Hae
Prime Life by Umppu

Mitenkä opit laittamaan hiuksiasi ammattilaisen opein?

Moni nainen haluaisi olla arjessa huolitellumpi, mutta osaamista siihen ei välttämättä ole.  Joka päivä laitetaan sama ponnari hiuksiin. Mikään ei pysy hiuksissa ja aikaa ei aamuisin ole kun muutama minuutti. Esimerkiksi hiusten kanssa et osaa valita oikeita tuotteita ja oikeita laitteita, millä saat  aikaiseksi esimerkiksi kauniit kestävät laineet.  Kun hiusten pesun jälkeen jaksaa nähdä edes hieman vaivaa ja laittaa hiukset kunnolla, niin useasti sillä samalla tukalla voi olla useamman päivän. Oikeat tuote valinat ja muotoilu välineet edesauttavat sen, että esimerkiks laine pysyy hiuksissa useamman päivän ja kampaus on kuohkea ja näyttävä. Monella on sellaisia  harhaluuloja hiusten laittamisesta, kuten esimerkiksi se että ihan hitosti lakkaa ja kampaus pysyy. Se on esimerkiksi kiharoista sen vihon viimeinen asia ja sillä saat taatusti latistuneet kiharat .

Näitä kysymyksiä multa kysellään joka päivä ja vihdoin sain myös hiusvideoita mun BEAUTY BY U sivuille. Sieltä löytyy verkkokoulutus, missä tehdään step by step  kauniit  kestävät laineet.  Mitenkä lähdetään liikkeelle ihan jo siitä hiusten pesusta, mitä muotoilutuotteita laitetaan hiuksiin, mitenkä tyvi käsitellään, kuinka tehdään tupeeraus, mitenkä hius kuuluu kihartaa että siitä syntyy laine, kuinka kihara viimeistellään ja kuinka paljon sitä lakkaa käytetään. 

 

Paljon on myös naisia sellaisissa ammateissa missä ei oikein saunanutturalla voi olla. Nyt BEATY BY U sivuilla on myös toinen verkkokoulutus, missä opetan 5 erilaista kampausta pitkään hiukseen. Ne on suunniteltu niin, että ne voi toteuttaa itselle. Helppoja tekniikoita muutamalla osiolla toteutettuna. Mukana on helppo lettikampaus, sileä niskanuttura, solmunuttura, läpivetokampaus ja kuinka teet itsellesi otsatukan ilmain saksia parissa minutissa. Kampaukset on helppo toteuttaa esimerkiksi peilin avulla.

Vaikka netti on pulollaan erilaisia kampausvideoita ja meikki videoita, niin usein niiden tekijät ovat itse jo henkilökohtaisesti niin taitavia, että matti meikäläinen ei pysy touhussa mukana.

Näiden kampausten on tarkoitus olla sellaisia, mitkä jokainen osaa neuvojen perusteella tehdä itselleen. Sivuilla on myös muutamia ilmaisia beauty tipsejä, joita on tulossa pian lisää. Mää toivon että mahdollisimman moni saisi apua kauneudenhoitoon liittyvissä pulmissa. Linkki on kuukauden katsottavissa, jotenka voit katsoa videot useampaan kertaan ja kerrata oppeja.

 

Sivuilta on myös saatavilla 3 erilaista meikkikoulutusta:

Kestävä arkimeikki: 

Onko meikkaaminen vaikeaa ja tuntuu ettei siihen ole aikaa eikä osaamista? Tällä kurssilla kerron mitä välineitä ja tuotteita tarvitset saadaksesi kestävän arkimeikin jonka tekeminen ei vie kauaa aikaa.

 

Nude meikki:

Haluaisitko näyttää raikkaalta ja freesiltä joka päivä, muttet kuitenkaan kovin meikatulta? Tällä verkkokursilla opetan, miten tehdään todella raikas, nuorekas ja freesi nude-meikki.

 

 Ilta/juhlameikki:

Kuinka teet itsellesi tumman ja vahvan ilta tai juhlameikin niin, että se näyttää kauniilta, mutta samalla myös arvokkaalta?

 

Käy ihmeessä tutustumassa ja opettele taitavaksi laittaujaksi <3

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.