat meikkivoiteen ostin Lontoosta Primarkista noin 2 € kappale. Onneks pääsen sinne taas muutaman viikon päästä. Tää taas kertoo mun mielestä siitä että ikinä ei voi sanoa että edullinen meikki olis aina jotenki huonoa.

Mä oon tykänny jo ihan teinistä asti meikeistä, hajuvesistä ja kaikista jutuista mitkä liittyy kauneudenhoitoon. Mä meikkaan aina joka päivä töihin, mutta vapaa aikana mä en käytä ollenkaan meikkiä. Mun mielestä meikkaamisessa ei oo mitään sellasta oikeeta ja väärää vaan se on joka parhaimmillaan taidetta. Mä oon opetellu semmosen rutiininomaisen arkimeikin minkä tekemisessä mulla menee noin 5 minuuttia aikaa. Voit opiskella sen myös itse mun verkkokoulutuksesta www.beautybyu.fi 

Sain testiin Essencen meikkejä, jota olen nyt kokeillut. Vaikka mulla onkin ripsien pidennykset, niin mitä oon alaripsiin testaillut, niin ripsari on kyllä todella jees. Tältä sarjalta oli myös super hyvä eyelineri, josta erirtyismainintana, että se lähti todella helposti pois meikkiä pestessä, muttei kuitenkaan irronnut päivän aikana. Luomiväri paletit oli omaan sävymaailmaan vähän leimejä, mutta taas poskipunissa löytyi hyvin potkua.

Alhaalla näätte nopean päivämeikin, minkä tein näillä Essencen tuotteilla. Moni näistä tuotteista oli mielestäni todella hyvä, jotenka mun mielestä ei voi aina sanoa, että jokin tietty merkki olisi jotenkin todella hyvä ja ainut ja oikea. Kannattaa muutenkin testailla eri vaihtoehtoja. Mää ainakin itse aina sekoan sielä Sephoralla, koska jos jos sielä ei oo jotain, niin sitä ei oo olemassa.

Mulle meikkeihin sijottaminen on kuin ostais laadukkaan paidan. Monessa tuotteessa eron huomaa, kuten esimerkiksi huulikiilloissa on todella suuria eroja. Niissä suosin kans Huda Beauty merkkiä, mutta parhaimmat ja kestävimmät mattapunat löyty jälleen Prtimarkista 1 punta per/tuubi. Testailemalla löytää ne omat suosikit

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Jenna kirjoitti:

    Oon menossa tässä kuussa Pariisiin ja tuo Huda Beautyn luomiväripaletti olikin ostoslistalla. Tää postaus vahvisti mun ostopäätöksen, oon kyllästynyt luomilta variseviin luomiväreihin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.