Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Kuinka pääset eroon rasvaisesta ihosta?

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Kuinka moni kärsii rasvaisista ihosta ja voi nostaa mun kanssa käden ylös ja huutaa hep? Mulle yks parhaimpia rasvasuuden taltuttajia iholle on ollut  Maybeautyn Pore Mask. Tätä naamioo oon käyttänyt jo useamman vuoden. Pore Mask on yks ihan mun lemppareista. Mä pidän nykyään todella tärkeässä roolissa kasvojen ihonhoitoa. Mä haluan kertoa  teille, mitä pitkä-aikasia hyötyjä mä oon  tän naamion käytön myötä saanut. .

Pore Mask on  syväpuhdistava savinaamio. Se poistaa ihosta epäpuhtauksia, auttaa ennaltaehkäisemään ihon rasvaoittuvuutta, syvä puhdista kasvojen ihoa ja ihohuokosia ja se mikä musta tässä naamiossa  on parasta niin se pienentää ihohuokosia. Aina sillon kun mulla on semmonen fiilis, että mun naama on todella väsynyt niin mä laitan tän naamion. Namio levitetään kauttaaltaan puhtaalle iholle. Namiot tulevat yksittäispakattuina  kätevissä pienissä purkeissa. Naamion voi levittää joko käsin tai siveltimenllä. Mä ite tykkään levittää namioo aika paksun kerroksen, koska sillon musta tuntuu että mä saan sitä kaikista parhaiten tehon irti. Namio saa vaikuttaa iholla 15-30 minuttia. Siinä on miellyttävä, mutta mieto tuoksu. Namo alkaa pikkuhiljaa kuivumaan ja sitten kun se on täysin kuivunut niin se on valmis.

Namion kuivuessa ihoon tulee hieman sellainen kiristävä tunne. Se on täysin normaalia. Kuten yllä olevassa kuvassa näette niin tuolta näyttää naamio siinä vaiheessa kun se on valmis pois pestäväksi. Mä tykkään tehdä naamion aina itse ennen suihkua, koska saan helpoiten siellä suihkussa kunnolla pestyä naamion pois kasvoilta. Namio lähtee hyvin niin, että kostutat kädet vedellä ja lähdet hennon liikkeen pyörittelemään naamion pois kasvojen iholta.

Naamion jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta pehmeältä ja ihanan mattaiselta. Kosteusvoide imeytyy hetkessä kasvoille ja meikki näyttää todella raikkaalta naamion jälkeen. Mä oon itse huomannut pidemmässä käytössä sen, että kasvojeni ei kerry niin herkästi epäpuhtauksia.

Ihoni ei rasvoitu yhtä nopeasti kuin ennen ja meikki pysyy kasvoilla raikkaan näköisenä koko päivän. Mulla oli ennen sellainen ongelma että kun aamulla meikkasin, niin musta tuntuu että mun tarvi lisätä puuteria pitkin päivää monta kertaa koska ihan pinta rasvottui niin pahasti. Loppupäivästä meikki oli jotenkin suttuine ja paksu. Nykyään meikkaan aina aamuisin ja se sama meikki kestää mulla sinne iltaan asti.

MayBeautyn naamiot on mun mielestä parhaita kotona tehtäviä kauneus juttuja, mitkä sopii ainakin mun kiireiseen arkeen. Ennen  ja jälkeen kuvassa voitte hyvin havaita sen kuinka paljon naamio oikeasti poistaa iholta sitä rasvaisuutta ja kuinka se pienentää niitä ihohuokosia.

Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata naamiot edullisempaan hintaan. Koodila Primelemppari saat 8e saat alennuksen  pore mask tilauksesta (norm 26e). Pääset suoraan kaupoille http://maybeauty.fi/primelemppari  Tarjous on voimassa 21.4.2019 asti. Käy myös tsekkaan mun ig stoori jos haluat nähdä tarkempaa videoo naamiosta. Sieltä löydät mut @umppu

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Yksi kommentti

  1. Simone kirjoitti:

    Ei liity nyt tähän postaukseen ollenkaan, mutta hienoa, kun oot rohkeasti tuonut esiin sen, kuinka keho muuttuu raskauden aikana. Ja kuinka kestää oma aikansa myös palautua. Se on erittäin tervetullutta tässä vääristyneen kehonkuvan maailmassa, missä kropan pitäis olla timmissä kunnossa suurinpiirtein heti sairaalan ovesta ulos kävellessä. Ja se luo monesti ihan turhia paineita tuoreille äideille. Kiitos aitoudesta ja rohkeudesta tässä asiassa Umppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.