Hae
Prime Life by Umppu

2 ja puol miljoonaa luettua postausta vuodessa!

Vuosi alkaa pian vaihtumaan. Mun blogilla on 8:s vuosi meneillään. Paljon on mahtunut tähän väliin. Mun blogini on aikoinaan alkanut ”fitness blogina”. Kirjoitin silloin paljon treenaamisesta ja kaikesta bikinifitnekseen liittyvästä. Nyt kun mietin sitä aikaa niin hyvä että se on takanapäin :). Mää olisin jopa vähän huolissani, jos mun elämässä ei olis tapahtunut mitään muutoksia 8:ssa vuodessa. Tähän blogi aikaan mahtuu yhteensä 3 eri kotia, kaksi lasta on tullut lisää, oman liikkeen muutto ja vaikka sun mitä. Iloisia ja surullisia asioita, mutta niinhän se menee. Elämä kuljettaa. Blogit on muuttunut ihan hirveästi vuosien varrella. Joskus sitä muistelee, kun teki postauksen missä esimerkiksi esitteli mitä on käynyt shoppailemassa… nyt ei tulis mieleenkään koska ihmiset on niin kovia tuomitseen ja siitä syntyis varmaan ihan kamala haloo… myös muistelen niitä mun fitness aikaisia dieetti postauksia, missä viikon välein ”esittelin kuinka kunto etenee :). Jopa vähän naurattaa. Ketä ne kiinnosti, vaikka ilmeisemmin ne kiinnosti.

Uskotteko jos sanon että mun blogissa on tänä vuonna ollut klikkauksia yhteensä 2 500 000 kertaa! Siis kaks ja puol miljoonaa kertaa. Ihan huippua ja kiitos siitä teille lukijoille. Tää harrastus minkä aikonaan aloitin on muuttunut mulle työksi. Työksi jota teen mielelläni. On päiviä kun kirjoittaminen tuntuu todella hyvältä ja on päiviä kun tuntuu ettei kirjoittamisesta tuu yhtään mitään. Mää päivitän blogiani päivittäin. Nyt joulukuussa on ollut muutama päivä, kun en oo yksinkertaisesti ehtinyt, koska on ollut vaan niin hirvee haipakka.

 

 

Nyt mää haluaisinkin kysyä teiltä, että onko jokin asia mikä sua on esimerkiksi mussa mietityttänyt ja haluaisit siihen vastauksen? Nyt siis saa esittää toiveita postauksien suhteen. Mää tykkään kirjoittaa aika laajasti asioista. Kirjoitan paljon perheestä, yrittäjyydestä, hiuksista, kauneudenhoidosta, sisustamisesta, matkustamisesta, jotenka ainakaan itse en luokittele itseäni tarkasti mihinkään kategoriaan. Ja tietenkään unohtamatta ajankohtaisia asioita, mitä haluan usein nostaa esille.

musta olis ihana järjestää ens vuonna joku lukijatapahtuma, jos saisin sellaisen organisoitua. Olis mahtava jos saisin mukaan mun omia yhteistyökumppaneita ja tietty jotain kausalan tyyppejä. Joku sellainen ilta missä olis rento meininki ja pidettäis yhdessä hauskaa. Vaikka välillä kommenttiboxissa onkin ihania kommentteja, niin löytyy sieltä joskus paljon ärsyttäviäkin ihmisiä. Kuitenkin se on myös tätä työtä ja joskus jos niitä ärsyttäviä kommentteja ei tule niin tulee sellainen olo, että postaus on ihan tylsä. 🙂

Se mikä on hauska lukea kommenteissa on lause: ”vaikka en ole sun kanssa aina samaa mieltä” niin nyt osu ja uppos. Mikse se pitää kertoo että ei oo aina mun kanssa samaa mieltä. Sehän olis ihan perseestä jos joku olis mun kanssa aina samaa mieltä. Mää tykkään saada myös sellaisia kommetteja, jotka kertoo vastakkaisen puolen mun kommentista, jos se on kirjoitettu asiallisesti, eikä sinne ole upotettu mitään piilo kettuilua… Ne on ne kommentit mitkä oikeasti pistää miettimään.

Ei ihmisten tarvitse olla samaa mieltä toistensa kanssa, mutta pitää muistaa että asiat riitelee EI IHMISET. Kunpa moni kommentoija ymmärtäisi myös sen. Se on oikeastaan se sisälukutaito vai mikskä sitä kutustaan. Jos vaikka sanon että inhoon kissoja, niin ihminen kenellä on kissa suuttuu ja kirjoittaa että: tajuatko kuinka ihania kissat on…. mää en taas voi sietää kiljuvia kakaroita 🙂

Vaikka en siis ihan oikeasti pidä kissoista niin voin silittää niitä ja olla paikassa missä on kissa. Se ei tarkoita sitä että kun nään kissan niin alan potkiin sitä. Mää vaan en haluaisi omaan kotiini kissaa. Kaikkien ei tarvi pitää samoista asioista ja mun mielestä se on hyväksyttävää.

Mää toivoisin että vuosi 2019 olis sellainen, että ennekun ihmiset tuomitsevat toisiaan niin sitä ennen tarkastelis omia valintojaan. Esim tää lentämis asia on mun mielestä hyvä huomio ja tähän loppuun haluan antaa pienen herätyksen. Esim Suomessa ei kasva banaaneja 🙂 millä luulette että ne tulee tänee? Suomessa on aika vähän ompelimoita.. Miten ajattelette että ne vaatteet sinne kauppojen hyllyille tulee? Samaa asiaa voi miettiä ihan jokaisen tuotteen kohdalla missä ei lue, että Made in Finland. Lentämistä on hyvä miettiä, mutta se tule poistumaan tästä maailmasta ennenkuin keksitään jokin muu tapa. Kaikki mitä tänne tuodaan tulee lentämällä, laivoilla yms. Ihan yhtä kuormittavaa kun jonkun lomalaisen lomalento. Jos siis arvostelet toisen tapaa elää, niin tarkasta että sun oma pakka on ensin kunnossa.

Me lähdetään kohta pulkkämäkeen ja aletaan valmistautuun jouluun. Ihanaa joulua <3 Asu Gina

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.