Hae
Prime Life by Umppu

Mistä huomaa todellisen iän?

Nykyään esimerkiksi kasvoille on mahdollisuus tehdä lähes ihan mitä vaan. On erilaisia täyteainehoitoja, botuliini pistoksia, mesolankoja ja ties mitä erilaisia kasvojen voimakkaita hoitoja. Aika usein kuitenkin decolte on se alue, mikä paljastaa sen sinun todellisen ikäsi. Kasvot voi olla vaikka kuinka kiristetty ja täytetty, mutta harvoin se decolteen alue on samaa paria kasvojen ihon kanssa. Kuinka moni teistä voi rehellisesti sanoa hoitavansa decolten aluetta?

Mää käytän paljon erilaisia kosmetiikka tuotteita ja hoidan kasvojeni ihoa säännöllisesti. Decolten alue oli mulle myös hoitamaton alue. Sain kosmetoligiltani Tiialta testiin Guinotin voiteen, mikä on nimenomaan tarkoitettu decolteen iholle. Se on usein juurikin se alue, mikä palaa monella ensimäisenä auringossa. Saattaa olla, että moni polttaa saman alueen ihosta useamman kerran vuodessa. Aurinko on todella haitallista iholle varsinkin silloin, kun sitä ei ole suojattu. Jokainen kerta, kun iho palaa on se riski. Mää huomaan ainakin omasta ihostani niitä auringon, mutta myös iän tuomia muutoksia. Mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä enemmän mua kiinnostaa oman ihon hoitaminen, mitä laiminlöin liian monta vuotta.

Tämä voide on rintojen ja decolten aluetta nuorentava, tasoittava ja kiinteyttävä serrumivoide. Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti, jonka seurauksena iho kiinteytyy ja napakoituu. Tuote on miellyttävä käyttää ja siinä on ihana tuoksu. Tuote levitetään aamuisin ja  iltaisin. Yö on ihon uudelleen rakentumisen aikaa. Yöllä ihon solutoiminta aktivoituu ja mikroverenkierto elpyy, jolloin myös tuotteiden vaikuttavat aktiiviaineet imeytyvät parhaiten öisin ja toimivat siten myös tehokkaammin.

Toinen asia, mistä usein kasvoissa huomaa iän tuomat muutokset on huulet. Huulin alkaa pikkuhiljaa muodostumaan pienen pieniä huulijuonteita. Mitä vanhemmaksi tulee alkaa kollageeni katoamaan ihosta sitä olisikin hyvä auttia sekä ulkoisesti, että sisäiseti. Mulla on käytössä nuorentava huuliseerumi, joka tekee huulista täyteläisemmät. Se siloittaa pieniä juonteita huulten ympärillä. Pehmentää, kosteuttaa ja elvyttää huulia ja auttaa huulipunan pysymään pidempään.

Joku voi pitää  ihonhoitoa turhamaisena. Mää itse en, vaan musta se on myös itsestään välittämistä. Mulle on yhtä tärkeää oman kauneuden hoito, kun vaikka terveellisesti syöminen. Mää haluan olla huoliteltu ja haluan, että mun iho näyttää terveeltä, hyvinvoivalta ja hoidetulta. Moni usein miettii esimerkiksi miksei meikki pysy kunnolla kasvoilla tai tuotteet ei imeydy kunnolla, niin syy saattaa olla vaan siinä, että ihoa ei ole hoidettu ja poha ei silloin ole kunnossa.

Moni tykkää rentoutua vaikka ystävien kanssa viikonloppuisin viinilasillisen kanssa. Mää itse rentoudun käymällä esim kasvo tai jalkahoidossa. Se on mulle sitä tärkeää omaa aikaa, missä voin täysin heittäytyä omiin ajatuksiin ja rentoutua. Mää usein nukahdan kasvohoitoon ja se on oikeesti aika ihanaa.

Mää suositelen ihan jokaiselle käymään edes pari kertaa vuodessa hoidattamassa omaa ihoa. Mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä tärkeämpää se on. Kasvohoidoilla saa oikeasti ihmeitä aikaan. Mulla on itselläni meneillään tällä hetkellä Petite cabinetissa Skin pen mikroneulaus sarjahoito. Siitä apua todella moneen ihon ongelmaan ja se on hyväksi vaikkei mitään sen kummempaa ongelmaa olisikaan. kerron tästä myöshemmin lisää ja laitan kuvia tuloksista.

hyvinvoiva ja nuorekkaampi iho!

 • Epätasainen- ja samea ihonsävy
 • Ikääntynyt ja veltostunut iho
 • Laajentuneet ihohuokoset
 • Palovammat/akne- ja vesirokkoarvet
 • Turvotus silmien alla
 • Syvät juonteet
 • Raskausarvet

 

 

-Umppu

2 kommenttia

 1. Pakkelieipeitä kirjoitti:

  Todellisen iän huomaa,kun katsoo käsiä..

 2. Zanttu kirjoitti:

  Vai seerumi huuliin… ?Eikös sinulla ole ihan rehellistä täytettä niissä? Niin olet joskus aiemmin maininnutkin. Plus muut toimenpiteen.

  Decollette-alueellekin on saatavissa käsittelyitä.

  Oliko tämä muuten mainos? En huomannut mainintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.