Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtuu Milanossa?

 

Kevät tulee jo kovaa vauhtia ja onneks mulla on paljon asioita mitä odottaa. Jo eilen ihastelin avan uskomatonta valonmäärää mikä tulvi kotiin joka ikkunasta. Vaikka tykkään tavesta niin onhan kevät talvi huomattavasti kauniimpaa aikaa, kun alkutalvi. Kun aloitin viime vuonna Balmainin Suomen kouluttajana, niin en todellakaan tiennyt kuinka paljon se antaa mulle jo vuodessa. Olin viime vuonna kahdesti Pariisissa opiskelemassa ja kouluttautumassa omaan tehtävääni täällä Suomessa. Uskon että vuonna 2019 saadaan homma oikein kunnolla käyntiin. Balmain on suuri kansainvälinen ja tunnettu muotibrändi ja moni ei edes tiedä, että niillä on oma hiusbrändi. Mää uskon että oon saanut vuodessa jo jonkin verran lisättyä Balmain hiusbrändin tunnettavuutta, mutta paljon on vielä edessä.

Meillä on nyt Suomessa kaksi mahtavaa Balmain prestige salonkia Tampereella ja Helsingissä ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä lisää. Olin jo henkisesti valmistautunut kevään Pariisin koulutusmatkaan. Mulla oli kovat ennakkoluulot Pariisista, mutta kahden kerran jälkeen rakastuin <3. Tänä vuonna Balmainin koulutus onkin Milanossa, eikä Pariisissa.

Mää en oo koskaan käynyt Milanossa ja oon aivan mehuissani odottamassa reissua. Toki nämä ei ole mitään nähtävyyksien katselu reissuja vaan työtä aamusta iltaan ja mustiinpanojen läpikäymistä ja suomentamista, mutta silti KUINKA SIISTII!

Mää rakastan muotia ja ennenkaikkea hiusmuotia. Milanossa käydään läpi SS19 muoti ja luvassa on trend training. Me opetellaan kevään ja kesän uudet trendit ja tekniikat, mitenkä ne toteutetaan. Mää luulen että saadaan ehkä myös maistiainen uudesta SS19 tuote collectionista. En malta odottaa. Kun palaan Suomeen niin koulutuan tietenkin oman henkilökuntani ja sitten mulla on Suomessa Balmainin koulutukset. Nää on aina niitä tilanteita kun mä meen mun mukavuusasteen ulkopuolelle. On aika vaativaa kouluttaa oman alan ammattilaisia, joilla saattaa olla mua kymmeniä vuosia enemmän kokemusta. Tykkään silti haasteista ja siksi koen suurta paloa kouluttamiseen.

 

Mää oon niin filiksissä, että oon jo viimevuonna saanut muutettua mun omaa työnkuvaa alan parissa ihan erilaiseksi, mitä se oli ennen. Syksy painettiin kovasti töitä mun työkaverin Hannan kanssa ja saatiin myös kampaajille Suomen ensimäiset verkkokoulutukset purkkiin. Ollaan kuvattu tubevideoita, joista on myös oppinut paljon itse. Niiden kuvaaminen on todella hyvää treeniä esiintymiseen. Mitenkä sitä aluks pystykään pelkäämään niin paljon sitä kameraa :). Tässä kaikessa tekemisessä yhdistyy tavallaan työ, harrastus ja huvi.

Ollaan tehty mahtavia kuvauksia huippu tiimien kanssa ja nyt tammikuusta lanseerasimme liikkeeni Prime hair and beauty designin kanssa ambassador toiminnan käyntiin. Mää uskon että tää vuosi 2019 tulee olemaan Balmainin vuosi Suomessa. Meillä lähtee myös työkaverini Hannan kanssa kevään koulutuskiertue pian käyntiin ja kierrämme nyt yhteensä 5 eri kaupunkia läpi. Me tykätään tehdä paljon kampauksia ja niillä me nytkin jatkamme. Niin kauan on nähty erilaisia lettejä ja on aika siirtyä jo 2019 kampaus trendien fiilistelyyn. Tälle meidän kahden naisen yritykselle 5 kaupunkia on jo tosi suuri saavutus.

