Hae
Prime Life by Umppu

Ripsiseerumi, mikä toimii. Postaussarja beauty tips

 

Oon jo hetken aikaa kärsinyt huonoista ripsistä. Ne on tuntunut jotenkin todella heikoilta, haurailta, ohuilta ja hentosilta. Tuntuu että suurinosa ripsistä on vain kadonnut jonnekkin. Mulla on ollut ripsipidennykset jo jonkinaikaa. Niistä on ollut välillä taukoja, mutta pakko myöntää, että mulla on silloin ollut aivan haamumainen olo. Mulle ripsipidennykset merkitsee suurimmaksi osaksi ajansäästöä. Aamuisin on se muutama minutti aikaa laittautua ja haluan olla siistin näköine, sillä työskentelen kuitenkin itse kauneudenhoitoalalla.

Minulla on itsellänikin sertifioitu ripsiteknikon tutkinto ja tiedän niistä aika paljon enemmän verrattuna vaikka ihan tavalliseen ripsiasiakkaaseen. Ripsen kasvuikä on 60-90 vuorokautta, jonka jälkeen se tippuu ja tilalle kasvaa uusi. Niin ripsissä, kuin hiuksissakin saattaa olla hetkiä, milloinka niitä lähtee enemmän. Mää oon kokeillut elämäni aikana ties mitä ripsiseerumeita. Suurimmassa osassa en ole nähnyt minkäänlaisia tuloksia. Kokeilen mielelläni erilaisia kauneudenhoitoon tarkoitettuja tuotteita, sillä niistä kysellään multa todella paljon.

Tällä kertaa vuorossa oli May Beautyn Maylash ripsiseerumi. Tuote hoitaa ripsiä ja se tekee niistä pidemmät, tuuheammat. Seerumia pitää käyttää 30-60 vuorokautta (mikä on ripsen luonnollinen kasvuikä), jotta tulokset on nähtävissä.

Käyn ripsihuollossa noin kolmen viikon välein. Kerroni ripsieni laittajalle Katille, että aloitin seerumin käytön. Hän on kuvannut ripsiäni käyntien yhteydessä. Seerumin käyttö on helppoa. Seerumi levitetään ripsien tyveen aamuin, sekä illoin ja se on siinä. Laitan itse se aina ennen kuin alan meikkaamaan ja illalla, kun pesen meikit pois. Tuote levitetään aivan ripsien tyveen. Sen laittaminen tuntuu hetkellisesti hieman märältä, mutta se kuivuu nopeasti. Se ei kirvele silmiä.

Mulla seerumi kulkee aina meikkipussissa mukana, jolloinka muistan sitä käyttää. Ylhäällä olevissa kuvissa käyttöä on takana noin 20 vuorokautta. Tuloksia voi jo selkeästi nähdä. Välissä näkyy todella pitkiä ripsiä ja huomattavasti paksumpia ja tuuheampia, mitä minulla normaalisti on. Jo lyhyen käytön jälkeen on havaittavissa pidemmät, vahvvemmat, tuuheammat, tasaisemmat, paksummat ja  terveämmät ripset. Tiedän, että Kati ei valehtelisi, sillä moni ripsiteknikko on aika skeptinen kaikenlaisten seerumeiden suhteen.

 

 

Tässä kuvassa on molemmissa kuva siitä hetkestä, kun menen ripsihuoltoon. Ylempi on otettu nyt viimeisempänä (kun olen käyttänyt seerumia noin 2kk) ja voit huomata kuinka paljon minulla on enemmän ripsiä jäljellä, kun tässä ensimäisessä kuvassa. Olen saanut seerumin avulla kasvatettua jopa silmän sisänurkkaan tuuheat ripset, mitä ei ennen ollut edes olemassa. Tämä on siitä hyvä tuote, sillä se soveltuu myös ripsidennyksiä käyttäville. Se ei missään nimessä edesauta niiden poislähtöä, vaan pidentää ripsien kasvuikää ja auttaa sinua saamaan upeammat ja tuuheammat ripset.

 

Tässä on ennen ja jälkeen kuva viimeisestä huollosta, missä käyttöä on takana se 60 vuorokautta. Ripset ovat huomattavasti tuuheammat ja ennen huoltoa niitä on lähes 50% enemmän jäljellä, kun sillloin, kun aloitin käyttämään tuotetta. Seerumille siis vahva suositus. Nyt sinulla on mahdollisuus blogini lukijana tilata Maylash seerumi -30% kamppanja hintaan. Koodi on voimassa 28 vuorokautta ja umpeutuu 25.12.2018.

Koodi on voimassa 28 vuorokautta ja umpeutuu 25.12.2018

Tilaa tuote itsellesi TÄSTÄ*

-Umppu

5 kommenttia

 1. Kielikello kirjoitti:

  *ripsiseerumi, joka toimii

  Oikoluku ja kielioppisääntöjen nopea (tai ehkä pidempikin…) kertaus olisi otsikon perusteella todella tarpeen. Tässä ainakin tästä virheestä, ole hyvä: http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/512

 2. Kerttu kirjoitti:

  Hei.
  Mikä tuo koodi on jolla voi tilata, en jotenkin nyt millään löydä sitä tekstistä ?
  Kiitos ?

 3. . kirjoitti:

  En ymmärrä tätä huijausta. Ripsiä laitettu ja sen lisäksi tulisi käyttää viellä seeriumiakin? Eikö se serriumi pitäisi syrjäyttää tarve käydä ripsi huollossa? Kaikille ei edes ripset sovi…. koen että liikaa on liikaa…. ja liian pitkä käyttö varmaan on myös silmille haitaksi…. jos hieman korostettaisiin omia ripsiä uskon että loppu tulos olisi kauniimpi kun nykyään on aivan liian pitkät ylä ripset ja katsellessa näitä naisia ei ole kovinkaan kaunis näky ovat enemminkin ufon näköisiä kun on niin teennäisen näköistä…..

  • primebody kirjoitti:

   No eiks ihminen saa näyttää ufolta jos haluaa? 🙂 Onneks jokainen saa valita mitä tekee omalle ulkonäölleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.