Hae
Prime Life by Umppu

Saako lapsesi kaiken tarvittavan?

 

Paljon puhuttaa päiväkotien ja koulujen ruoka. Markkinoilla on myös tällä hetkellä paljon pitkälle prosessoitua ruokaa. Kaikilla ei välttämättä se kotiruokakaan ole yhtään sen terveellisempää ja kotona syödään pelkkää einesruokaa.  Kannatko sinä vanhempana vastuun lapsen hyvinvoinnista ja että lapsi saa päivittäin kaikki tarvittavat vitamiinit, rasvahapot ja muut lapsen hyvinvoinnille välttämättömät asiat?  Me tehdään kotona joka päivä itse ruokaa. Koitamme syödä mahdollisimman monipuolisesti. Arki on välillä kiireistä enkä sitä sano etteikö meillä joskus myös herkuteltais. Valmisruokia meillä syödään pääsääntöisesti hyvin vähän. Me ollaan jo vuosia annettu joka aamu lapsille vitamiinit ja maitohappovalmiste. Tajusimme että yksi tärkeimmistä puuttui, eli rasvahapot. Kalaakaan ei tule syötyä riittävän usein, mutta siinäkin pitää tsempata. Meidän lasten yks herkkuruokia onkin savulohi, mitä teemme pienellä sähkösavustimella pihalla.

Tämä oli meidän perheelle mahtava yhteistyö siinä mielessä, että tajusimme myös meidän oman puutteellisuuden. HappyMe huolehtii lapsesta ja on turvallinen ravintolisä, mikä tukee optimaalista kasvua, kehitystä ja hyvinvointia. Yksi geelimäinen tabletti sisältää omega3:sta, DHA ja EPA rasvahappoja sekä E ja D vitamiineja.

D vitamiini meillä onkin ollut jo käytössä, mutta nyt sekin tulee tässä samassa. Meillä lapset ei ole koskaan olleet hyviä syömään lukuunottamatta nuorimmaista ja voin olla täysin varma että pelkästä ruoasta lapsemme eivät saa kaikkea tarpeellista, vaikka siihen tietenkin pyrimme.

Mitä hyötyjä HappyMe ravintolisästä on lapsellesi?

– Aivot: DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina*

– Näkö: DHA edistää näön pysymistä normaalina*

– Sydän: DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa**

-Luusto: D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle

-Vastustuskyky: D-vitamiini edistää lasten vastustuskyvyn normaalia toimintaa

-Tutkittu vaikutus aivoille ja näölle saavutetaan nauttimalla 250 mg:lla DHA:ta päivittäin. **

-Tutkittu vaikutus sydämelle saavutetaan nauttimalla 250mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Tästä* tilaamalla saa siis ensimmäisen paketin puoleen hintaan

D-vitamiinia saa myös auringosta. Varsinkin näin pimeenä aikana sen saanti luonnonvoimin on haastavaa. Meillä on syöty d-vitamiinia silti ympäri vuoden. Meillä lapset on hyvin vähän kipeenä, vaikkei nyt ihan joka flunssalta olla selvitty.

HappyMe ravintolisät tulevat suoraan postillaatikkoosi. Kaikki hoituu siis erittäin helposti ja vaivattomasti. Yksi pakkaus sisältää 1,5 kuukauden ravintolisät, eli 45 geelitablettia. Yksi tabletti riittää päivässä. Näissä käytetty rasvahappojen lähde on mustekalan sukuinen kalmari. HappyMe on norjalaisvalmisteinen ja käy läpi 11- vaiheisen puhdistusprosessin. Kalmarikantaa ei ylikalasteta eikä turhaa sivusaalista tule.

Me vanhempina haluamme, että lapsemme voi hyvin. Kaikki kolme on erittäin liikkuvaista sorttia ja muutenkin liikunta kuuluu yhtenä tärkeänä asiana meidän arkeen. On ilo seurata terveitä lapsia, jotka kehittyvät päivä päivältä. Varsinkin pienimmillä uusia oppeja tulee päivittäin. Me vanhempina olemme vastuussa lapsiemme hyvinvoinnista ja siksi haluamme tarjota heille parasta. Lapset myös oppii aikuisilta elintapoja. Jos liikunta ja ruoanlaitto kuuluu siihen perus arkeen, niin lapset omaksuvat nopeasti ne tavat. Me tehdään ja touhutaan yhdessä perheen kanssa paljon asioita ja oppi tulee siinä sivussa. Talven ehdottomia suosikkeja on ollut lumileikit ja pulkkamäki.

Yksi kommentti

  1. Kiia kirjoitti:

    Sivuilla en nähnyt tarkempaa tietoa mitä määriä esim yhdessä tabletissa on näitä vitamiineja ja epa+dha:ta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.