Hae
Prime Life by Umppu

Haluatko vuoden ilmaiset kampaamopalvelut?

Sinustako Prime&Balmain ambassador?

Haluaisitko olla osa meidän Balman perhettä? Me etsimme liikkeeni Prime hair and beauty designin kanssa Prime&Balmain ambassadoreja. . Haemme vuodelle 2019 kamppanja kasvoja. Omatko mahdollisesti pitkät hiukset? Sinulla on seuraajia sosiaalisessa mediassa  ja olet sielä aktiivinen? Tykkäät muodista ja kauneudenhoidosta ja haluaisit olla osa meidän brändiä. Me tarjoamme sinulle vuodeksi 2019 kaikki kampaamopalvelut veloituksetta. Me tarjoamme myös hiustenhoito tuotteesi Balmainin tuotteilla vuodeksi 2019. Haluamme kasvattaa liikeemme ja Balmainin näkyvyyttä Suomessa.

Mitä me haluamme sinulta?

Haluamme että käyntiesi yhteydessä hyödynnät omia sosiaalisen median kanavia. Jaat tietoa palveluistamme sekä Balmainin tuotteista. Meillä on nyt avoin haku meneillään ja yhteydenotot voitte laittaa sähköpostiin umppu@hotmail.com. Kerro sähköpostissa hieman itsestäsi. Liitä mukaan kuva itsestäsi ja tiedot kaikista sosiaalisen median kanavistasi ja mahdolliset seuraajamäärät, sukupuolijakauma ja suosituimmat kaupungit missä sinua seurataan. Jos sinulla on kysymyksiä, niin vastaamme niihin mielellämme.  Toteutamme Primen ja Balmainin kanssa yhteistyössä vuoden 2019 aikana kahdet collection kuvaukset keväällä sekä syksyllä. Juuri sinä toimit näissä kuvauksissa meidän kasvoina. Kuvia julkaistaan meidän sosiaalisen median kanavissa ja saat ne myös itsellesi käyttöön.

 

Liikeemme sijaitsee Tampereen keskustassa Ratinanrannassa voimakadulla. Sinulla pitää myös olla mahdollisuus tulla meidän liikkeeseen Tampereelle. Käyntejä on noin 6 viikon välein tai mikä kenekin tarve on.  Kaikkia kuvia ja materiaaleja mitä meiltä saat voit hyödyntää omissa kanavissasi. Muista että jokainen hakemus on varteenotettava hakemus. Onko sinun mahdollista päästä 5.1. Tampereelle? Silloin meillä olisi ensimmäinen kokoontuminen Ambassadorien kanssa. Hakuaika päättyy joulukuun viimeisenä päivänä. Kannattaa siis lähettää hakemus mahdollisimman pian. Jos olet:

-Kuvauksellinen

-pitkähiuksinen

-viettelevä

-et pelkää kameraa

-sinulla on visuaalista silmää

-omaat sosiaalisessa mediassa seuraajia

ota meihin yhteyttä umppu@hotmail.com

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu, Hanna, Vilma ja Esther

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.