Hae
Prime Life by Umppu

Mitä mää oon puuhannut koko syksyn?

 

Syksy on ollut aivan käsittämätöntä haipakkaa. Meillä on töissä usein tämä aika vuodesta ennen pikkujoulukautta aina hieman rauhallisempi ja siks oon koittanut saada niitä omia muita asioita ja menoja ympättyä tähän syksyyn, kunnes tajusin, että oon ollut ihan ylibuukattu monta viikkoa putkeen. On ollut koulutuksia ja kuvauksia oikeastaan joka viikko, eikä oo tarvinnut paljon miettiä mitä sitä tekis illalla, kun oon nukahtanut sohavalle lähes joka ilta. Tänään mulla oli viimeinen koulutus Helsingissä, jonka jälkeen kaikki koulutukset on purkissa tältä erää. Helsinkiin tuli suomen toinen Balmain prestige salonki, mikä on ihan mahtava juttu.

Me ollaan touhuttu koko syksy erilaisten koulutuksien ja verrkovalmennusten parissa. Mulle on tulossa kaksi ihan erilaista verkkosivua ja kerron vähän mitä ne pitää sisällään ja mitenkä ne eroaa toisistaan. Eli mun oman sivut Beauty by U on tarkoitettu kuluttajille. Sinne ollaan kuvattu erlaisia verkkovalmennuksia liittyen meikkaamiseen ja hiustenlaittoon. Multa kysytään päivittäin neuvoa ja kokemusta erilaisiin meikki ja hius pulmiin ja päätin, että koitan ratkaista niistä mahdollisimman monen samalla kertaa. Sivuille tulee erilaisia nopeita beauty tipsejä, mitkä on kaikkien nähtävissä. Ne ovat ilmaisia ja toivon, että mahdollisimman moni saa niistä apua.

Lisäksi sivuille tulee erilaisia verkkovalmennuksia, kuten kuinka tehdään kestävä ja kaunis päivämeikki. Käyn siinä läpi vaihe vaiheelta ja kerron minkälaisia tuotteita olisi hyvä käytttää, mitenkä niitä käytetään ja kuinka siihen meikkiin ei tarvitse käyttää arkisin kun 5 minuuttia, jos hieman harjoittelee. Meikkivideoita on tulossa myös nudemeikki ja sitten juhlameikki. Nämä ovat maksullisia opastuksia, mutta hinnaltaan edullisia. Toivon, että mahdollisimman moni saa näiden videoiden avulla hyviä vinkkejä, oppia ja varmuutta. En keksinyt muuta tapaa auttaa niitä tuhansia ihmisiä, jotka tuntuu tarvitsevan apua esimerkiksi meikkaamiseen ja hiustenlaittoon.

Vaikka netti on täynnä erilaisia tutorial videoita, niin niissä mennään usein jo niin rajuihin ja voimakkaisiin lookkeihin, että ne ei ehkä sovellu käytännössä meille tänne Suomeen. Moni meikkivideon meikki vaatii myös jo sitä, että olet ammattilainen, koska meikit on niin haastavia toteuttaa. Ne saattaa viedä myös aikaa tunnin ja ainakin itselläni on aamuisin se 5 min maksimissaan aikaa laittautua.  Mun kohderyhmän on tarkoitus olla siinä noin 30+  (miksi ei nuoremmatkin) naiset, jotka ei ehkä osaa etsiä esimerkiksi youtubesta niitä vinkkejä ja haluavat selkeää selostusta Suomeksi ja niin, että siitä pysyy mukana.

 

Sivuille tulee myös erilaisia hiuksiin liittyviä videoita, kuten kuinka tehdään kestävät kiharat arkeen, sekä juhlaan. Mitä tuotteita niihin kuuluu käyttää jne. Nopeita kampauksia arkeen ja juhlaan jne. Me ollaan myös touhuttu mun työkaverin Hannan kanssa meidän alan ammattilaisille ihan omia sivuja. Meidän sivut Prime education aukeaa myös pian. Sinne sivuille tulee erilaisia verkkokoulutuksia liityen tietenkin hiuksiin.  Nämä on suunnattu taas sitten alamme ammattilaisille. Tulossa on esimerkiksi kampauskoulutus, vaalennuskoulutus, sekä sosiaalisen median koulutus. Materiaalia on useita tunteja, kun nämä molemmat sivut laskee yhteen joten  paraikaa, käyn niitä läpi, jotta ne saadaan ladattua sivuille ja saadaan molemmat sivut auki.

Mää haluan jakaa sitä omaa tietiotaitoa eteenpäin ja uskon muutenkin, että erilaiset verkkokoulutukset/valmennukset palvelee tällä hetkellä parhaiten alan ammattilaisia, sekä kuluttajia. Aika on monella kortilla ja esimerkiksi näiden avulla kursseille ja koulutuksiin on mahdollista osallistua ihan ympri Suomea.

Mää oon itse törmännyt todella monessa asiassa siihen, että kaikki tapahtuu aina pääkaupunkiseudulla. Mulle tulee sähköpostii päivittäin erilaisia kutsuja ja mielenkiintoisia tapahtumia, mutta kaikki on aina Helsingissä. Tekis meili osaalistu paljon enemmän erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin, mutta ravaaminen useita kertoja viikossa toiseen kaupunkiin tulis pitkässä juoksussa tosi kalliiks, jo ihan siitäkin syystä, että siinä menee koko päivä aikaa. Kuinka siistiä on esimerkiksi kouluttautua saunan jälkeen viltin allla sohvalla?

Mää toivon, että nää sivut tavoittaa kaikki ne kenellä on halua oppia ja kehittyä niissä itseään askarruttavissa kauneudenhoito pulmissa. Kaikki tää syntyi oikeastaan siitä kun sain (ja saan toki edelleen) päivittäin kysymyksiä kauneudenhoitoon liittyen, mihinkä en valitettavasti millään voi  kaikkiin vastata. Alkuun mua jopa ärsytti se, mutta sitten ajattelin, että haluan tarjota mahdollisimman monille niitä ratkaisuja. Mun päivät menee töissä ja muua aika lasten kanssa. Jos vastaisin kaikille kyselijöille laajasti ei mulla jäis aikaa siihen omaan elämiseen ollenkaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Oon koittanut kerätä näin alkuun ne useimmin kysytyt kysymykset ja niihin vastauksia. Ideoita saa myös laittaa ja palautetta antaa. tässä tää nyt näin lyhykäisesti pähkinänkuoressa. Nyt aion vetää verkkarit jalkaan ja olla vaan. Ehkä lasi viiniä ja saunakin maistuis. Viikonlopuks ei oo mitään kovin suutia suunnitelmia, joten ihan vaan rentoilua.

Paita*, kengät*, 

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.