Hae
Prime Life by Umppu

Tätä mä just vihaan

Siis tää keli… Tää vuodenaika on vaan niin masentava ja ahdistava ettei mitään rajaa. Jos voisin niin nukkuisin nyt kaikki mun varastot täyteen ja heräisin vasta, kun lumi on maassa ja joulu ovella. Tää on just sellainen ranteet auki kuukausi, kun kaikki on kirjaimellisesti ihan hanurista all the time.

Ei edes riitä fuck its monday... vaan se on oh fuck it`s fuckin monday…  Vaikka vetäisit neonkeltaiset vaatteet niskaan ei se auta sua piristyyn sitten millään. Ulos ei viitti mennä kun kokoajan sataa, eikä sielä edes nää mitään. Sielä ei nää edes niitä ihmisiä ja pelkään kokoajan autolla ajaessa, että ajan jonkun ihmisen päälle kenellä ei ole heijastinta. Ihan vaan vinkki vitosen, että jos et käytä heijastinta ja liikut ulkona, niin pysy sisällä tai vuoraa itsesi heijastimilla. Jos sun henkesi on sulle tärkeä.  Kun auton lasi on kokoajan märkä ja kadut heijastaa vedestä on niitä mustiin pukeutuneita ihmisiä ihan mahdoton nähdä.

Onko muilla tätä samaa ”kaikki on paskaa” fiilistä? Meillä kotona lisääntyy joka päivä jotain tunnelma ja jouluvaloja kotiin, koska on niin super pimeää. Päivänvaloa ei ole edes päivällä näkyvissä ja se saa taas sormet matkatoimistojen sivuille… Nää on ne vuoden vaikeimmat ajat päästä sängystä ylös ja vaikka pääsiskin, niin silmäpussit estää näkemisen kokonaan.

Mun tekis nyt vaan mieli valittaa kokoajan, mutta eiköhän tässä pitäis kuitenkin toimia toisin päin. Mää jopa tilasin töihin siipiä, kun olin niin masentunut :).

Mää en oo jaksanut tehdä mitään iltaisin ja oon tuijottanut Netflixiä ihan silmät kierossa. Ne ketkä on nähnyt God Wife sarjaa niin tietää mistä puhun… Mulla on nyt menossa ehkä viides tuotantokausi. Mää oon koko syksyn odottanut, että se Alicia jättää sen kuvernööri miehensä ja heittäytyy Wilin kanssa rakkauden tunteeseen…

Mutta mitä hittoo se Will kuoli viime jaksossa ja mun syksy meni aivan totaalisesti pilalle :). Mitäs nyt sitten? Tää ei oo mikään sellainen  sarja, missä Will vois herätä henkiin ja ne vois rakastua uudelleen. Mun syksy on siis tänkin takia ihan pilalla. Ehkä tänään on parempi vaan sulkea kone ja toivottaa lukijoille ihanaa viikon alku kaikesta huolimatta <3

6 kommenttia

 1. Satu kirjoitti:

  Kyllä. Oikein masennuksen masentava kausi taas käynnissä. Päivänvaloa on nähty viimeksi ehkä 3 viikkoa sitten. ?? Tulisi edes lumi maahan niin olisi mukavampaa. Todellakin siis samoilla linjoilla…

 2. Ulla kirjoitti:

  Heh, sait ainakin mut hymyilemään tällä tekstilläsi 🙂 ”Will meni kuolemaan ja mun syksy on sen takia ihan pilalla…” Joo, onhan tää marraskuu ihan peestä. Mutta toisaalta ei ole ainakaan pakko lähteä illalla ulos, jos ei yhtään huvita…eikä kukaan tuu sanomaan, että nyt on nautittava, älä sisällä istu!

  • primebody kirjoitti:

   🙂 Joo siis Will sai mut masentuun entisestään 🙂 kaikki on siis sen syytä .) hahah

 3. ansku kirjoitti:

  Rakastan tota sarjaa! Neljännen lapsen synnytettyäni, otin ruutu+:ssan kuukaudeksi ilmaiseksi ihan vaan sen viimeisen tuotantokauden takia. Vauva oli tissitakiainen, niin sain katsottua sarjat iltaisin muiden lasten mentyä nukkumaan ja imettäessäni vauvaani? ihana sarja ja pystyn samaistumaan fiilikseesi täysin!

 4. Henna kirjoitti:

  Ei nyt millään pahalla, mutta hiukan särähtää silmiin tämä teksti kun kesällä niin kovaan ääneen toitotit, että helteistä ei saa valittaa ja säähän suhtautuminen oli silloin vain asennekysymys. Eikö tämän saman tulisi päteä myös syksyyn? Joillekin se saattaa hyvinkin olla ihanampaa aikaa kuin kesä, eikä se, että syksy on monen inhokkivuodeaika tee siitä valittamisesta mielestäni oikeutetumpaa. Enkä tarkoittanut tätä nyt mitenkään erityiseksi sormenosoitukseksi sinulle (ei tämä sää minunkaan lempikelini ole) vaan lähinnä ajatuksen herättäjäksi, jos tätä kautta löytyisi vähän enemmän ymmärrystä niitä kohtaan, joille kesä oli ahdistava 🙂

  Ja pakko sanoa vielä, että tuohon epätoivon tunteeseen kun lepisarjan kuviot eivät menekään niin kuin on toivonut pystyn niin samaistumaan…

  • primebody kirjoitti:

   No on se musta vähän eri asia kun marraskuussa on aurinko paistanut sen 3h koko kuukautena. Onhan syksy kaunista, mutta tää märkä pimeä vesisade,,, tuskin kenenkään mielestä. Ja tää on vuodenaika mikä meillä on joka vuosi… on ollut monta vuotta että kesää ei ole edes ollut 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.