Hae
Prime Life by Umppu

Vuoden tavoitteet ja unelmat 2019

 

Vuosi on nyt vaihtunut. Mää en tee koskaan uuden vuoden lupauksia, vaan asetan itselleni tavotteita ja unelmia. Mun elämässä tapahtuu vuodessa niin paljon asioita ja tilanteet saattaa muuttua hetkessä ja ne vaikuttaa kaikkeen. Mää aion ehdottomasti keskittyä siihen, että mulla on enemmän vapaa-aikaa. En tiedä vielä miten se onnistuu, mutta aion saada sen onnistuun. Moni asia helpottuu lasten kasvaessa ja ehkä sekin, että kotona töiden jälkeen tilanne ei oo kun pikakävelyn Olympialaisissa. Mää aion ehdottomasti nukkua enemmän. Nyt kun ollaan joulusta asti sairastettu enkä oo nukkunut kunnolla yli viikkoon, niin tuun aina kipeäksi. Mulla oli vaikka mitä suunnitelmia näille muutamalle vapaalle, mutta oon ollut täysin vuoteen oma. Ainakin on tullut levättyä :).

Mää toivon että vuonna 2019 mulla olis enemmän aikaa nähdä mun ystäviä, joille en vaan yksinkertaisesti oo saanut revittyä mistään aikaa. Haluan myös ehdottomasti panostaa liikkumiseen enemmän. Toki sekin kulkee lähes käsi kädessä. Jos unet on yössä pari tuntia, niin on aivan hölmöä lähtee aamulla vaikka lenkille ja vähentää niitä entisestään.

Ens kesänä tai oikeastaan keväällä meillä alkaa pihan laitto. Luvassa on terassin rakennusta ja vaikka sun mitä. Ihanaa kun on vihdoin iso piha, missä lapsilla on tilaa leikkiä. En tiedä vielä kesän lomista tai mitenkä niitä pidän. Viime kesä meni vähän ohi muuttoa tehdessä. Myös yksi organisointi on lasten lomat….. Siinä onkin sitten aina miettimistä mitenkä sen saa junailtua, että lapsille on jompi kumpi vanhemmista paikalla. Oon miettinyt että kummin on parempi. Se että ollaan koko perhe yhdessä lomalla vai se, että ollaan Juuson kans vuorotellen… Molemmissa on puolensa. Jos on yksin lasten kanssa niin on turha kuvitella saavansa aikaan mitään ja on ihan loppu. Sitten jos molemmat on samaan aikaan lomalla, niin lapsilla lyhenee kesäloma….

 

Vuonna 2019 aion keskittyä siihen mitä osaan. Haluan lisätä liikevaihtoa, mutta en kuormittaa itseäni yhtään enempää. Mun työ on kuitenkin hyvin pitkälti yksipuurtamista ja ehkä se vaatii vähän enemmän suunnitelmallisuutta jatkossa. Mää en oo monessakaan asiassa kovin järjestelmällinen tyyppi ja sitä asiaa voisin itsessäni kehittää enemmän. Haluan myös vuonna 2019 matkustella ja käydä uusissa paikoissa.  Unelmana olisi päästä tekemään töitä myös ulkomaille pienessä määrin. Aion kouluttautua lisää ammatillisesti ja jatkaa myös kouluttajantyötäni. Se on ollut aika antoisaa ja pienten alkukankenuksien kautta kaikki on sujunut aika mutkattomasti. Haluan myös kasvattaa omaa sivustoani BEATY by U:ta. Haluan kuvata sinne lisää ilmaista materiaalia kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kauneudesta. Haluan jakaa tietotaitoani myös kuluttajille ja korjata vääriä uskoja meikkaamisesta ja hiustenlaitosta.  Mua kiinnostaa myös paljon muoti ja haluan tuoda sitä lisää mukaan elämääni. Haluan myös keskittyä enemmän sosiaaliseen mediaan ja työhöni sielä, koska se avaa vaikka mitä mahdollisuuksia. Pitää olla itse avoin ja tarttua tilaisuuksiin.

Tää talvi kausi on mulle aina sellainen, että tuntuu etten saa mitään aikaan. Haluaisinkin viettää siitä osan ulkomailla. Haluan ehdottomasti matkusta Jenkkeihin vuonna 2019. Ne matkat on aina niin antoisia ja positiivisia. Toivon myös että vähemmän sairastelua kun tänä vuonna. Mulla tuppaa oleen vähän niin, että painan kun höyrylaiva eteenpäin ja sitten kun on vapaata niin sairastan. Toki siihen vaikuttaa moni asia, kuten esimerkiksi ne levottomat yöt. Haluan myös vuonna 2019 panostaa enemmän parisuhteeseen, mikä tässä arjessa jää välillä turhan pieneksi. Ehkä me Juuson kanssa päästäis kaksin jonnekkin vihdosta viimein. Toivon etä vuosi 2019 on eteenpäin vievä ja kaikella tapaa onnellinen ja positiivinen. Toivon että ihmiset olisi myös positiivisempia ja keskttyisi enemmän omaan tekemiseen, kun muiden. Ei nostettais joka kissan pierusta hirveetä älämölöä, vaan mietittäis kokonaisuutta. Mietittäis ennemmin mitenkä asiaan voi vaikuttaa, kun missä kaikkialla siitä voi valittaa.

Odotan jo kovasti kevättä ja kesää ja sitä valoa. Pimeys ahdistaa ja synkkyys. Ihanaa vuotta 2019 teille kaikille lukijoilleni <3

Kuvat:Noora Näppilä

-Umppu

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Pitäkää edes osittain lomaa samaan aikaan. Ihanaa, kun kesällä (parasta aikaa vuodessa) saa lomailla yhdessä.

    • primebody kirjoitti:

      Onhan se ihanaa mutta sitten pitää taas säätää joko hoitajia tai sitten viedä päivystävään päiväkotiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.