Hae
Prime Life by Umppu

Kaikkien tarvii käydä kasvohoidossa

 

Monilla on harhakuva siitä että kuvitellaan ettei kasvojen ihoa tarvi ollenkaan hoitaa. Yleisin ajatus tähän on se, että ei mulla oo ollut koskaan ihon kanssa mitään ongelmia. Pakko ehkä myöntää että itsekkin ajattelin joskus aikoja sitten näin. Mää oon kuitenkin hoitanut mun kasvojen ihoa säännöllisen epäsäännöllisesti jo vuosia. Mun mielestä kasvojen hoitaminen on ihan yhtälailla itsestään välittämistä, kun vaikka se että syö terveellisesti.

Kun ikää tulee lisää niin iho myös vanhenee. Kasvojen iho veltostuu ja rypistyy ja ainakin itse haluan pitää siitä huolta. Olen työssäni esillä jatkuvasti ja haluan näyttää hyvinvoivalta myös kasvoista. Mää oon käynyt Tiian asiakkaana Petite Cabinetissa jo vuosia. Välillä on ollut pidempiä taukoja, mutta nyt me nähdään vähintään kerran kuussa. Olen käynyt säännöllisesti LPG hoidossa ja haluan keskittyä nyt myös enemmän kasvojen ihon hoitoon.

Mulla ei oikeastaan ole mitään näkyvää ongelmaa kasvojen ihossa ja tällä tarkoitan esimerkiksi näppylöitä. Ihossa mulla on kuitenkin epäpuhtauksia ja poskipäillä katkenneitaverisuonia ja pikkuhiljaa ne rypytkin sieltä alkaa voimistua. Mulle tehtiin tänään Lift Summum hoito kasvoihin. Guinot’n uusin innovaatio on kiinteyttävä ja nuorentava kasvohoito, jonka erikoisuus piilee erityisen stimuloivassa kuorinnassa ja hieronnassa sekä täyteaine-vaiheessa.

Todellinen aikuisen naisen kasvohoito, jossa huomioidaan decolttee ja jokainen juonne &  ryppy.  

 Lift Summum -hoidon kiinteyttävät, kohottavat ja heleyttävät vaikutukset näkyvät heti hoidon jälkeen ja vaikutukset pysyvät

pitkään!

 Erittäin stimuloiva kuorinta, napakoittava erityishieronta sekä

täsmätuote juonteille takaavat asiakkaalle uudenlaisen miellyttävän

hoitokokemuksen. 

 

 

 

Hoito oli erittäin miellyttävän tuntuinen ja todella rentouttava. Mun on ihan pakko myöntää, että taisin kyllä nukahtaa kesken hoidon. Varsinkin näin kovilla pakkasilla tuntuu että iho on  tosi kovalla koetuksella. Mä oon nyt käyttänyt jonkin aikaa näitä Guinotin tuotteita ja mä huomaan kyllä mun ihossa tosi suuren eron. Mulla on nyt  ollut käytössä kasvovesi, silmänympärysvoide ja yövoide. Normaalisti kun kävin suihkussa niin tuntui että kasvot oikein huusi rasvaa. Nyt kun hoidan niitä säännöllisesti ja oikeilla tuotteilla niin kasvojen kosteustasapaino pysyy paljon parempana ja iho heleämpänä.

Miksi käyn kasvohoidossa? Ihoon kertyy epäpuhtauksia. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että niitä ei kertyisi jos en käyttäisi meikkiä. Kun ihoni on puhdistettu, niin se on silloin paljon vastaanottavaisempi hoitavia ainesosia.  Käyn myös kasvohoidoissa sen takia, että voin hoitaa mun kasvojen ongelmakohtia ja ennalta ehkäistä niiden syntyä. Mää puhdistan mun kasvot aamuin sekä illoin ja viimeisteln puhdistuksen aina kasvovedellä. Tämä kasvovesi mikä mulla nyt on on paras mitä mulla on koskaan ollut. Iho tuntuu pehmeältä, kosteutetulta ja raikkaalta sen jälkeen.

Vaikka mää tiedosta että vanhenen, niin jos mulla on mahdollisuus sitä edes pikkusen hidastaa vaikka kasvoissa, niin teen sen. Naisilla usein decolten alue on se mikä paljastaa sen todellisen iän ja tähän hoitoon kuului myös sen alueen hoito.Aurinko on yksi pahimpia vanhenemisen edesauttajia kasvoilla.  Kasvohoidot on mulle sitä mun sitä omaa aikaa ja hemmoittelua. Kiireinen arki ja väsymys todellakin näkyvät ensimäisenä mun kasvoissa. Mun mielestä on hienoa, että nykyään myös nuoremmat naiset panostavat kauneudenhoitoon ja ymmärätävät kasvohoidon merkityksen. Voin lämpimästi suositella tätä kasvohoitoa. Ja mikä parasta niin Petite cabinet on suoraan Primen yläkerrassa.

 

Kasvohoito ja tuotteet saatu*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.