Hae
Prime Life by Umppu

Mun taival on pian ohi!


Mun taival Fit Fashion portaalissa on pian ohi.  Itseasiassa koko portaali loppuu. Blogimaailma on vuosien varrella muuttunut aika paljon. Ensinnäkin blogeja on tullut kymmeniätuhansia lisää ja mitä enemmän niitä on, on sitä vaikeampi tavoittaa lukijoita. Kun suosituissa blogeissa lukijamäärät kasvaa, kasvaa siinä samalla moni muukin asia kasvaa ja muuttuu. Mää ainakin itse huomaan, että vuosien saatossa esimerkiksi oma sisältöni on muuttunut  paljonkin. Onhan se tietysti sanomattakin selvää, sillä lähes kahdeksan vuoden aikana yleensä elämässäkin tapahtuu paljon muutoksia. Fit Fashion oli mun blogille hyvä pohja ja paikka silloin, kun jokainen postaukseni koski omaa bikinifitness harrastustani. Sisältö keskittyi suurimmaksi osaksi treenaamiseen, ruokiin ja siihen omaan kilpailujen ympärillä pyöriviin asioihin.  Portaali onkin alunperin rakennettu niille ns. fitness blogeille, vaikkei se pitkään aikaan ole enää sitä ollut muutoksien myötä. Nykyään aiheeni pyörii perheen, yrittäjyyden, kauneuden, vaateiden, matkustamisen ja sisustamisen parissa, unohtamatta välillä kantaa ottavia mielipidepostauksiani.
Silloin 8 vuotta siiten ei vielä ollut hirveästi edes niitä fitness aiheisia blogeja ja ehkä se oman blogin nousu ja suosio johtui siitä. Uskon myös että siihen, että olen aina uskaltanut sanoa sellaisia asioita ääneen, mistä moni ei puhu ja sillä  on ollut  vaikutusta lukijamääriini. Musta on myös tullut vuosien saatossa hieman arempi kirjoitusten suhteen. Suurin syy siihen on kommentointi. Kommentointi kuuluu blogaamiseen, mutta aina se ei ole mukavaa.
Toisaalta onhan se niin, että kaikkia ei voi koskaan miellyttää ja edelleenkin painotan sitä, että asiat riitelee ei henkilöt, kunhan vaan lukijatkin muistaisi sen. Jos kerron oman kantani johonkin pinnalla liittyvään asiaan, niin voihan siihen toki vastata että kuole vitun läski huora, jos siltä just sillä hetkellä tuntuu. Itse en kuitenkaan kohdista koskaan vihaa kirjaimellisesti johonkin tiettyyn henliköön vaan usein kirjoitan jostain asiasta, mistä minulla on jokin meilipide.

Keskity enemmän ihmisiin, jotka inspiroivat sinua, kun niihin jotka ärsyttävät sinua.

Pääset elämässä paljon pidemmälle…Mää en oo vielä tän kahdeksan vuoden aikana päässyt sisälle niiden ihmisten mieleen, jotka aloittaa päivänsä kirjoittamalla jollekkin nimettönä, että tapa ittes. En kyllä tiedä että haluaisinko edes. Mää en usko että olen ainut blogaaja kuka miettii näitä samoja asioita. Uskallanko enää kirjoittaa mitään, ettei siitä nouse kamala paska myrsky ja juttua paisutellaan iltapäivä lehdissä.  Ja jos joku vielä vahingossakin luulee, että me soitellaan niitä juttuja sinne itse niin sanon vaan, että se on valhe.
Onko helpompi vaan laittaa kauniita kuvia ja kirjoittaa niistä kivoista vihersmoothieista ja laittaa sellaisia kuvia, missä salaatti on niin huska että se nauraa sun kanssa. Mua ei kiinnosta sellainen kirjoittaminen ollenkaan. Jos mulla ei oo mitään asiaa niin en kirjoita. Tää kirjoittaminen on ollut mulle ja on edelleen hyvin tärkeä päivittäinen rutiini. Puran tänne mun ajatuksia iltaisin, kun en jaksa tuottaa työpäivän jälkeen enää puhetta. Kirjoittaminen tekee myös todella hyvää mun lukihäiriölle ja olenkin kehittynyt siinä ihan huimasti. Miettikää hei, että oon saanut luotua itselleni ammatin sellaisesta asiasta mikä on mun vika. Vika mille en itse mahda mitään, mutta oon vaan puskenut eteenpäin.  Vika josta mulle vinoillaan ja huomautellaan päivittäin tuottaa mulle rahaa ja pystyn sillä mun vialla elättään mun perheeni. Kuinka siistiä. ? Tekstini ei koskaan tuskin ole virheetöntä, mutta ei sen tarvikkaan olla. Kaikillahan on onneksi  vapaus valita mitä lukee.
Meidän Fit Fashionin porukka on ollut ihan huippu ja onneksi saan jatkaa työskentelyä ainakin osan kanssa. Meidän porukasta siirtyy useampi blogaaja terve.fi sivustolle bloggamaan ja suurinosa jatkaa myös blogejaan muilla tahoilla. Tää siirtyminen on varmasti toisaalta jonkin uuden alku myös tässä oman blogini rintamalla. Kirjoittamista en lopeta, mutta mihinkä tuuli vie sen näkee siiten.


Mulla on ollut jo pitkään haaveena päästä tekemään jonkinlaista tv työtä ja eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Musta olis ihana sellainen ”Ullan Salonki” ohjelma, missä kampaisin ihmisiä ja haastattelisin heitä Maria Veitolan tyyliin. Kampaajille kerrotaan aika paljon asioita ja joskus ne on aika raskaitakin asioita kantaa.Olisi mahtavaa tuoda esille, mitä muuta se työ vaatii, kun pelkkää hiustenleikkaamis taitoa.  Toivon, että te lukijani muutatte mun mukanan uuteen portaaliin ja jatkatte seuraamistani sielä. Päivitän myös paljon mun ig storia nykyään ja se ehkä antaa paljon aidomman ja rehellisemmän kuvan musta ja mun arjesta. Mut löytää instasta @umppu
Katsotaan mihinkä tämä kaikki vie jatkossa. Oon myös ihan super innoissani mun tulevasta uudesta sivustosta, mikä on suunnattu kaikille kuluttajille, ketkä on edes vähän kiinnostuneita hiuksiin ja meikkaukseen liittyvistä asioista. Sivujen pitäisi aueta suht pian ja kerron sitten niistä lisää, kun on sen aika. Mukavaa syksyä teille ihan jokaiselle ja kiitos näsitä vuosista täällä Fit Fashion portaalin alla.

Kuvat Noora Näppilä

Asu House of Brandon*, housut*, liivi* paita*, laukku LV, kengät Zalando, Koodilla HALLOWEEN20 sat -20% kaikista tuotteista! (ei koske jo alennettuja tuotteita, eikä dr denim tuotteita)

-Umppu

4 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Hitsi miten hyvä ohjelma olis Ullan Salonki!! Todellakin katsoisin!

  2. Tiina kirjoitti:

    Pakko myöntää että käyn aina välillä lukemassaa sun bikinifitness aikasia tekstejä. Sillon kun kaipaan potkua persukseen; niissä on niin hyvä draivi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.