Hae
Prime Life by Umppu

Uusi postaus sarja Beauty tips osa 1!

Vannoutuneena Maybeautyn tuotteiden käyttäjänä kerron teille mun ihonhoidon suosikeista. Nämä kaikki tuotteet on mulle jo ennestään tuttuja ja kuuluu mun arjen ihonhoito rutiineihin. Nyt nämä kaikki tuotteet on mahdollista tilata kerralla ja kerron hieman täsmätietoja jokaisesta tuotteesta. Ensimäisenä Face gel.

Tämä ei ole naamio, vaan ihoa puhdistava geeli. Pakkaus on kerta annos ja se kulkee myös helposti mukana. Mää itse tykkään tehdä matkoilla paljon erilaisia ihonhoito juttuja, koska silloin on enemmän aikaa. Toki teen näitä kotonakin. The Incredible Face Gel poistaa iholtasi kuollutta ihosolukkoa. Se levitetään puhtaalle iholle hierovin liikkein sorminpäillä. Pikkuhiljaa tuote ja kuollut ihosolukku muuttuu rakeiseksi, mikä tarkoittaa sitä, että ihosolukko alkaa irtoamaan. Jo kerta käsitellyllä iho muuttuu freesimmäksi, puhtaammaksi ja raikkaamaksi. Tuote huuhdellaan lämpimällä vedellä kasvoilta. . Säännöllinen käyttö antaa parhaan ylläpitävän tuloksen. Tuotteessa on mietot uoksu, eikä se tunnu kasvoilla miltään. Tää on mun luottotuote, silloin kun kasvot tuntuu väsyneiltä ja rasvaiselta. Tää kuuluu myös mun rutiineihin aina silloin, kun on jokin tärkeä meno ja pitää olla edustuskunnossa meikissä aamusta iltaan. The ingredible face gel tasoittaa myös ihon pintaa, jolloin meikki näytää tasaisemmalta. 

Seuraavana vuorossa on mustanaamio, eli Face mask. The Incredible Face Mask auttaa ihoasi pysymään puhtaampana. Tuote tulee kätevissä annospusseissa. Se levitetään puhtaalle kuivalle iholle mukana tulevan siveltimen avulla, sillä se on hyvin nestemäistä ja valuvaa. Tuotetta ei saa levittää esimerkiksi kulmakarvoihin tai liian lähelle hiusrajaa, sillä se jumittuu niihin kiinni. Leivitä tuote kasvoille, niin että se on kokonaan syvän musta värinen. Jos tuottetta on liian ohuelti on se vaikea poistaa. Kun naamio alkaa kuivumaan tuntuu se iholla hieman nipistelevältä, mutta sitä ei kannata pelästyä, sillä se kuuluu asiaan. Anna naamion vaikuttaa noin 30-45 minuttia. Naamio on valmis, kun se on kuivunut kokonaan.

Naamion poistaminen kannattaa aloittaa kasvojen reunoilta. Naamion pois ottaminen saattaa hieman nipistää ja sen jälkeen iholla voi esiintyä punaisuutta. Minulla ainakin iho punoittaa hetke, mutta punoitus laskee pian naamion poiston jälkeen. Jos ihoon jää naamiota sen voi huuhdella lämpimällä vedellä.  Naamio poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, mustapäitä, sekä ylimääräistä rasvaisuutta. Naamioon tarttuu mukaan myös hieman ihokarvoja. Iho on naamion jälkeen aivan uskomattoman pehmeän tuntuinen ja meikki näyttää kasvoilla ihan super hyvältä. Käytän itse tätä naamioo pari kertaa kuukaudessa muiden naamioiden ohella. Voin lämpimästi suositella.

 

Kolmantena, muttei vähäisempänä on  Pore Mask. The incredible Pore Mask on syväpuhdistava mutanaamio. Se on todella tehokas ihon syväpuhdistaja. Mun oma iho on sekaiho ja se rasvoittuu helposti. Tää naamio on ollut ihan paras pitämään sitä kurissa. Se puhdistaa ihohuokosia ylimääräisestä öljystä ja talista. Samalla se supistaa ihohuokosia. Naamio on todella helppo käyttää. Samanlailla, kun muissakin näissä tuotteissa se tulee yksittäispakattuna. Tuote leivtetään joko käsin tai naamiosiveltimellä puhtaalle iholle. Naamio saa kuivua noin 15-30 minuttia. Samalla kun naamio kuivuu, tuntuu se kasvoilla hieman nipistävältä. Naamio myös kovettuu kuivuessaan.  Tässä on erittäin miellyttävä, mutta kevyt tuoksu. Vaukutusajan jälkeen huuhtele se lämpimällä vedellä. Kostuta kädet ja huuhtele pyörivin liikkein naamio pois kasvoilta. Muista kunnon kosteutus naamion jälkeen.

 

 

 

Mää käytän näitä naamioita usein  myös kombona. Aloitan usein face geelillä, millä saan parhaiten ihon pinnassa olevat epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon pois. Sen jälkeen laitan joko face tai pore maskin. Käytän säännöllisesti naamioita vähintään kerran viikossa. Huolehdin myös siitä, että en mene koskaan meikeillä nukkumaan ja kosteutan ihoania säännöllisesti. Moni laiminlyö kokonaan ihonhoitoa, mikä on toisaalta surullista. Muutenkin meidän pitäisi pitää parempaa huolta itsestämme ihan jokainen päivä. Mää tykkään kauneudenhoidosta sekä ammattilasen käsittelyssä, sekä kun teen sitä itse. Naamiot on sellainen pieni arjen luksus, mistä tulee hyvä fiilis ja mieli itselle. Mää tarvitsen namioita mun ihon rasvaisuuden ja epäpuhtauksien hoitoon. Nämä on ihan ehdoton lisä kosmetologilla käynnin lisäksi. Mulle itselleni on erittäin tärkeää, että mun kasvot näyttäis mahdollisimman freesiltä. Oma elämäntilanne on hektinen ja tulee olemaan vielä useamman vuoden. Jos jollain voi edes himppusen niitä kasvoilta poistaa niin kiitos tänne.

 

 

 

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata tämä setti,  mikä sisältää kaikki nämä kolme tuotetta. Säästä -30% kokonais tilauksesta käyttämällä koodilla primekit. Shoppailemaan pääset TÄSTÄ* 

Koodi on voimassa 28 päivää ja umpeutuu 11.12.2018. Loistava lahja myös pukinkonttiin

-Umppu

 

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Hmm… Mites toi Henkkamaukan aamutakki/-kimono. Hintalappu edelleen paikallaan. Väistämättä tulee mieleen, että onko haettu vaan kuvaamista varten ja palautuu kauppaan.
    Ite puutut aina niin kärkevästi kaikkiin ”vääryyksiin”, niin tulipahan vaan mieleeni.

    • primebody kirjoitti:

      Kyllä se multa löytyy edelleen 🙂 Käytössä ollut kotona, mutta kiitos kun huomasit sen lapun, jonka juuri irrooitin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.