Hae
Prime Life by Umppu

Kun tajuat toisen olevan sinun kopio

Loma on nyt lusittu ja paluu arkeen alkaa. Tänään ollaan vaan kotona pikkusten kanssa, koska reissuväsymysta oli kirjaimellisesti ilmassa. Tultiin eilen yöllä kotiin ja kannettiin lapset nukkuvana autosta sänkyihin. Oli aika ihana herärä omasta sängystä (siis sohvalta). Reisussa tajuaa kuinka suuri merkitys on sillä omalla Tempur tyynyllä. Lapset heräs aamuyöstä ja huusi tunnin eteisessä, kunnes sain ne rauhottuun.  Kun seuraa omia lapsia 24/7 niin ei voi olla huomaamatta lasten kehitystä. Mua etenkin huvittaa Vivianissa moni asia, minkä huomaan olevan täys kopio itsestäni.

Lomalla kuulin seuraavia letkautuksia:

aina sua saa odottaa

me ollaan katottu tätä jo puolituntia

täällä haisee paska

Jos et nyt lopeta, niin vien sun lelut takaisin kauppaan

tää on nyt kolmas kerta, kun sanon tästä samasta asiasta

koittakaa nyt rauhoittua

voi hyvät hyssykät

Noi on täysin kopiota asioista mistä sanon monesti päivässä. Toisaalta huvittavaa, mutta toisaalta myös herättävää siinä suhteessa, että aina pitäis miettiä mitä sitä suustaan päästää. Vivian on ollut nyt jo hetken ilman vaippaa ja altaalla ollessamme aika usein tuli kiire vessaan ja sielä sitten naama punasena toivoin, että paikalla ei ole ketään Suomalaisia kun lapseni huutaa täysillä, että miks äiti täällä haisee aivan paska :).

Reissu sujui kaikinpuolin hyvin. Ei mitään sen kummempia haavereita tai katastrofeja. Lentäminen on aina sellainen jännitysmomentti kolmen lapsen kanssa. Nyt olikin eka reissu, kun kaikilla oli oma paikka koneessa. Sekin on itseasiassa aika jees. Oli kyllä vähän masentavaa yöllä kamalassa räntäsateessa hölkkäillä autolle ja miettiä, että minkä kurkkumädän sitä saa, kun oli nilkat paljaana ja oma takki oli lapsilla peittona. Siitäkin sitten selvittiin. Vaikka olin illalla jo aivan ahdistunut pimeydestä, kylmyydestä ja ilmastosta, niin nyt kun täss aamukahvit on juotu ja aurinko paistaa ulkona, niin ehkä sitä hieman ajattelee jo positiivisemmin, että oikeesti se kevät on tulossa.

Välillä on vaan sellaine fiilis, että on syntynyt aivan väärään maahan. Viimeisenä lomapäivänä aloin jo katselemaan uutta kohdetta, minne seuraavaks matkustais. Kreikka on jo nähty ja mietinkin, että jos sitä suuntaisi Ranskaan tai Italiaan esimerkiksi kesällä. Jos on suositella hyviä kohteita näissä maissa niin ehdotuksia otetaan vastaan.

Mää sain lomalla paljon uusia hyviä ideoita ja alankin niitä fiilistelemään ja toteuttaan tässä pikkuhiljaa. Lomalla on ihana välillä vaipua omiin ajatuksiin ja olla ihan hiljaa vaan, kun töissä tulee puhuttua päivät pitkät. Mää jo edellisellä kerralla ihastuin Dubaissa oleviin sisustusliikkeisiin ja sieltä sain paljon inspiratioo kotiin, sekä työpaikalle.

 

Mää huomasin lomalla, kuinka tyttäreni muistuttaa mua todella monessa asiassa. Tiedän heti kaupassa mikä kiinnittä hänen huomionsa. ”Voidaanko äiti mennä vähän soppaileen kaikkee kaunista kimallusta”. Neidillä oli koneessa 3 käsilaukkua ja itse stailaama asu, missä kuulemma helma pyöri tarpeeksi kovaa. Hän esitteli lentoemännille koneeseen saapuessaan asunsa ja kuinka se sopii hänen laukkujen väriin. jos joku katsoi mun ig:stooria niin ehkä näki mitä yksi käsilaukku sisälsi. Vivian on kyllä mainio tyyppi ja mietinkin, että mitähän hänestä tulee isona. Seuraakohan hän äidin jalanjälkiä, koska on todella kiinnostunut kauneudenhoidosta.  Pari viikkoa sitten hän oli vähän itse saksinut omia hiuksiaankin.

Karvoja löyty sitten jokapaikasta kotia.  Mun oli ehkä vähän pakko korjailla neidin omaa käden jälkeä ja kuvattiinkin siitä  uus tubevideo. Videolta näette, minkälaista lasten hiustenleikkaaminen on. Muistakaa myös tilata meidän kanava Prime Estrada.  Monilla vanhemilla on ehkä turhan suuret odotukset siitä, mitä lapselle kampaamossa tehdään. Yks hyvä vinkki on, että sinne tulis mahdollisimman puhtaalla hiuksella ja ilman mitään kampauksia, tai lettejä. Jos lapsi on malttamaton istuskelija (kuten vaikka omani), niin me joudutaan leikkaamisen lisäksi usein purkamaan, selvittämään ja suoristamaan hius, että voimme sen leikata. Tässä kohtaa moni on jo aika levoton ja itse leikkaus sattaa ollakkin jo aika haastava tehdä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.