Hae
Prime Life by Umppu

Opi meikkaamaan mun kanssa

Ai että se näytät hyvältä. Se on ehkä sellainen lause, mitä mun on tosi vaikee ottaa vastaan. Ehkä siitä syystä, että elin muutaman vuoden takaperin aivan sumussa ja musta tuntuu että mulla ei ollut kahteen vuoteen mitään muuta päällä kuin yöpuvun housut ja villaneule. Naama oli kun jyrän alle jäänyt ja iho oli kalman kalpea.  Mä en kuitenkaan siinä olotilassa tuntenut oloani omakseni ja kärsin silloin ihan järkyttävästä väsymyksestä.

Mä oon aina tykännyt laittautua ja olla siistin näköinen. Kotona arjessa en meikkaa oikeastaan koskaan, mutta kun lähden jonnekin ihmisten ilmoille, niin silloin tykkään olla huoliteltu. Mulla on aina töissä meikkiä. Ihan siitä syystä että työskentelen kauneudenhoitoalalla ja mun mielestä sillon sellaisten henkilöiden kuuluu näyttää myös alan ammattilaisilta.  Parturi-kampaajan työssä muoti seuraa työtä ja multa kysellän paljon myös muista siihen liittyvistä asioista, kuten meikkaamisesta, pukeutumisesta yms.

Mä oon niin tottunut arkisin meikkaan, jotenka se käy multa todella nopeasti. Mä kulutan aamulla meikkiin aikaa noin viis minuuttia. Multa kysytään joka päivä instagramissa, blogissa  ja oikeestaan kaikissa sosiaalisen median kanavissa vinkkejä hyvästä meikkivoiteesta tai mitenkä meikkaan esimerkiksi pohjameikin tai vastaavaa. Niihin  on aika haastava vastata kirjoittamalla ja jos vastaisin niihin kaikkiin ei mulla olisi ollenkaan vapaa-aikaa . Jos vaikka itse suosittelisin jotain meikkivoidetta, niin voi olla että se ei sovi sille kenelle sitä suosittelen.Suosittelen aina testaileen eri vaihtoehtoja, jotta se oma suosikki löytyy.

Mulla ei oo mitään tiettyä meikkisarjaa mitä käytän ja kosmetiikassa.  En aina myöskään usko siihen, että kallis on aina hyvää. Monissa tuotteissa maksaa brändi ja pakkaus, mutta se ei silti takaa, että tuote on hyvä. Tällä hetkellä mulla on esimerkiksi ollut käytössä yksi parhaimpia meikkivoiteita, mitä mulla on koskaan ollut ja ostin sen Lontoosta Primarkista 2,5 punnalla.  Myös mun mattahuulikiillot, mistä tulee päivittäin kyselyitä on Primarkista punnan kappale. Ne on ollut parhaimpia, mitä mulla on koskaan ollut. Tässä hyvä esimerkki ettei meikkien aina tarvitse olla kalliita.

Mä oon tässä koko syksyn puuhastellut mun omia sivuja BEAUTY BY U  ja vihdoin voin kertoa että ne sivut on tänään  auki. 

Nyt mun sivuilta  Beauty by U on saatavilla meikkauksen liittyviä verkkokoulutuksia. Ensimmäinen koulutus on kestävä arkimeikki. Näytän siinä vaihe vaiheelta mitenkä itse teen arkimeikkini. Kerron mitä tuotteita käytän ja miksi. Välillä tuntuu että monilla naisilla muodostuu ongelmaksi aika. Kuulen usein sanottavan, että ei mulla oo aikaa laittaa aamuisin seitsemää eri tuotetta naamaan. Jos koet asian niin, niin silloin voit vain haaveilla siitä kestävästä arkimeikistä. Jos haluat kuitenkin näyttää huolitelluta, niin mitäpä jos vähän harjoittelisit  joka aamu meikkaamaan, niin siitä tulee aika rutiininomaista ja meikkaaminen suju loppupeleissä aika nopeasti.

Moni ei halua että meikki sinänsä näkyy hirveästi, mutta silti halua peittää epäkohtia kasvoissaan. Sitä varten tein verkkokoulutuksen nimeltään Nude-meikki. Oletko koskaan miettinyt, että kokeilisit jotain hyvin luonnollisia värejä ja sävyjä tummien ja kirkkaiden värien sijaan? Tällä verkkokursilla opetan, miten tehdään todella raikas, nuorekas ja freesi nude-meikki. Kerron, miten saat kasvoille kaunista hehkua ja kuinka syntyy korostukset ja varjostukset.

Varsinkin nyt kun juhlakausi on kuumimmillaan, niin moni panostaa esimerkiksi pikkujouluihin ja sinne laitettavan lookiin. Mä halusin myös tehdä yhden verkkokoulutuksen missä käsitellään juhla/ilta meikki. Jollain ihmisellä saattaa olla vaikka seitsemät pikkujoulut joulukuun aikana ja pakko myöntää, että kyllä siinä rahapussi  keveni, jos joka kerta kävisi laittamassa meikin ja hiukset esimerkiksi ammattilaisella. Tässä on yksi syy, miksi halusin tehdä koulutuksen, myös vahvempaan lookkiin. Monilla naisilla on paljon paljon kosmetiikkatuotteita. Joku hyvä myyjä on myynyt ne heille, mutta eivät vaan osaa niitä käyttää. Mä opetan näillä videoilla kokeilemaan hieman erilaisia meikkejä, kun minkä yleensä on totuttu esimerkiksi sinä arjessa tekemään.

 

Mä itse koen että tärkein alue meikkaamisessa on pohja. Mä en oo koskaan ymmärtänyt sitä, että pohja jätetään meikkaamatta ja laitetaan vaikka punaista huulipunaa. Esimerkiksi punaisen huulipunan käyttö on välillä myös vähän haastavaa. Kun ikää tulee niin huulipunaa alkaa paeta huulijuonteisiin ja lopputulos on todella suttasen näköinen. Tähänkin kerron hyvät niksit juhlameikki verkkokoulutuksessa. Lähde ihmeessä mukaan jos sinusta yhtään tuntuu siltä että tarvitset apua meikkaamisessa. Pian tulossa myös hiuksiin liittyvät verkkokoulutukset.

Mä oon tehny nää verkkokoulutukset siitä syystä, että ne tukisi niiden ihmisten tarpeita ketkä näistä asioista ovat kiinnostuneita, mutta tarvitsevat vielä vähän apua. Nämä videot eivät suinkaan tarkoita sitä, että kaikkien olisi pakko meikata. On myös paljon niitä ihmisiä, jotka haluaisivat meikata mutta eivät osaa ja juuri niillä verkkokoulutukset on luotu. Monet ammatit vaativat siistin ja huolitellun lookin. Kun mä itse meikkaan aamulla, niin mun meikki näyttää vielä ihan suht hyvältä illalla yhdeksän aikaan. Mää koen oloni paljon itsevarmemmaksi meikillä. Miksi et sinäkin? Hyppää mukaan <3 -Umppu

pic Noora Näppilä

Beauty by U

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.