Hae
Prime Life by Umppu

Mitä tapahtui vuonna 2018?

Tuntuu että porukka on ihan sippi näin loppuvuodesta. Jotenkin ihmiset on hirveän väsyneitä ja en nyt voi ehkä sanoo loppuun palaneita, mutta tuntuu että kaikki odottaa vuodenvaihdetta ja sitä sellasta vähän ehkä rauhallisempaa aikaa. Mulla ainaki tää vuosi on ollut niinkun hyvällä tapaa tosi raskas, koska tosi paljon on tapahtunut uusia asioita. Tai raskas on väärä sana kuvamaan, ehkä tapahtumarikas olisi parempi.  Se on aina jotenkin kiva kun alkaa miettiin vuoden lopussa, että mitä kaikkee se vuosi on antanut mulle. Jos aloitan ihan vuoden alusta, niin ehkä suurin muutos, mikä mun tähän vuoteen on vaikuttanut on ollut se kun me brändättiin meidän liike uudelleen Balmain prestige salongiksi. Me oltiin Suomen ensimmäinen Balmain salonki ja siinä samalla mä sain kunnian aloittaa Balmainin kouluttajana.

Tämä vuosi on mahdollistanut mulle ammatillisesti ihan hirveesti. Mä oon käynyt täydentään mun oppeja kaks kertaa Pariisissa tänä vuonna ja on saanut jakaa niitä oppeja muille kampaaille täällä Suomessa. Me ollaan myös mun työkaveri Hannan kanssa perustettu meidän Prime Education yritys, mikä keskittyy alamme ammattilaisten kouluttamiseen. Ollaan käyty kouluttamassa kampaajia pääsääntöisesti etelä/Keski-Suomessa ja tehty mahdolliseksi Suomalaisille kampaaille se, että he voi halutessaan kouluttautua kaupungista tai paikkakunnasta riippumatta kotona. Ollaan tehty livekoulutuksia, sekä kehitimme ensimäisenä Suomessa verkkokoulutukset.

Oon myös halunnut mahdollistaa kuluttajille sen, että he voivat halutessaan oppia ammattilaiselta mitenkä laitetaan omia hiuksia tai meikataan. Sellaisia apuja arkeen josta toivon että kaikille on hyötyä. Siitä syntyi taas toinen ”yritys” eli Beauty by U.  Me ollaan myös perustettu Hannan kanssa meidän YouTube kanava, missä me näytetään vähän että minkälaista on kampaajan arki. Se ei aina oo vaan sitä liike työtä vaan se on tosi paljo kaikkee muutakin. Tässä uusin video liittyen hopea shampooseen 🙂

Me ollaan  päästy tekeen tänä vuonna upeita kuvauksia yhdessä työporukan ja Sim Ambassadorien kanssa. Työn puolesta vuosi on ollut siis todella antoisa ja eteenpäin vievä. Mulla on nyt kulunut reilu vuosi myös siitä, kun perustin oman osakeyhtiön ja sekin on ollut vähän uuden opettelemista, vaikka yrittäjänä olenkin toiminut jo yli 10 vuotta.

Jos nyt mietitään muuta elämää, mitä tänä vuonnalta on tapahtunut. Ehkä suurin asian olla se, että me muutettiin mun lapsuuden kotiin. Tähän vuoteen on mahtunut monta huoneen remonttia ja kodin laittamista, pakkaamista ja purkamista. Mä oon päässy matkustaan tänä vuonna Pariisiin, Dubaihin, Lontooseen, Kreikkaan ja Turkkiin.  Musta on ihana nähdä maailmaa.  Tämä vuosi on ollut tosi tapahtumarikas, mutta silti jotenkin niin antoisa. Ehkä suurimmat muutokset  on tapahtunut siellä työrintamalla. Mä aina toivon mun elämässäni sellasta seesteistä vaihetta, mutta on jo todennut että sellaista ei varmaan tule koskaan. Kai mä oon luonteeltani semmonen vierivä kivi, mikä ei sammaloidu koskaan. Mä en oikeastaan osaa olla paikallani tai ehkä tylsistyn tosi nopeesti. Jos mulla on  hetki aikaa olla itsekseni, niin aika usein mä keksin sillon jonkun uuden liiketoiminnan tai jotain muuta vastaavaa.

Mä uskon syvästi siihen, että kun vaan niitä unelmia kohti menee niin ne käy jossain vaiheessa toteen. Unelmia ei kannata koskaan pantata ja kannattaa sanoa ne  ääneen. Mä tiiän jo paljon projekteja mitä mä meinaan ens vuonna tehdä. Kuitenkin pikkuhiljaa alan asettua joulun odotukseen ja vuoden nollaukseen ja ihan oikeesti ottaa sitä joulurauhaa. En tiedä liikutaanko jouluna kotoa minnekään. Tai no joo ehkä käydään pulkkamäessä ulkoilemassa mutta muuten. Ajateltiin että voidaan kutsua vaikka meillä vieraita kylään. Ollaan vaan perheen kesken ja rentoudutaan. Mitä kaikkee sun vuoteen 2018 on mahtanut.?

Ja hei nyt on arvonnassa lahjakortteja käsittelyyni ja tuotesettiin.. Käy tsekkamassa @piiapajunen ig tili ja osallistu arvontaan. Näitä on tulossa vielä lisää viikon aikana.

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Tommi kirjoitti:

    Voi hyvä ihme! :O Voisko Hanna olla yhtään ihanampi tossa videolla? :O <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.