Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Voiko tarra taltuttaa mustapäät?

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

 

Kävin hetki sitten kosmetologilla ihonpuhdistuksessa. Edellisestä kerrasta on todella paljon aikaa ja itse asiassa en edes muista koska se on tehty viimeksi. Mulla on itselläni paikoittain kasvoissa hyvin pienet ihohuokoset ja niihin kertyy ajan mittaan epäpuhtauksia ja mustapäitä. Jossain kohtaa kasvoissa on taas laajentuneet ihohuokoset. Koskaan siis ei ole hyvä :). Käytän säännöllisesti May Beautyn tuotteita ja nyt minulla oli testauksessa uudet epäpuhtauksia poistavat laastarit.

Yhdessä pakkauksessa on useampi laastari. Voit siis tehdä halutessasi ja keskittyä esimerkiksi sarjahoitamaan nenään aluetta tai tehdä puhdistuksen silloin, kun silt tuntuu. Tuote on erittäin helppo käyttää. Avaat pakkauksen josta otat yhden laastarin. Katsot että ihosi on puhdas ja kostuta se. Poista taustalta muovi ja aseta se nenän päälle tiukasti kiinni. Aloita keskiosasta, jolloinka saat sen kaikista napakammin kiinni ihoon.
Tarra nappaa hyvin kiinni ihoon ja ainakin itsellä se tuntui jopa hieman kiristävältä. Tää on ihan super helppo käyttää, koska sitä ei tarvitse sen kummemmin pestä pois. Tarran annetaan vaikuttaa noin 30-40 minuuttia niin että se on kuivunut, jonka jälkeen se otetaan pois. Irroittaminen kannattaa tehdä rauhallisesti, jolloinka epäpuhtaudet jäävät paremmin kiinni tarraan.

 

Tuote ei tuoksu miltään, jotenka  se sopii myös herkälle iholle.  Tarra poistaa kasvoilta epäpuhtauksia, ylimääräistä talja ja samalla pisimmät ihokarvat. Kun laastarin poistaa kannattaa poistaminen aloittaa reunalta keskiosan jälkeen toisen reunan. Itselläni iho on epäkohtauksen suhteen aika hyvässä kunnossa, jotenka en odottanutkaan että laastari olisi täynnä talji ihostani. Silti siihen nappasi hyvin  epäpuhtauksia nenästä.

Vaikka itse käyn epäsännöllisen säännöllisesti kasvohoidossa, niin silti hoidan kasvojen ihoa kotona niin paljon kun ehdin ja muistan. Mitä paremmassa kunnossa iho kauttaaltaan on, sitä kauniimmilta ja hekuvimalta kasvot näyttää. Meikki pysyy heleänä aamusta iltaan. Tämä tuote sipii ehdottomasti ”jokaselle nenälle”, koska en ainakaan vielä koskaan ole törmännyt sellaiseen nenään, missä ei olisi ainuttakaan epäpuhtautta.

 

 

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata tuotteet testiin edullisemmin. Koodilla primestrip voi tilata tuotteet -20% edullisemmin. Tilaa tuotteet itsellesi TÄÄLTÄ*

Koodi on voimassa 4.2.2019 asti

-Umppu

 

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

7 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Minulle toimii todella hyvin perus Nivean nenä- ja leuka”tarrat”. Ne näyttävätkin samanlaisilta kuin nuo, suosittelen?

 2. Asdf kirjoitti:

  Voisitko sä käyttää vaikka wordia näiden blogitekstien kirjoittamiseen, niin tekstissä ei vilisisi niin paljoa kirjoitusvirheitä. Teksteissä on paljon esim yhdyssanavirheitä, mitkä kyllä word korjaisi pois helposti. Olisi miellyttävämpi lukea ja muutkin kirjoitusvirheet vähenisi sillä. Etkai sä halua tehdä työtäsi huonosti myöskään omassa parturi-kampaamossa?

  • primebody kirjoitti:

   Nyt ei kyse siitä että tekisin työni huonosti. Mulla on lukihäiriö. Kirjoittaminen on vuosien varrella auttanut siihen todella paljon, mutta joka kerta juuri NÄMÄ kommentit pistää aina ärsyttään…. ja niitä tulee päivittäin. Ei kai se niin kuulu mennä että ihminen kenellä on vaikka iso nenä ei muka itse tiedä sitä ja että siitä tarvii jatkuvasti huomauttaa. Mun koneessa ei valitettavasti ole wordia enkä sitä ole hankkimassa, koska jatkan edelleen oman kirjoitustaidon kehittämistä

  • Marjo kirjoitti:

   Lisää, Umppu, postauksiesi loppuun tavuviivoja, pilkkuja, pisteitä ym., niin saa jokainen lisätä niitä tarpeen mukaan ?! Vaikka ehkä minustakin voisit kiinnittää huomiota erityisesti yhdyssanoihin ja pilkkuihin. Ne kun eivät täysin selity lukihäiriöllä. Mutta, kyllä tämmöisestä huomauttelu on silti ala-arvoista blogikommentoinnin yhteydessä! Tekstisi sisältö korvaa virheet ?. Nämä sinun elämänmakuiset tekstisi ovat aivan ihanaa luettavaa!

 3. Asdf kirjoitti:

  No eikö olisi helpompi hankkia vaikka sitä wordia, koska se huomaa tekstistä ne virheet helpommin kuin itse, oli lukihäiriötä tai ei. Omalle tekstille tulee helposti sokeaksi, eikä niitä virheitä sen takia helposti huomaa. Jätätkö sä paka-töissäkin jonkin työtä helpottavan asian hankkimatta koska haluut kehittyä ilman sitä? Ihmettelen vain miksi niin ammattibloggaaja ei halua panostaa tekstiin noin helpolla tavalla.

  • primebody kirjoitti:

   Kaksi täysin eri työtä mitä ei voi missään nimessä verrata. Onneksi tässäkin lukija saa valita lukeeko vai ei.

 4. Karita kirjoitti:

  Se nyt vaan on niin, jos on lukihäiriö ei niitä yhdyssanoja vaan itse näe tai tunnista. Eikö blogi juuri ole persoonan tuottamaa, jos kaiken korjaa joku äidinkielen ope nii siitä menee persoona. Itseäni toista lukihäiriöistä ei häiritse yhtään nämä virheet. Jokainen valitsee mitä lukee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.