Hae
Prime Life by Umppu

Pitkäjänteisyys tuottaa tulosta. Postaussarja beauty tips

Mä  oon viimeisen vuoden aikana panostanut todella paljon kotona kasvojen ihonhoitoon. Mulla on erilaisia naamiota käytössä, mitä olen käyttänyt ja säännöllisesti niitäkin useamman vuoden ajan. Yksi niistä on tämä MayBeautyn  the incredible face mask. Se on tuttu ja turvallinen tuote. Kun mä käytän joka päivä meikkiä, niin tykkään että ihoni on raikkaan näköinen. Tämän naamion yli vuoden säännöllisellä käytöllä olen saanut huomattavia tuloksia aikaan.

Naamio poistaa iholta ylimääräistä öljyisyyttä, jonka seurauksen kasvoni ei ole heti kiiltämässä. Se poistaa ihon pinnalta pientä ihokarvaa, mistä en ollenkaan pidä ja mikä iän tullessa myös lisääntyy. Ihosta tulee todella pehmeän ja sileän tuntuinen naamion jälkeen. Se myös poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja nappaa pinnassa olevia mustapäitä.

Tuotteessa on todella mieto tuoksu ja itselleni ei ole koskaan tulluut siitä mitään ihoärsytystä. Naamio on helppo levittää kasvoille naamiosiveltimen avulla. Hiukset kannattaa nostaa ylös ponnarille, jottei ne sotkeudu naamioon. Levitä naamio aina puhtaalle iholle. Älä käytä naamioo, jos ihossasi on märkiviä tulehduksia. Tuotetta kannattaa levittää aika paksu kerros kauttaaltaan välttäen silmänympärysihoa. Sitä ei kannata myöskään levittää kulmakarvoihin tai hiusrajaan, sillä poistaminen vaikeutuu huomattavasti.

Anna naamion vaikuttaa 30-45 minuuttia. Se on valmis silloin, kun se on kauttaltaan kuivinut. Kun naamio kuivuu tuntuu se iholla hieman nipistävältä hyvällä tapaa. Naamion poistaminen tapahtuu käsin. Itse tykkään aloittaa hiusrajoilta keskelle vetämällä. Naamio kannattaa irroittaa varovasti, mutta napakasti. Ei mitään raivolla riuhtomista. Irroittaminen ei tunnu ainakaan omasta mielestä kovinkaan miellyttävältä, mutta ajattelen aina sen niin, että silloin se on tehokas. Eihän sieltä ihosta mitään irtoa, jos se ei miltään tuntuisi.  Jos namioo jää kasvoille johonkin kohtaan, voi kostuttaa vanulapun ja pyyhkiä vedellä ylimääräiset jäämät pois.

Mun iho on aina hetken punainen naamion jälkeen. Ihon pinta tuntuu silkkisen pehmeeltä. Oon huomannut pitkässä käytössä ihoni olevan kokoajan paremmassa kunnossa. Meikillä saan ihon epätasaiset värit tasoitettua ja kasvojen iho näyttää freesiltä ja raikkaalta.  Tää on yks mun lemppari tuotteista ja siks oonkin sitä käyttänyt jo kauan. Teen tän naamion säännöllisen epäsäännöölisesti  noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

Nyt sinulla on jälleen mahdollisuus hyödyntää blogini lukijana mahtava alennuskoodi, millä saat -30% tuotteista. Koodilla 

primefm voi tilata tuotteen TÄSTÄ*

Koodi on voimassa 28 vuorokautta ja päättyy 19.3.2019. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan

Yksi kommentti

  1. Pee kirjoitti:

    Moi! Itseltä on jäänyt lukematta tosi moni blogi just sen takia, et sisältö on mennyt pelkästään kaupalliseksi. Eikä siinä mitään – täytyyhän ihmisen tienata! Mut jos mulle lukijana tulee jotenkin semmonen olo, et kaikki jutut kirjoitetaan jonkin tuotteen ympärille ja jos ne tuotteet on sitten vaikka sellaisia, jotka ei vaan suurimmaksi osaksi kiinnosta mua – niin eihän sitä vaan jaksa enää lukea. Veikkaan että tietyt blogit tulee jatkumaan kyllä. Semmoset, joita ei aina niin kiilloteta päältä. Joskus kuuntelen podcasteja tai katson YouTube videoita, mut oon enemmän lukija vaikka harvoin kommentoin. Ku ei niitä voi kuitenkaan kuunnella missä vaan ja sitten taas aina ei oo kuulokkeita mukana. Blogin silloin ja tällöin pystyy lukemaan bussissa, odottaessa lasten nukahtamista, aamukahvilla, vessassa jne. Oon miettinyt, pitäskö kantaa kirjaa mukana, et tulis sitä luettua pätkissä. Kun kirjat on itsellä niiiiin jäänyt. Mut blogit on niin helppoja ku kulkee aina mukana. Tää sun blogi, Valeäiti, Piia Pajusen blogi (mikä sen blogin nimi nyt olikaan) ja Lähiömutsi on mun mielestä ihan parhaat. Kauniita kuvia on monissa blogeissa ja niitä katteen, mut sisältöä et välttis jaksa niistä lukea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.