Hae
Prime Life by Umppu

Jouluna antamisen iloa

Voihan joulukuu. Mää oon painanut sellaisella tukkaputkella meneen, että odotan todellakin pyhäpäiviä. Mulla oli eilen tarkoitus tehdä koneella illalla töitä, kun Juuso nukuttaa pikkusia, mutta nukahdin. Jollekin ihmiselle ihan tavallinen asia, mutta mulle ei nukkua 9:n tunnin yöunet. Se on todella harvinaista, mutta näköjään tuli todellakin tarpeeseen. Kyllä uni tekee vaan ihmeitä ihmiselle. Aamulla on ihan pöllämystynyt olo siitä, että kuinka tässä näin kävikään. Alkaa kroppakin sanoo pikkuhiljaa, että nyt olis pieni loma/irtiotto arjesta paikallaan.

Mitenkäs te muut onko teillä jo jouluvalmistelut/jouluvalmisteluita tehtyinä? Mää en jaksa sen kummemmin stressata joulusta. Suurinosa lahjoista on jo hankittuna ja paketoituna, jotenka päälimäiseksi jää se tärkein eli yhdessäolo ja ajasta nauttiminen. Koitan välttää kaikenlaisen härdellin ja kaupoissa juoksemisen ja siksi olenkin hankkinut suurimman osan lahjoista etukäteen. Osa lahjoista on lahjakortteja, millä haluan tukea Suomalaista yrittäjyyttä ja osa on toivottuja tavaralahjoja.

Jos jollain on vielä hankkimatta lahjat, niin koodilla UMPPU saat -15% alennusta kaikista tuotteista sivuilta https://www.danielwellington.com/

Voimassa maailmanlaajuisesti 31.12.2018 asti. Maailmanlaajuinen ilmainen toimitus kaikille tilauksille. Nyt tilatessasi tuotteet ehtii perille hyvin vielä jouluksi. Joulukamppanjana on nyt käynnissä ja kaikista lahjapaketeista saa -10%, jonka voi itse tehdälahjasettikoneella, tai voi valita valmiin paketin. Koko tilauuksesta saa vielä koodillani  -15%

Mää kävin eilen ruokkiksella Ratinassa. Sielä on Hopen toivepuu, minne lapset on saanut jättää omia lahjatoiveita. Kävin nappaamassa 13-vuotiaan pojan toiveen, joka toivoi langattomia kuulokkeita. Valitsin tämän lahjan siksi, koska oma poika on lähellä samaa ikää ja tiedän kuinka tärkeitä ne nykyään niille ovat. 13-vuotias haluaa myös jo sitä omaa rauhaa ja olla vähän omissa oloissa. Antamisen ilosta tuli todella hyvä mieli, mutta samalla jäi myös hieman surullinen fiilis sitä, että se saattaa olla sen pojan anut lahja.

Käykää ihmeessä osallistumassa ja antamassa hyvää eteenpäin. Musta on todella hienoa, että järjestetään erilaisia keräyksiä, jotta kaikilla olisi mahdollisuus saada jouluna edes se yksi lahja.

Tänä jouluna ainakin itse ajattelen että annan vain sellaisia lahjoja, mitkä tulee tarpeeseen. Less is more meiningillä. Kohta on vielä kotona edessa tavaroiden karsiminen ja laitan kiertoon kaikki lasten sellaiset lelut ja vaatteet, mille ei ole meillä enää käyttöä. En halua hukkua tavaraan ja lapset eivät kuitenkan määräänsä enempää niitä leluja tarvitse. Onneksi joulun alla on paljon erilaisia keräyksiä, minne kelpaa myös käytetty tavara. Toivoisin, että kaikki hankkisivat tänä jouluna harkitusti lahjoja ja sellaisia, mille on oikeasti tarvetta. Lahjoja jotka tuottavat hyvää mieltä ja ovat kestoltaan sellaisia, mitkä kestävät useita vuosia.

Hassua kuinka nopeasti vuosi onkin mennyt ja pian on jo 2019. Vuodessa on tapahtunut niin paljon kaikkea. Mää toivon että ens vuosi olis ehkä hieman rauhallisempi. Arki muuttuu  meillä kokoajan kun lapset kasvaa. On ihan eri meininkin onko talossa 2 ja 3 vuotiaat, kun 3 ja 4 vuotiaat.  Pienten lasten kanssa sitä on jotenkin kokoajan sydän syrjällään. Mää odotan tulevaa kesää ja toivon, että se on lämmin. Edessä on terassin rakennusta japihan laittoa, jotenka paljon on puuhasteltavaa.

Vuosi 2018 oli todella vauhdikas ja antoisa ja paljon ehti tapahtuun. Vuosi jää ehdottomasti mun mieleen tapahtumarikkaana ja positiivisena. Ihanaa joulukuuta -Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.