Mun haavena on päästä tekemään näytöksiä ja kuvauksia enemmän. Onneks mulla on vielä aikaa ja  tavotteita. Oon myös tosi innoissani siitä, että meidän yhteistyökumppanin SIMin uusi tehdas aukeaa kesällä. Voin vaan kuvitella kuinka upeat tilat sieltä löytyy ja jatkossa varmasti Balmainin koulutukset löytyy myös sieltä.

Kuvat: Noora Näppilä

Mekko * House of Brandon*

(vaatteet saatu)

-Umppu

9 kommenttia

 1. mariem kirjoitti:

  Ihanat kuvat sinusta <3
  Milano on tosi siisti, ystävällinen ja helppo kaupunki, uskon että viihdyt varmasti. Siellä on kevätkin jo paljon pidemmällä kuin Suomessa, menee milloin tahansa.
  Oot edennyt urallasi superhienosti, nämä tekstit on innostavia. Vaikka täysin erilaisella alalla työskentelenkin annat inspiraatiota siihen että kaikki on mahdollista kun sanoo unelmat ääneen ja tekee kovasti töitä!
  Kaunista kevättä 🙂

 2. Lammas kirjoitti:

  Se on mä ei mää, lammas sanoo mää.

  • primebody kirjoitti:

   Tampereella puhutaan mää ja mulla on kirjoituksessa paljon puhekieltä… Enään vaikka se on enää… 🙂 Jotkut tarttuu pikkuasioihin 🙂

  • Marjo kirjoitti:

   Lammas! Mistäs lähtien ’mä’ on ollut kirjakieltä? Eikös puhekieli ole juuri puhujan omaa kieltä? Joillekin ’mä’, joillekin ’mää’, joillekin ’mie’ ja niin edelleen. Murteet on sitten asia erikseen…

   Mukavaa viikkoa kaikille!

 3. Nenne kirjoitti:

  Aivan ihana tuo asu! Siis vau.
  Kuulostaa tosi ihanalta, että saat kehitettyä itseäsi ja työtäsi. En usko, että nykypäivänä kovin moni ihminen jaksaa tehdä koko työuransa samaa työtä aina samalla tavalla.
  Pakko antaa myös kiitosta siitä, kuinka paljon kirjoitustaitosi on kehittynyt sinä aikana kun blogiasi olen lukenut. Tietenkin virheitä sattuu kaikille ja sitä sokeutuu omalle tekstilleen, jolloin kaikkia virheitä ei edes itse huomaa.

  Kivaa kevättä sinne ☺️

  • primebody kirjoitti:

   Hei kiitos. Kerrankin joku sanoo jotain positiivsta mun kirjoittamisesta…. eikä sitä ainaista ”opettele kirjoittaan”…

 4. Linda kirjoitti:

  Mielestäni on todella inspiroivaa, miten haastat itseäsi rohkeasti ja sitä kautta olet saavuttanut upeita asioita urallasi! Ylipäätänsä pidän rehellisestä otteestasi kirjoittaa blogia. Toiset jaksavat valittaa aina pienistä kirjoitusvirheistä, mutta mielestäni on hienoa, että kirjoitat rohkeasti blogia siitä huolimatta, että olet kertonut lukihäiriöstäsi. 🙂 Kuka olisi uskonut, että lukihäiriöstä huolimatta voi saada kehitettyä menestyneen blogin, kun vain uskoo itseensä ja tekee sen eteen paljon töitä! Ja kirjoittamista harjoittelemahan sitä kehittyy. 🙂 En ole aina kanssasi samaa mieltä kaikista asioista ja välillä tunteet kuumenevat täälläkin suunnassa joitakin postauksia lukiessa, mutta silloin on parempi ottaa pieni hengähdystauko ja palata taas minua inspiroivaan sisältöön, jota löytyy tästä blogista todella paljon. 🙂

  • primebody kirjoitti:

   <3 kiitos. Joo tiedän sen että ei ole ihmistä joka on aina jonkun kanssa samaa mieltä ja ihan yhtälailla mulla tulee aina välillä höyryt korvista joistain kommenteista 🙂 mutta onneks usein vaan ne asiat ja mielipiteet riitelee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.