Hae
Prime Life by Umppu

Hitto mikä viikko

On se ollut taas aikamoinen viikko takana loman jälkeen. Aivan ihanaa kun ulkona on oikeesti jo tosi valosaa. Lumet sulaa ihan kauhealla vauhdilla ja koko ajan on semmonen tosi keväinen fiilis. Mulla tulee aina jotenkin keväisin semmonen kauhee uudistus vimma. On kiva laittaa vähän kotiin kaikkee keväistä ja tekis mieli vaihtaa kokonaan hiuksiinkin uus lookki. Mustat vaatteet saa jäädä kaappiin ja kaikkia kivoja kevään värikkäitä vaatteita esille. Mulla ois nyt tavotteena kevään aikana että mä kävisin kotona jokaisen huoneen läpi. Musta tuntuu että vaikka me muutettiin viime elokuussa, niin mä en oo siltikään ehtiny oikein kunnolla miettii kaikkien huoneitten järjestystä ja tavaroita ja kaikkee mitä siellä on, että mä saisin tavarat sillai fiksusti laitettua. Pakko taas varmaan varata kirppis pöytä koska jotenkin tuntuu että sitä tavaraa on taas ihan hirveesti kertyny. Sain viikonloppuna maritettua taas mun vaatekaapin ja kolme ikean säkkiä vatteita lähtee kiertoon.

Tuntuu että lapset kasvaa aina kerralla jotenki hujauksessa ja lähestulkoon koko vaatekaapin sisältö menee kerralla uusiks.  Mulla vaihtuu vaan mieli :). Vielä on pari viikkoo aikaa, kun mä lähen Milanoon Balmainin koulutukseen. Mä oon jo  vähän salaa kattellu instagramista mitä se Balmainin kevään ja kesän muoti mahtaa olla. Mä olin viime viikolla ite kouluttautumaanssa täällä Suomessa ja pakko jotenkin edelleenkin hehkuttaa sitä että kouluttautuminen kannattaa. Sain taas tos paljon kaikkia uusia ideoita liiketyöskentelyyn. Jotenkin musta on tosi siistiä että meidän ala varsinkin nyt viimeisen viiden vuoden aikana on kehittynyt ihan älyttömästi.

Kehitellään koko ajan uusia värejä, uusia tuotteita, mitkä palvelee tämän hetken trendejä ja ne palvelee samanlailla kuluttajia paljon paremmin kuin ennen. Kuluttajat on nykyään tosi tietoisia kaikesta verrattuna voiko sanoo ennen vanhaan. Miettikää että mä oon käyny mun koulun sillon kun ei ollut maailmassa edes suoristusrautoja. Nyt musta tuntuu että mä oisin ihan kädetön ilman sitä laitetta. Viime viikolla oli myös vanhojen tanssit. Se on hassua kuinka sekin päivä on muuttunut nyky päivänä ihan erilaiseksi, kun mitä se oli sillon kun omat kaverit tanssi vanhoja. Tuntuu että se on niinku lukion kohokohta,  mitä odotetaan kun kuuta nousevaa.

Tytöt käyvät ottamassa kampauksia ja meikkejä ja se on ehdottomasti se lukion päivä prinsessana päivä. Aina jotenki toisaalta hirveen hauska elää niitten nuorten naisten kanssa sitä päivää. Munkin työpäivä alkoi jo 5.30. Siitä tietysti toivois ite, että ne vanhat saisi nukkua vähän pidempään ja ne tanssit ei alkais ihan kukon pierua aikaan aamusta. No mutta se on asia millä että mä en voi itse mitään. Meillä starttaa pian myös meidän kampauskoulutus kertue Prime Estradan kanssa, mistä mä oon ihan tosi fiiliksissä. Jotenki tosi hienoa saada sellasta ihan erilaista ulottuvuutta meidän alaan ja mä jotenki tykkään siinä kouluttaamisessa ja siitä että saa jakaa sitä omaa ammattitaitoa. On myös mahtava nähdä se onnistumisen ja oivaltamisen riemu.

Kevät on mulle aina sellainen inspiroitumisen aika ennen kesää. On ihana tehdä kaikkia uusia juttuja, kouluttautua ja opiskella. Musta tuntuu että talvi meni ihan hujaiuksessa ohi, enkä ehtinyt kamalasti edes ajatteleen koko talvea. Kai kun se elämän on välillä yhtä hullunmyllyä, niin ne viikot menee ohi aivan hujauksessa. Vaikka viikko sitten oltiin reisussa, niin tuntuu taas siltä ettei oo lomaa nähnytkään. Arki on jees, mutta lomakin on jees.

Mää jotenkin odotan sitä, että lapset vielä vähän tosta kasvaa. Vaipat jäis pois ja homma muuttuis enemmän itsenäisemmäks. Vaikka arkeen tulee uusia haasteita ja juttuja, niin moni asia taas toisaalta helpottuu. Mää odotan tosi innoissani kesää. Ihan siitä syystä, kun viime kesä meni banaanilaatikoiden keskellä muuttoa tehdessä. Meillä olis tarkoitus kesällä tehdä  takapihalle terassi. Siinä onkin taas pientä projektia. Kuten varmaan oottekin huomannut, että mää tykään kaikenlaisista projekteista. Musta on jotenkin tosi siistiä nähdä se muutos konkreettisesti ja olla itse osana sitä tekemistä. Vaikken itse mikään remonttimestari ookkaan, niin pystyn paljon osaallistuun purku ja pohjatöihin. Mun vahvin osa-alue on kuitenkin se suunnittelu. Toivottavasti saadaan yhtä lämmin kesä, kun oli viimevuonna.  Mää haveilen myös takapihalle sellaisesta poreammeesta, mutta saa nähdä jääkö se vaan haaveiluasteelle. Toisaalta vaikka remontoiminen ei mitään ilmaista olekkaan, niin kyllä vaan se valmis lopputulos piristää sitä arkea aivan uskomattoman paljon.

Hyvillä fiiliksillä mennään siis kohti kevättä ja kesää.

Asu HM, kuvat Noora Näppilä 

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.