Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä hoidat hiuksiasi? Postaussarja Beauty tips

Nyt kun pakkaset paukkuu on hyvä huomioida hiustenhoito. Kuinka moni teistähuolehtii hiuksista esimerkiksi yhtä paljon kun kasvojen ihosta?. Monelta saattaa löytyä kotoa kuorintavoidetta, naamioo, silmänympärysvoidetta, kasvovetta jne, mutta löytyykö ne samat asiat hiuksille. Jos esimerkiksi käytät paljon muotoilutuotteita ja varsinkin sellaisia, mitkä ei ole kovin laadukkaita olisi ehdottoman tärkeää, että hiukset pestään välillä syväpuhdistavalla, jotta sieltä saadaan pestyä kaikki muotoulutuotteiden jäämät pois. Itse hiuksia pestessä harjaan ne ensin hyvin läpi, jolla saan osittain irroitettua hiuksista esimerkiksi hiuslakkaa. Teen aina kaksi vaahdotusta. Ensimäisellä pesen muotoilutuotteet ja toisella kerralla hiuspohjan. Jos niitä muotoilutuotteita ei saa pestyä kunnolla pois, niin esimerkiksi hoitoaine ei pääse imeytymään hiukseen paksun lakkakerroksen läpi ja hiukset tuntuvat pesunjälkeen karheilta ja ovat jo valmiiksi likaiset.

Hiuksiin olisi hyvä tehdä vaikka pari kertaa kuussa kunnon syväpuhdistava pesu ja sen jälkeen laittaa hiuksiin kosteuttava naamio. Varsinkin meillä täällä Suomessa hiusten kosteutus on erittäin tärkeää.

Balmainin tuotteet ovat keskittynyt siihen, että hiukset näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä. Mää itse suosittelen ihan kaikille pesun jälkeen hiuksiin jätettäväähoitoainetta, sekä Balmainin argan elixiriä. Balmainin jätettävä hoitoaine on kevyempää kuin vesi. Se ei tee hiuksia raskaaksi ja sillä on myös muotoulutuotteita neutralisoiva ominaisuus. Se sopii kosteaan sekä kuivaan hiukseen. Argan elixir on ihana ravitseva elixiiri, mikä on vesiliukoinen ja sopii myös käytetäväksi jopa hennoille hiuksille. Näissä molemmissa on lämmöltä suojaava vaikutus.

Kun hiuksen pohja on kosteutetu on vasta muotoilutuotteiden vuoro. Mää itse tykkään käyttää omissa hiuksissa Balmainin muotovaahtoa ja jos kiharran hiuksia niin kuivaan hiukseen Balmainin suolasuihketta. Hiuksia laittaessa pitää muistaa, että jos tavallaan se pohja ei ole kunnossa ei myöskään haluttu kampaus kestä. Moni sanoo, että mun hiuksessa ei pysy kihara, mutta totuus onkin se että hiuksessa ei välttämättä ole mitään tuotteita, mitkä edesauttaisi kiharan pysyvyydessä.

Näin talvella hiukset ovat sähköiset. Se johtuu osittain siitä, että liikumme ulkoa sisälle ja hiuksen sähkövaraus muuttuu jatkuvasti. Kova pakkanen ja mega helle on yhtä kuluttavia hiuksille ja silloin pitää muistaa myös juurikin se kosteutus ja hoito. Mää itse pesen hiukseni noin 2 kertaa viikossa. Usein ennen pesupäivää käytän hiuksen tyvellä kuivashampoota. Kuivashampoon kanssa varsinkin näin talvi aikaan kannattaa olla tarkkana. Itse en suosittele kuivashampoota ollenkaan, jos hiuspohja on kuiva, koska se kuivattaa sitä entisestään. Se myös usein lisää hiuksissa sähköisyyttä. Kuivashampoo on ehdottomasti vaahdotettava kahdesti hiuspohjasta, jotta kaikki tuotejäämät lähtevät pois. Mää itse tykkään Balmainin kuivashampoosta, koska koen, että se nimenomaan pesee ja raikastaa hiuspohjan kuitenkaan tekemättä siitä liian kovaa ja se sopii myös ihan tummille hiuksille. Se myös lähtee hyvin pesussa.

Elikkä jos tehdään vähän vertauskuvia niin siinä kun omistata päivävoiteen, kasvoveden, silmänympärysvoiteen niin vastaavasti hiuksille olisi jätettävähoitoaine, argan elixir ja naamio. Moni käyttää päivittäin meikkiä ja siinä missä sinulta löytyy mekkivoide, poskipuna, peitevoide olisi  hiuksille muotovaahto, lämpösuoja ja esimerkiksi suolasuihke. Kun meikkaat silmiä löytyy meikkipussista ripsiväri, luomivärejä, rajauskynä ja kulmakynä. Tässä vastineeksi antaisin viimeistelytuootteet, kuten hiuslakka ja kiiltosuihke.

Moni muistaa sen kasvojen ihonhoidon kotona, mutta hiustenhoitaminen jää puolitiehen. Kun teet esimerkiksi kasvoillesi kuorinnan ja laitat naamion, niin muista samalla pestä hiuksesi syväpuhdistavalla ja laitta kosteuttava naamio. Balmainilla on myös aivan huippu tuote over night seerum, mikä laitetaan hiuspituuksiin yöksi ja huuhdellaan aamulla pois. Se sopii myös niille kiireisille ihmisille. Mää koitan saada kuvattua mahdollisimman pian Beauty by U sivulle lisää ilmaismateriaalia koskien hiuksiin ja hiustenhoitotuotteisiin jotta teidän on helpompi hankkia juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet.

Beauty by U sivuilta on nyt saatavilla:

Kuinka opit tekemään kestävät kiharat

pitkien hiusten erilaisia nopeita kampauksia

juhlameikki

Nudemeikki

Arkimeikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.