Hae
Prime Life by Umppu

Mikä on maksimaalinen vaalennus?

Me lanseerattiin meidän liikkeessä Prime hair and beauty designissa täysin uudenlainen palvelu: maksimaalinen vaalennus. Mitenkä se eroaa tavallisesta vaalennuksesta? Se eroaa siten, että tämä palvelu on tarkoitettu niille jotka haluavat suuren värimuutoksen. Hiukset raidotetaan niin, että kaikki hiukset laputetaan  todella pienissä osioissa foliohin, niin ettei omaa hiusta jää ollenkaan vaalentamatta. Mustasta ei saa kerralla valkoista ja toisten hiukset vaalenevat paremmin kun toisten. Vaalennuksen lopputulos riippuu paljon siitä, mitä hiuksessa on pohjalla ja hiuslaadusta. Jos hiusta on värjätty useita vuosia mustaksi, niin sieltä joutuu purkamaan jokaisen vanhan värikerroksen.

Joskus vaalennuksessa tuottaa myös ongelmia myös todella kerrostunut hopeashampoo. Niissäkin on paljon eroja. Maksimaaliseen vaalennukseen varataan vähintään 3,5h aikaa. Palvelun hinta on 100€/h. Hinta sisältää vaalennuksen, olaplex hoidon ja säytykset/taitot.

Kun hiukseen halutaan se maksimaalinen vaalennus, niin suurin vaikuttava tekijä siinä on vaikutusaika. Kun foliointia aloitetaan tekemään, niin siinä vaiheessa, kun vasta puoli päätä on raidoitettu saatta olla, että ensimmäiset pitää jo huuhdella. Se vie aina lisää aikaa. Haluamme taata asiakkaalle sen, että hius pysyy mahdollisimman hyvässä kunnossa ja meillä on siihen riittävästi aikaa.

Maksimaalinen vaalennus sopii myös jo vaaleeseen hiukseen, missä on esim 15cm tyivikasvu ja latva on tummanvaalea, hiekkainen tai vähän tunkkainen.

Meidän liike on erikoistunut pitkiin hiuksiin. Mun omista asiakkaista suurinosa on vaaleahiuksisia. Tykkään tehdä niitä todella paljon ja tietenkin mitä enemmän niitä tekee, sitä enemmän ammattitaito siinä kehittyy. On myös paljon kampaajia, jotka ei tee vaaleita hiuksia juuri ollenkaan. Mää suosittelen aina valitsemaan sellaisen henkilön palvelua halutessaan kenellä homma on hallussa. Itse en esimerkiksi tee permanenttejä ollenkaan. Osaan niitä tehdä, mutta valmis lopputulos ei koskaan miellytä omaa silmää…  en siis pidä permanenttikiharasta ollenkaan.

Joku voi ajatella että vaalentaminen on helppoa, mutta sitä se ei ole. Lähes päivittäin tulee asiakkaita joidenka vaalennus tarvii korjausta. On myös ammattitaitoa kertoa rehellisesti asiakkaalle, mihinkä pystytään ja mitä hius kestää. Mun mielestä pelkkä vaalennus ei ole koskaan väri vaan vaalennettu hius vaatii lähes aina sävyn tai taiton, jotta lopputulos on tasainen ja pehmeämpi. Vaalennusaineet on kehittynyt todella paljon vuosien aikana. Kun värit kehittyy vaatii se myös ammattilaiselta jatkuvaa kouluttautumista. Meillä on kollegani Hanna kanssa myös ammattilaisille suunnattu vaalennuskoulutus verkossa, johonkä pääset tästä. 

Mää itse testaan kokoajan erilaisia tuotteita ja aineita. Jotkut on hyviä ja jotkut huonoja. Moni aine lupaa paljon enemmän, mihin se todellisuudessa pystyy.  Itse suosin aina ensimäisenä raidoitusta, jolloinka päänahka saa olla rauhassa. Jos minulle tulee asiakas ensimmäistä kertaa en voi koskaan etukäteen luvata puhdasta vaaleaa. Se riippuu aina siitä, mikä on hiuksen kunto ja mitä sielä on pohjalla. Esimerkiksi jos hiuksessa on tumman värin alla punaista väriä, voi olla että vaalentaessa sieltä nousee vaaleanpunainen. Taittaminen on todella tärkeää tässä vaiheessa ja silloin pitää osata värioppi, että  ne ei toivotut nousevat vivahteet osataan neutralisoida.

Sosiaalinen media myös hämää paljon kuluttajia. Laitetaan ennen ja jälkeen kuvia, minkä välissä saattaa olla useita vaalennuskertoja. Itse vaalennan hiuksen vain yhden kerran kerralla, koska haluan että hiuksen kunto säilyy mahdollisimman hyvänä. Osa somessa ja tubessa nähtävissä videoissa saattaa olla koko päivän työ, mikä on leikattu pariin minuuttiin..ja se saa näyttämään homman todella helpolta. Paljon käytetään myös peruukkeja ja pidennyksiä, millä saadaan feikattua lopputuloksia.

Löydät meidän liikkeen töitä instasta:

@primehairandbeautydesign

@prime_estrada

@umppu

Käy kurkkaan meidän Prime estrada uusin youtube video hiusten vaalentamisesta. Koitimme kerätä kaikki kuluttajille merkittävät asiat yhteen videoon. Ja laittakaa meidän kanava tilaukseen kaikki te ketä kiinnostaa asiat hiuksista.

5 kommenttia

  1. Marika kirjoitti:

    Mikä kohta valitaan ajanvarauksesta, kun hiukset ohuehkot pari senttiä leuan alapuolella sivumitta. Vaalennetut, tyvikasvu maantienruskeaa pari cm

  2. marika kirjoitti:

    Ja siis tyven haluaa värjätä ja taittaa muun värin. Meinasi oleellinen jäädä viestistä ?

  3. Mirkkis kirjoitti:

    Teetkö myös vaaleille hiuksille sellaista että tulisi vähän hopean sävyä niihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.